16 / 04 / 2024

Ankara Sinpaş Holding

Ankara Sinpaş Holding

Son olarak "Altmoran" ve "İncek Life" projelerini hayata geçiren Sinpaş Holding, Ankara'da yatırımlarına devam edeceğini bildirdi. Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik, mevcut projeleriyle yaklaşık 5 bin konut ürettiklerini belirtti.

Sinpaş Holding 5 yılda 12 bin konut sattı!

Sinpaş Holding, son 5 yılda 12 bin konut satışıyla, özel sektör liderliğine imza attı. 7 milyarı aşkın ciro kaydederken, 2014'te ise 1 milyon 200 bin liralık 2 bin 500 konut sattı.

Flatofis Kağıthane, kapılarını metroya açıyor!

Gayrimenkul sektörünün lider firmaları arasında yer alan Sinpaş Holding’in geliştirdiği, Türkiye’nin ilk yataya kurulu A+ ofis projesi Flatofis Kağıthane, kapılarını metroya açıyor.

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı, Enflasyon Korumalı Tasarruf Kampanyası için düğmeye bastı!

Yarım asırlık Sinpaş Holding güvencesiyle faaliyet gösteren Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı; başlattığı yeni kampanyasıyla konut, iş yeri, araç alımlarında müşterilerine teslim tarihine kadar enflasyon artışından etkilenmeyen tasarruf modeli sunacak.

Sinpaş Holding'in acı günü! Gülbeyaz Kıvanç vefat etti!

Sinpaş Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Avni Çelik ve eşi Sibel Çelik'in dünürü Gülbeyaz Kıvanç hayatını kaybetti.

Ankara Sinpaş Yalı Vadi projesi!

Ankara Sinpaş Yalı Vadi projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri mevcut.

Ahmet Çelik: Altı yıllık arsa stokumuz var!

Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Çelik, "Elimizde altı yıllık arsa stokumuz var. Sefaköy'de bekleyen hazır projemiz, Halkalı'da arsalarımız var” dedi…

Konut satışının hareketlenmesi için faizler düşmeli!

GYODER Yüksek İstişare Kurulu Başkanı ve Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik, sektörün gelişimine dair açıklamalarda bulundu. Çelik, konut kredilerinde faizleriyle ilgili devletten altın vuruş beklediklerini söyledi.

Avni Çelik ve Ahmet Çelik'ten 149.9 milyon TL'ye yeni şirket!

Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik ve Sinpaş Grup Şirketleri Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik bugün yeni bir şirket kurdu. 

Marina Ankara Sinpaş ödeme kampanyası 2018!

Sinpaş Yapı imzası taşıyan  Marina Ankara Evleri'nde fiyatlar 492 bin TL'den başlıyor. Projede ilk etap teslimleri Haziran 2018 tarihinde yapılacak.

Genç kuşak markalı konut konusunda çok bilinçli!

Sinpaş Holding, 2018 yılına yeniliklerle girdi. Sinpaş GYO’nun Genel Müdürü Seba Gacemer,2018 projeleri ve sektör hakkında açıklamalarda bulundu. 

Marina Ankara Sinpaş ödeme planı 2018!

İlk etap teslimleri Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Sinpaş Marina Ankara Evleri'nde daire fiyatları 492 bin TL'den başlıyor..

Dönüşümde itici güç siyasi iradenin kararlılığıdır!

5'inci Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayı'na katılan Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Çelik, "Kentsel dönüşümde en büyük itici güç siyasi iradenin kararlılığıdır" ifadelerini kullandı.

İnşaat sektörüne girişte sermaye rasyosu gelmeli!

İlgili ilgisiz herkesin inşaat sektörüne girdiğini ifade eden Sinpaş Holding CEO'su Ahmet Çelik, bunu önlemek için devletin düzenleme yapması gerektiğini belirtti. Çelik, "Bu sektörde iş yapacaklara sermaye rasyosu getirilmeli" dedi.

Çorum Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu Kampüsü açıldı!

Çorum’da Hitit Üniversitesi Alaca Avni Çelik Meslek Yüksekokulu Kampüsü'nün açılışı yapıldı. Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik’e düzenlenen törende ‘Fahri Doktora’ ünvanı verildi.

Ankara Sinpaş Holding Haberi

Ankara Sinpaş Holding

Grubun iştiraklerinden Sinpaş GYO'nun yılın ilk çeyreğinde Gaziosmanpaşa ve Çankaya'da, Servet GYO'nun ise ikinci çeyrekte Oran projelerini başlatacağını belirten Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik, Ankara'da mevcut projeleriyle yaklaşık 5 bin konut ürettiklerini, toplamda 14 bin konuta ulaşacaklarını söyledi. Çelik, "Yeni etaplarımız ve yeni projelerimizle Ankara bizim için önemini koruyacak. Yeni projelerle büyümeye devam edeceğiz" diye konuştu. 

Gayrimenkul sektöründe bu yıl seçimler ve komşulardaki gerginlikler nedeniyle iki çeyrekte ciddi düşüş olduğunu vurgulayan Çelik, "Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra satışlar ciddi şekilde arttı. Yapı ruhsatı ve yapı kullanım belgesi alımında da büyük artış var. Sinpaş olarak, bu yılın olumsuzluklarından etkilenmedik ve ekim ayında 2014 yılı hedeflerimizi yakaladık.1.2 milyar lira değerinde 2 bin 504 konut satışı gerçekleştirdik" ifadesini kullandı. Çelik, bu yıl toplamında...