23 / 04 / 2024

Ankara dönüşüm alanları

Ankara dönüşüm alanları

Ankara İli, Kızılcahamam İlçesi, Yenice ve Karşıyaka Mahalleleri sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı ilan edildi.

Ankara'da 3 mahallede kentsel dönüşüm kararı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Gümüşdere”, “Çaldağ” ve “Şirindere” Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projeleri ile ilgili çalışmalara başladı. Kentin içindeki kaçak yapıları, ekonomik ömrünü doldurmuş binalar yenilenecek.

İzmit'te büyük dönüşüm için düğmeye basıldı! Risk tespiti yapılıyor, yeni kentsel dönüşüm alanları yaratılacak!

İzmit'te kentsel dönüşüm ile ilgili resmen düğmeye basıldı. Peki dönüşümde öncelikli yer neresi oldu? Hangi çalışmalar yapılıyor? İşte merak edilenler...

Kentsel dönüşüm alanlarında yer alan Hazine arazilerinin akıbeti TBMM'de!

Kentsel dönüşüm alanları içerisinde yer alan Hazine'ye ait araziler meclis gündemine taşındı. CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Ankara Mamak kentsel dönüşüm ihalesi yapıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında 4, 5 ve 6'ıncı etaplarda yer alan 2 bin 376 konut ve ticari alanların yapım işi için ihale gerçekleştirdi.

Ahmet Kaya'dan Trabzon Of'taki kentsel dönüşüm alanlarına ziyaret!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya Of İlçe başkanı ve yöneticilerin yer aldığı bir heyetle Trabzon Of'taki kentsel dönüşüm alanlarını ziyaret etti.

Kentsel dönüşüm alanlarında 521 milyon TL kira yardımı yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, riskli alanlar ve riskli yapıların bulunduğu kentsel dönüşümün alanlarında yılın 10 ayında 521 milyon lira kira yardımı yapıldı.

Sözde 'kentsel dönüşüm mahkemesi' kuran çetenin 12 üyesi tutuklandı!

İstanbul'daki kentsel dönüşüm alanlarında inşaat yapan ve anlaşmazlık yaşayan kişiler için mahkeme kurarak para cezası kesen ve kesilen cezaya uymayanları da tehdit eden 'Çakıroğulları' suç çetesinde yer alan 26 şüpheliden 12'si tutuklandı.

Hırsızlar Kartal'da kentsel dönüşüm alanlarını hedef aldı!

Kartal'da kentsel dönüşüm alanlarında bulunan binalarda hırsızlık yaptığı ortaya çıkan 4 şüpheli gözaltına alındı.

Yerinde, gönüllü ve süratli dönüşüm!

Kentsel dönüşüm projelerini ve dönüşüm alanlarını inceleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 1 milyon 273 bin konutun dönüşümünü başlattıklarını belirtti....

Riskli kentsel dönüşüm alanları tespit edilmeli!

42. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da konuşan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Erdoğan, “Öncelikli en riskli kentsel dönüşüm alanları ve binaları hızlıca tespit edilmeli'' diye konuştu.

Esenler'de kentsel dönüşüm 2020'de tamam!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Esenler'deki kentsel dönüşüm alanlarında incelemelerde bulundu daha sonra Esenlerliler ile birlikte 15 Temmuz Millet Bahçesi'nde oruç açtı.

TOKİ Ankara Mamak kentsel dönüşüm projesinin ihalesi yapıldı!

Sağlıksız ve afetlere karşı riskli alanları yaşanılabilir alanlara dönüştüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Mamak'ta Kentsel Dönüşüm ve Gelişim projelerine hızla devam ediyor.

Trabzon Pazarkapı kentsel dönüşüm alanına alınıyor!

Trabzon’da Zağnos ve Tabakhane Vadileri Kentsel Dönüşüm alanları arasında bulunan Pazarkapı Mahallesi kentsel dönüşüm kapsamına alındı.

İmar barışı kentsel dönüşüm alanlarını kapsıyor mu?

Yapı Kayıt Belgesi, 31 Aralık 2017 tarihinden önce yapılmış yapılar için veriliyor. Peki, imar barışı kentsel dönüşüm alanlarını kapsıyor mu?

Ankara dönüşüm alanları Haberi

Ankara dönüşüm alanları

Ankara İli, Kızılcahamam İlçesi, Yenice ve Karşıyaka Mahalleleri sınırları içerisinde bulunan  bazı alanların Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı ilan edilmesi hakkında karar verildi.


Resmi Gazete'de yer alan karar için