19 / 04 / 2024

Ankara Mebuskent projesi

Ankara Mebuskent projesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tavsiye ettiği yatay mimari konseptini hayata geçiren Mebuskent’te 332 villanın yüzde 70’i sahiplerini buldu.

Ankara Mebuskent’te 332 villanın yüzde 70’i sahiplerini buldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tavsiye ettiği yatay mimari konseptini hayata geçiren Mebuskent’te 332 villanın yüzde 70’i sahiplerini buldu.

Ankara Mebuskent, Türkiye'nin en uzun bisiklet parkuruna sahip!

Haziran 2016’da 4-5 bin kişilik nüfusla yaşamın başlayacağı Mebuskent, 3 kilometre uzunluğu ile Türkiye'nin en uzun bisiklet parkuruna sahip konut projesi.

Mebuskent'te her ailenin 25 ağacı olacak!

Batıkent Karacakaya bölgesinde yapımı hızla süren Mebuskent yerleşkesinin yüzde 87'sini yeşil alan ve yaşam alanları oluşturuyor. 23 bin ağacın dikileceği Mebuskent'te her ailenin 25 ağacı olacak.

Ankara Mebuskent'te kampanya!

Aymor Grup imzası taşıyan Ankara Mebuskent'te sıfır faizle 120 ay vade kampanyası devam ederken, kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Ankara Mebuskent'te kampanya detayları...

Ankara Mebuskent'te teslimler 2016'da!

ANKARA'NIN gelişimi, yeni cazibe merkezlerinin ortaya çıkmasını sağlarken Batıkent Karacakaya bölgesi de, inşa edilen Mebuskent projesi sayesinde değer kazanıyor.

Kürşat Ayhan: Mebuskent'te kaliteli yaşam sunuyoruz!

Kültürümüzde büyük yer tutmasına karşın günümüzde unutulmaya başlanan komşuluk ilişkileri markalı ve büyük ölçekli konut projelerinin inşa edilmesiyle yeniden önem kazandı. AYMOR Grup'un Mebuskent projesi bu hedefle ilerliyor.

Ankara Mebuskent'te 1.390 lira taksitle!

Başkent'in yeni cazibe merkezlerinden Batıkent Karacakaya'da hayata geçirilen Mebuskent projesi, lüks ve konforlu yaşamı ulaşılabilir fiyatlarla sunuyor. Mebuskent 'te 1.390 lira taksitle konut sahibi olunabiliyor...

TOKİ, Ankara için ÇED başvurusu yaptı! Tam 1.012 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan projesi için düğmeye bastı. 1 milyar 171 milyon 94 bin TL'ye mal olacak projede 1.012 konut yer alacak.

TOKİ'den Ankara'da 9 bin 703 taksitle 3+1 konut fırsatı! Başvurular başladı!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konut projeleri inşa eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Haymana projesi satışa çıkarıldı. Söz konusu projeden 9 bin 703 TL taksitle ev sahibi olmak mümkün.

TOKİ Ankara başvuruları 3 gün sonra başlıyor! Başkentte 9 bin 703 taksitle 3+1 konut alma fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Haymana projesi için başvurular 3 gün sonra başlıyor. Projeden 9 bin 703 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün.

TOKİ Ankara 2023 projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye 78 yeni konut ve 136 yeni iş yeri geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Kalecik projesi yarın ihaleye çıkacak. Söz konusu projede 78 konut, 136 iş yeri ve 5 restoran yer alacak.

TOKİ'den 619 bin 630 liraya 2+1 konut fırsatı! Ekim 2023 başvuruları 5 gün sonra başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'da 619 bin 630 TL bedelle konut satacak. Ankara TOKİ projesi için başvurular 5 gün sonra başlıyor.

TOKİ Ankara 2023 projesi için beklenen tarih geldi! Başkentliler dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ankara 2023 projesinin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Ankara 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! Tam 78 konut ve 136 iş yerini kaçırmayın!

TOKİ Ankara 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu... Tam 78 konut ve 136 iş yerini kaçırmayın... İşte TOKİ Ankara projesi detayları...

TOKİ 2023 Ankara projesi için yeni tarih resmen belli oldu! 

TOKİ Ankara 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu... Bakın o ilçeye kaç yeni dükkan geliyor... İşte TOKİ Ankara projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Ankara 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! 212 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

TOKİ Ankara 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu. Sadece tek bir ilçede inşa edilecek olan 212 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın...

TOKİ Ankara projesi için yeni tarih belli oldu! 212 yeni konutu sakın kaçırmayın!

TOKİ Ankara projesi için yeni tarih belli oldu... 212 yeni konutu sakın kaçırmayın... İşte TOKİ Ankara 2023 projesi detayları...

Ankara TOKİ 2022 nerede yapılacak? İşte TOKİ Ankara konut projesi detayları!

TOKİ sosyal konut projelerinin ilk temelleri atıldı. Temeller Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Ankara'nın Sincan ilçesinde düzenlenen toplu törenle atıldı. Peki Ankara TOKİ 2022 nerede yapılacak? İşte detaylar!

Ankara Sincan’a TOKİ müjdesi! Tam 393 konut!

Dar gelirli kişiler için 250 bin yeni konut inşa müjdesi veren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan Projesi’nin ihalesini yarın saat 15.00'te gerçekleştirecek...

TOKİ'den Ankara'ya 208 konutluk yeni proje! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Hayata geçirdiği konut projeleriyle dar gelirlilerin yüzünü güldüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara projesi için ihale tarihini açıkladı. İşte TOKİ Ankara Bala projesi ile ilgili detaylar...

Ankara Mebuskent projesi Haberi

Ankara Mebuskent projesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gündeme aldığı yatay mimari konsepti Ankaralı konut alıcılarından büyük ilgi görüyor.  


Batıkent Çakırlar bölgesi Karacakaya mevkiinde tamamlanma aşamasına gelen ve bağımsız tipteki evler, müstakil bahçeler, çocuklar için rahat oyun alanları, toprakla bütünleşip yeşile dokunarak, temiz havada yaşama imkanı ile yatay mimarinin tüm unsurlarını bünyesinde barındıran Mebuskent projesi, Ankaralıların ilgi odağı haline geldi. Ciddi bir satış başarısı yakalanan projede 332 müstakil villadan yüzde 70’i satılarak sahiplerini buldu. 


Neden yatay mimari ?

Aymor Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, insanların fiziki ve sosyal çevre konusunda bilinçlenmesi, doğal ortamlarda yeşille barışık, toprağa basarak sağlıklı yaşama arzusunun artması paralelinde yatay mimariye ilginin de arttığını belirterek, şunları söyledi: 

 “Malum insanlar yüksek katlı binalarda oturuyor, toprakla ilişkisi kesilmiş durumda. Yatay yapılaşma ise insan doğasına...