18 / 04 / 2024

Ankara Eskidji kiralık

Ankara Eskidji kiralık

Mobilyadan elektroniğe kadar bir çok ürünün satıldığı Eskidji Bit Pazarı 'nın Ankara şubesi 1 Nisan itibariyle açıldı. Eskidji Bit Pazarı 'nın Ankara-Esenboğa Havaalanı'na yakın olan yeni şubesinde hayat başladı...

Ankara Büyükşehir'den kiralık 10 iş yeri!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara'da yer alan 12 adet gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor. Gayrimenkullerin kiralama ihalesi 28 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kiralık konut fiyatlarındaki yıllık artış oranı rekor seviyelere ulaşıyor!

BETAM'ın raporuna göre, kiralık konut fiyatlarındaki yıllık artış oranı yüzde 189,5 olarak kaydedildi. İstanbul'da yıllık kira artışı yüzde 138,5, Ankara'da yüzde  153 ve İzmir'de yüzde 182,1 olarak gerçekleşti.

İstanbul Finans Merkezi, kiralık ve satılık konut fiyatlarını resmen uçurdu! İFM'ye taşınacak personeller ev bulamıyor!

İstanbul Finans Merkezi sebebiyle bölgedeki kiralık ve satılık konut fiyatları resmen uçtu. Bu artışlardan İFM için Ankara’dan İstanbul’a taşınacak personel de etkilendi...

İstanbul`da kiralık ev fiyatları zirve yaptı!

Bahçeşehir Üniversitesi'nin yaptığı ankete göre Kasım ayında yıllık kira artış oranı yüzde 168'e çıktı. Rapora göre m2 başına en yüksek artış yüzde 147,7 ile İstanbul'da kiralık dairelerde yaşandı. Bunu yüzde 150 ile Ankara ve yüzde 160 ile İzmir izledi.

Ankara Büyükşehir Belediye Belediyesi'nden kiralık ATM alanları!

Ankara Büyükşehir Belediye Belediyesi tarafından şehrin muhtelif yerlerine yerleştirilecek 500 adet ATM kabin yeri kiraya verilecek. Peki kiraya verilecek ATM alanlarının fiyatları ne kadar? İşte ihale ilgili merak edilen detaylar...

Ankara'da 81.5 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık 500 ATM kabini!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara'da yer alan 500 adet ATM kabinini yıllık 8 milyon 148 bin TL bedelle 10 yıllığına kiraya verecek.

Ankara'da öğrenciler için kiralık ev portalı hizmete alındı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, şehre üniversite okumaya gelen ve kiralık konut arayan öğrenciler için ev arama portalı oluşturulduğunu açıkladı.

En çok kiralık ev aranan ilçeler!

En çok kiralık ev aranan ilçeler mega kent İstanbul'da Bahçelievler, Pendik, Beylikdüzü, başkent Ankara'da Etimesgut, Çankaya, Keçiören, Egenin incisi İzmir'de ise Karşıyaka, Buca, Bornova oldu.

Ankara'da kiralık ev fiyatları yükselişe geçti! 

Başkent Ankara'da konut piyasası hareketli günler yaşıyor. Kent genelinde ucuza kiralık ev bulmak neredeyse imkansız hale geldi. Şehirde ortalama kira ücretleri 2 bin TL'ye ulaştı. 

Ankara Ulus'ta 8.9 milyon TL'ye 3 yıllığına kiralık 200 iş yeri!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankara Ulus'ta yer alan 200 adet iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor.

Ankara'da 3 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı Ankara Altındağ'da yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

Kiralık evlerin fiyatları el yakıyor!

Kovid-19 salgınına rağmen kiralık ev fiyatlarındaki yükseliş dikkatleri çekiyor. İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük kentlerde kiralık ev bulmak giderek zor hale gelirken, mevcut kiralık konutların fiyatları el yakıyor.  

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Ankara Eskidji kiralık Haberi

Ankara Eskidji kiralık


Türkiye 'nin önde gelen ve ucuzluk alışveriş merkezlerinden olan Eskidji Bit Pazarı,1 Nisan itibariyle Ankara 'nın Çubuk bölgesinde 4. şubesini hizmete açtı. Yenibosna, Haramidere Esenyurt, Sancaktepe 'den sonra hizmete giren ve hayatın başladığı Ankara Eskidji Bit Pazarı lokasyon itibariyle Esenboğa Havaalanı 'na yakın olarak yükseliyor.


 Ankara Eskidji, 2 katlı olarak toplam 26 bin metrekarelik alanı kapsayacak şekilde tasarlandı. Ankara Eskidji 'nin  içerisinde büyüklükleri 18 metrekare ile 200 metrekare arasında değişim gösteren toplam 657 adet dükkan birimi yer alıyor. 


Alt katın yüzde 90 oranla kiralamalarının tamamlandığı Ankara Eskidji Bit Pazarı 'nda kiralama süreci halen devam ediyor. Alışveriş merkezindeki birimler 35 ile 40 lira arasında değişim gösteren metrekare birim fiyatları ile kiralanabiliyor. 


Mobilya, ev aletleri, elektronik, bilgisayar, antika, aksesuar gibi çeşitli alanlarda alışveriş imkanı...