29 / 03 / 2024

Ankara Etlik Garajı ihalesi ne zaman

Ankara Etlik Garajı ihalesi ne zaman

Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı, Keçiören 19 Mayıs'ta bulunan Etlik Garajı'nı satışa çıkardı. İhalesi 25 Ocak'ta gerçekleşecek gayrimenkulün satış bedeli 98 milyon 532 bin TL olarak belirlendi.

LG Ankara’da mağaza açtı!

Türkiye’de mağaza ağını genişletmeyi sürdüren LG Electronics, Ankara’nın 8. Mağazası Evdüz LG Brand Shop’ı Etlik’te bulunan Antares AVM’de hizmete açtı. 

Ankara Etlik Şehir Hastanesi'nde inşaat çalışmaları tekrar başladı!

Ankara Etlik Şehir Hastanesi projesini hayata geçiren Türkerler ve Astaldi ortaklığı, 883 milyon Euro tutarlı proje finansmanı kredilerini yeniden yapılandırdı. Yeniden yapılandırma sürecinin bittiği Ankara Etlik Şehir Hastanesi projesinde inşaat çalışmaları tekrar başladı.

Ankara Etlik Şehir Hastanesi'nin inşaatı meclis gündeminde!

CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil,  7 Yıldır Bitmeyen  Ankara Etlik Şehir Hastanesi’nin durumu hakkında TBMM'ye soru önergesi verdi.

Etlik Şehir Hastanesi Haziran 2021'de açılacak! 

Ankara'da inşaatına 5 yıl önce başlanan ve 2019'da açılması planlanan Etlik Şehir Hastanesi'nin açılışı 2021 yılına ertelendi. 3 bin 577 yatak kapasiteli hastanenin Haziran 2021'de hizmete açılması öngörülüyor...

2020'de yeni şehir hastaneleri açılacak!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada, "İzmir, Kocaeli, Ankara Etlik, Konya gibi birçok şehir hastanesi 2020'de devreye girecek." dedi.

Etlik Şehir Hastanesi inşaatı durdu! 

Bu yıl tamamlanması planlanan Ankara'daki Etlik Şehir Hastanesi inşaatında çalışan işçilerin iddiaya göre ücretleri yatırılmıyor.İşçiler ücret alamadıkları için inşaat durdu. 

Etlik Şehir Hastanesi yıl sonunda hizmete açılacak!

Cumhur İttifakı'nın Büyük Ankara Mitingi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3 bin 577 yatak kapasiteli Etlik Şehir Hastanesi'nin yıl sonunda hizmete açılacağını söyledi.

Üç şehir hastanesi daha kapılarını açmaya hazırlanıyor!

Sağlık Bakanı Koca, 'Bu yıl içinde Ankara Bilkent Şehir Hastanesi, Ankara Etlik Şehir Hastanesi ve Bursa Şehir Hastanesi olmak üzere toplam 8 bin 636 yatak kapasiteli hastaneler hizmete girecek' diye konuştu.

Üç şehir hastanesi daha kapılarını açıyor!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada, "Bu yıl içinde Ankara Bilkent Şehir Hastanesi, Ankara Etlik Şehir Hastanesi ve Bursa Şehir Hastanesi olmak üzere toplam 8 bin 636 yatak kapasiteli hastaneler hizmete girecek." dedi.

Ankara'ya 4 yeni raylı sistem müjdesi!

 Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Aydınlıkevler-Siteler-Kuyubaşı- Havaalanı Hattı, Etlik Hastanesi-Forum Ankara Hattı, Dikimevi-Mamak Hattı ve Söğütözü-ODTÜ Hattı hükümet programına alındı” dedi.

Merkez Ankara ödeme planı!

Ankara'nın şehir merkezindeki en büyük arazisi eski EGO Garajı'nın üzerinde hayata geçirilen Merkez Ankara'da lansman öncesi kampanya ile daire sahibi olunabiliyor. İşte, Merkez Ankara ödeme planı...

Merkez Ankara da tarihi indirim kampanyasına katıldı!

Ankara'nın şehir merkezindeki en büyük arazisi eski EGO Garajı’nın yerine inşa edilecek olan Merkez Ankara projesi tarihi indirim kampanyasına katıldı...

Ankara Etlik Garajı 80.5 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Ankara İli, Keçiören İlçesi, 19 Mayıs Mahallesi'nde yer alan Ankara Etlik Garajı icradan satışa çıkarılıyor. Ankara Etlik Garajı için 80 milyon 500 bin TL bedel isteniyor.

Ankara Etlik Garajı ihalesi ne zaman Haberi

Ankara Etlik Garajı ihalesi ne zaman

Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı, Keçiören 19 Mayıs'ta bulunan Etlik Garajı'nı satışa çıkardı.  Gayrimenkulün satış bedeli 98 milyon 532 bin TL olarak belirlendi. Daha önce 21 Aralık'ta ihale edilen Etlik Garajı'nın ihalesi 25 Ocak'a ertelendi.



ANKARA SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ


EMLAK VE İSTİMLAK DAİRESİ BAŞKANLIĞI’NDAN ASKİ İHALE YÖNETMELİĞİNE GÖRE ARSA SATIŞI YAPILACAKTIR


Mülkiyeti Genel Müdürlüğümüze ait aşağıda İlçesi, Mahallesi, Ada/Parsel numarası, imar durumu, hisse durumu, muhammen bedeli, geçici teminatı yazılı taşınmazların ASKİ Genel Müdürlüğü İhale Yönetmeliğinin 27/a maddesi gereğince Kapalı Teklif Usulü ve satış bedeli, ihale karar pulu, ilan giderleri, sözleşme karar pulu ve giderleri peşin olmak üzere mülkiyet satışı yapılması için ilan edilmiştir.


İşin Adı : Ankara ili Keçiören ilçesi 19 Mayıs mahallesi...