16 / 04 / 2024

Ankara Güvenpark cami

Ankara Güvenpark cami

Ankara Büyükşehir Belediyesi yaptığı açıklamada Güvenpark’a cami yapılacağına ilişkin iddialara yanıt verdi, büyükşehir bu iddiaların tamamen gerçek dışı olduğunu bildirdi.

Ankara Gökdemir Villaları Mart'ta teslim!

Akıllı ev teknolojisiyle hayata geçirilen Ankara Gökdemir Villaları'nda sona gelindi. Emre Gökdemir İnşaat imzası taşıyan projede teslimler Mart 2024'te yapılacak.

Ankara Gölbaşı'ndaki 3 adet arsa satılıyor! Eğitim alanı imarlı arsa fırsatı! 

Ankara Gölbaşı Belediyesi, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Örencik mahallesinde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki Ankara Gölbaşı'nda yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Merkez Ankara güncel fiyat listesi Ekim 2022!

Merkez Ankara Projesi Ankara Yenimahalle’nin ortasında yükseliyor. Peki Merkez Ankara daire fiyatları belli oldu mu? İşte Merkez Ankara güncel fiyat listesi Ekim 2022!

11 soruda TOKİ Ankara Gölbaşı 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Ankara Gölbaşı ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Gölbaşı'nda da yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Gölbaşı Gerder projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ Ankara Gölbaşı 2022 ucuz konut projesi...

Ankara Gölbaşı Belediyesi 5 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Ankara Gölbaşı Belediyesi, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Taşpınar, Kızılcaşar ve Örencik mahallelerinde yer alan 5 arsayı 1 milyon 731 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Ankara Gölbaşı’ndaki imar planı sorunu çözüldü!

Ankara Gölbaşı’ndaki  74 parselde yaşanan imar planı sorunu çözüldü. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, yaşanılan problemin kesin olarak çözümlendiğini söyledi. Bu parselde bulunan üç okula yeni alan açıldığı belirtildi. 

Cubes Ankara güncel fiyat listesi 2021!

Cubes Ankara güncel fiyat listesi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Cubes Ankara güncel fiyat listesi 2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Ankara Gölbaşı ihalesi için geri sayım başladı!

Türkiye genelinde yatırımlarını hızlandıran TOKİ, Ankara Gölbaşı için düğmeye bastı. Kurum, ilçeye yeni bir sosyal konut projesi inşa etmeye hazırlanıyor. 

Ankara Güvenpark'taki metro inşaatı TBMM'de!

Ankara Güvenpark'ta devam eden metro inşaatına ve inşaatta oluşan göçük TBMM gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, konuya ilişkin soru önergesi sundu.

Ankara Gölbaşı'nda 12.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Gölbaşı İcra Dairesi, Ankara Gölbaşı'nda yer alan arsayı 12 milyon 303 bin 900 TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Gölbaşı Millet Bahçesi 2022'de tamamlanacak!

Gölbaşı Mogan Gölü Kıyı Bandı Çevre Düzenlemesi ve Bisiklet Yolu Açılış Töreni'nde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Ankara Gölbaşı Millet Bahçesi 2022'de tamamlanacak" dedi.

TOKİ'den Ankara Mamak'a cami ve gençlik merkezi!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Mamak'ta cami ve gençlik merkezi inşa edecek.

Ankara Gölbaşı'nda 12.8 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara Gölbaşı'nda yer alan arsayı 12 milyon 785 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Güvenpark cami Haberi

Ankara Güvenpark cami

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Güvenpark’a cami yapılacağına ilişkin iddiaların, tamamen gerçek dışı olduğunu bildirdi. 

Bugün bir gazetede yer alan, "Güvenpark Yıkılacak, Yerine Cami Yapılacak" haberiyle ilgili olarak büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, haberin gerçekle uzaktan yakından bir ilgisi olmadığı belirtilerek şu açıklama yapıldı: 

“Bilindiği gibi, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından, Keçiören- Kızılay Metro hattının Kızılay İstasyonu, yaklaşık 45 yıldan bu yana kullanılan Güvenpark içindeki minibüs duraklarının bulunduğu alanda yapılacak. Kamuoyunun da yakından bildiği gibi, bu istasyon içinde bugünkü minibüs duraklarının da olması için proje hazırlanıyor. 

Yapılacak Keçiören Metro İstasyonu ve minibüs durağı, bugünkü minibüs duraklarının bulunduğu alanın dışına kesinlikle taşmayacak. Yani kesinlikle, parkın diğer alanlarına girilmesi söz konusu değil. Bu istasyon ve minibüs durağı için de insanların yararlanabileceği bir mescit düşünülmüştü. Bu da...