19 / 04 / 2024

ankara konut satışı

ankara konut satışı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya'da bulunan 33 konutu ihaleyle satışa çıkardı. Satışın ihalesi 4 Mart tarihinde yapılacak. 

Ankara Milli Emlak'tan 28.8 milyon TL'ye satılık 9 gayrimenkul!

Ankara Çevre Ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Anıt Emlak Ve Seymen Emlak Müdürlüğü Ankara ili, Gölbaşı, Çubuk ve Keçiören ilçelerinde yer alan taşınmazları 28 milyon 811 bin 200 TL'ye satıyor. 

Ankara Milli Emlak'tan satılık 229 kamu konutu!

Ankara Çevre Ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kale Emlak Müdürlüğü Ankara ili, Etimesgut ve Keçiören'de yer alan 229 kamu konutunu satıyor. 

Ankara'da Temmuz 2020'de 26 bin 885 konut satıldı!

Başkent Ankara'da bu ay 26 bin 885 konut satışı gerçekleşti. Yüzde 11.7 pay ile Türkiye'de en çok konut satışı gerçekleşen ikinci şehir oldu.

Ankara'da konut satışında bu ilçeler başı çekiyor!

Başkent Ankara'da yılın ilk yarısında 64 bin 52 konut satıldı. Ankara´da konut satışlarının yoğun olduğu ilçeler sırasıyla Keçiören, Çankaya, Mamak, Yenimahalle ve Etimesgut oldu.

Ankara konut satışında ikinci sırada!

Türkiye’de konut satışları, kamu bankalarının kredi faiz oranlarındaki önemli düşüşün ve kampanyaların etkisiyle Haziran ayında yıllık bazda yüzde 209,7 arttı ve 190 bin 12’ye ulaştı. Başkent Ankara, 21 bin 915 konut satışı ile İstanbul’dan sonra  ikinci sırada yer aldı.

Ankara’da konut satışları düştü, İzmir’de ise arttı!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa, TUİK 2019 Ekim ayı verilerini değerlendirdi. Verilere göre; Ankara’da konut satışları düştü, İzmir’de ise artış gösterdi.

Ankara'da en çok 1+1 konutlar talep görüyor!

Ankara'da hızla yaygınlaşan 1+1 konutlar, öğrencilerin gözdesi oldu. Besa Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, son dönemde yaptıkları konut projelerinde en fazla talep gören konut türünün 1 artı 1’ler olduğunu belirtti.

Ankara'da konut satışları hızlanacak!

Gayrimenkul Uzmanı Köksal Ünal, Ankara'daki konut sektörünü ve satışları değerlendirdi. Ünal, "Satışlar hızlanacak" diye konuştu.

Ankara Mebuskent’te konut fiyatları ikiye katlandı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre Ankara Mebuskent’te daire fiyatları ikiye katlandı. Aymor Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan konuyla ilgili görüşlerini paylaştı.

Ankara'da konut kredisi kullanım oranları yüzde 14 arttı!

Pronote Gayrimenkul Geliştirme ve Danışmanlığı, konut kredisi kullanım oranlarını açıkladı. Ankara'da konut kredisi kullanım oranları son 1 yılda yaklaşık yüzde 14 artış gösterdi ve 20,7 milyar TL'ye ulaştı.

Ankara'da konut yatırımında en karlı 7 ilçe!

Ankara'da gayrimenkul sektörü hızla gelişiyor. Sizler için bölgede konut yatırımında en karlı bölgeler araştırıldı. İşte Ankara'da konut yatırımında en karlı 7 ilçe...

Ankara'da Şubat ayında 6 bin 290 konut satıldı!

TUİK tarafından Türkiye genelinde konut satışları 2017 Şubat ayı verileri açıklandı. Rapora göre, Ankara, 6 bin 290 konut satışı ile yüzde 6.2 pay aldı.

Ankara'nın gayrimenkul avantajından yararlanılmalı!

Gayrimenkul yatırım danışmanı Cem Ufuk, Türkiye'nin en fazla gayrimenkul satışı yapılan ikinci ili Ankara'nın gayrimenkulde hem alıcı hem de satıcıya kazanç sağladığını söyledi.

Ankara'da ev alma mantığı değişti!

KG Yatırım Danışmanlık şirketinin sahibi Kürşat Köşker "Ankara'daki gayrimenkul projeleri önceki yıllara oranla değişiklik gösterdi. Bölgede Arz- talep dengesinde değişimler meydana gelmiştir'' dedi.

Kademeli konut satışı emlak piyasasını nasıl etkileyecek? ATEM Başkanı Akçam açıkladı!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam kademeli konut satışının emlak piyasasının nasıl etkileyeceğini Türkiye'nin ilk ve tek Emlak Haber Sitesi Emlakkulisi.com'a açıkladı. İşte ATEM Başkanı Akçam'ın o değerlendirmesi...

TOKİ'den 26 ilde ucuz konut satışları için tarih verildi...

TOKİ ihtiyaç sahibi olan vatandaşları ev sahibi yapmak için çalışmalarına devam ediyor. TOKİ'den yapılan açıklamada, Ankara, İstanbul, Erzurum, Adana ve toplam 26 ilde ucuz konut satışları için tarih verildiği kaydedildi.

ATEM Başkanı Akçam: Konut satışları düşmeye devam edecek!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam konut satış rakamlarının daha da düşmesini beklediklerini açıkladı.

Konut kredisindeki yüksek faizler konut satışlarını düşürürken, fiyatlar durağanlaştı!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam, TUİK’in ekim ayı konut satış rakamlarını inceleyerek, konut kredisindeki yüksek faizlerin konut satışlarını düşürdüğünü, fiyatların ise durgunlaştığını açıkladı.

Ankara’da konut satışları yüzde 12 düştü!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan verilere göre Ankara'da 2023 yılının 7 bin 394 konut satışı gerçekleşti. Verilen detaylara göre başkentte konut satışları yüzde 12 düşüş gösterdi.

İncek Prestij'deki 4 konut satışa çıkarıldı! 

Metropol İmar A.Ş. Genel Müdürlüğü, Ankara İncek Prestij'deki 4 konut satışa çıkardı. Satış ihalesi için teklifler 7 Kasım tarihinde saat 10.00’da Metropol İmar A.Ş. Genel Müdürlüğünde açılacak.

TOKİ'den ev alacaklara müjde! Ankara'da aylık 2 bin 581 TL'den başlayan taksitlerle konut satıyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara Çubuk Aşağıçavundur 484 adet konut projesi kapsamında 11 adeti satışa çıkaracağını ilan etti. İşte TOKİ konut satışına ilişkin tüm detaylar...

Ankara Büyükşehir'den, arsa, dükkan ve 2+1, 3+1, 4+1 konut satışı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ilinde yer alan 29 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Ankara'da satışı yapılacak gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

TOKİ'den bomba haber, 1.842 TL taksitle konut satıyor! Ucuz konut fırsatı için bugün son gün! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara'da 1.842 TL taksit imkanıyla konut satışa çıkarıldı. Ucuz fiyata konut almak için başvurular bugün sona eriyor.

Ankara'da satışta olan konut projeleri Mayıs 2023!

Konut piyasasının hareketlendiği şu günlerde başkent Ankara'da da 67 konut projesinin satışı devam ediyor.  İşte Ankara'da satışta olan konut projeleri Mayıs 2023...

Konut satışları arttı: İnşaat sektörü hareketleniyor!

Ankara inşaat sektöründe bahar ayında olması beklenen gelişmelere yönelik konuşan Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım, TÜİK Türkiye geneli konut satış istatistiklerine dair de açıklama yaptı.

Ankara'da Şubat 2022'de kaç konut satıldı?

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından resmi olarak açıklanan verilere göre, Ankara'da Şubat 2022'de 8 bin 464 konut satıldı.

Ankara yabancıya konut satışında 3. sırada!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan resmi veriler masaya yatırıldığında Türkiye'de konut satışları Ocak 2022'de bir önceki senenin aynı ayına göre yüzde 25,1 artış gösterdiği ortaya çıktı.

ankara konut satışı Haberi

ankara konut satışı

 Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Çankaya ilçesinde bulunan gayrimenkullerin, ihaleyle satışa sunuyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; İlkbahar Mahallesi Sinpaş Altınoran “Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” içinde yer alan konutlar, Emlak İstimlak Daire Başkanlığı tarafından kapalı teklif usulüyle 4 Mart 2021 tarihinde ihaleyle satışa çıkacak. 

394 BİN TL’DEN BAŞLAYAN KONUTLAR 

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ihaleye katılmak isteyenler; 2+1, 3+1 ile 4+1 oda ve salon seçeneğiyle peşin ya da banka kredisi kullanarak konutları satın alabilecek.    İhalede 394 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak 33 konut, 100 ve 210 metrekare aralığında farklı büyüklüklerden oluşuyor.

İNTERNET SİTESİNDEN AYRINTILARA ULAŞILABİLİR 

   Anahtar teslim konut satışı için istekliler; taşınmaz mal satış şartnamesi ve diğer eklere ilişkin bilgileri mesai saatleri içerisinde Emniyet Mahallesi, Hipodrom Caddesi, No:5...