19 / 04 / 2024

ankara temapark ne zaman bitecek

ankara temapark ne zaman bitecek

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, en geç ağustosta tamamlanması beklenen Temapark'ın alan ve oyuncak açısından dünyanın en büyüğü olacağını belirterek, "Bu dev proje Ankara'nın turizmini canlandıracak" dedi....

Bayraktar İnşaat'tan Ankara'ya 3 bin yeni konut geliyor! Adres Ankara evleri satışta! Yeni proje!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'ya 26 bloktan oluşan toplam 3 bin konutluk yeni proje geliyor. Peki Adres Ankara Evleri fiyatları ne kadar? Adres Ankara Evleri ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

Asgari ücret zammında flaş gelişme! Ankara kulislerinde ne konuşuluyor? Asgari ücrete ne kadar zam gelecek? Hemen bakın!

Asgari ücret görüşmeleri yaklaşırken gündeme birçok farklı rakam geliyor. TGRT Haber Ankara Haber Müdürü Ahmet Sözcan, asgari ücretle ilgili bir açıklamada bulundu. Peki asgari ücret kaç lira olacak? 2023 asgari ücrete ne kadar zam gelecek? İşte o detaylar ve Ankara Kulislerinde konuşulanlar...

Evde bakım maaşları hesaplara yattı mı? Hasta bakım desteği neden yatmadı? İstanbul, Ankara'da ne zaman yatacak? 

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından her ay düzenli olarak belirli tutarlarda ödenen evde bakım maaşları sık sık araştırılıyor. Temmuz zammının ardından yükselen evde bakım maaşı yatan iller vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki 18 Ağustos evde bakım maaşı yattı mı?

Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli yıl sonu değerleme raporu!

Yeni Gimat GYO'nun portföyünde bulunan Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli'ne ilişkin hazırlattırılan yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli'ne ilişkin hazırlattırılan yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Merkez Ankara projesi 18 soruda tüm detaylarıyla!

Merkez Ankara projesini kim yapıyor? Merkez Ankara projesini kim yapıyor? Merkez Ankara'da kaç daire var? Merkez Ankara fiyatları ne kadar? Merkez Ankara ne zaman teslim edilecek? İşte Merkez Ankara projesi 18 soruda tüm detaylarıyla...

10 soruda TOKİ Ankara 50 bin konut kampanyası!

TOKİ Ankara 50 bin konut kampanyasında kaç konut var? TOKİ 50 bin konut Ankara fiyatları ne kadar? TOKİ Ankara 50 bin konut başvuruları ne zaman bitiyor? İşte 10 soruda TOKİ Ankara 50 bin konut kampanyası detayları...

Kanal İstanbul'un alternatifi, Kanal Ankara!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara Büyükşehir Belediyesi Mamak Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında konuşan Bakan Kurum, Vadi Ankara Projesi'ne ilişkin detayları paylaştı.

Mahall Ankara'da “Ne acelesi var sonra ödersin" kampanyası!

315 adet ofis, 191 adet home ofis, 268 adet konut, 82 adet residance ve 64 adet mağazadan meydana gelen Mahall Ankara projesinde, “Ne acelesi var sonra ödersin” sloganıyla hazırlanan kampanyada eşsiz imkanlar sağlanıyor..

Keçiören Portova Ankara teslimleri!

Portova Ankara projesinde fiyatlar 550 bin TL'den başlıyor. Keçiören Portova Ankara teslimleri ne zaman?

Nuhoğlu Cubes Ankara teslimleri!

Ankara Çankaya Çukurambar Mahallesi'nde yükselen Cubes Ankara projesinde yüzde 10 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Nuhoğlu Cubes Ankara teslimleri ne zaman?

İşankuli Amanlyev'den Türk müteahhitlere çağrı!

Bu yıl Bağımsızlık Günü’nün 25. yıldönümünü kutlayan Ankara Sohbetleri'ne konuk olan Türkmenistan’ın Ankara Büyükelçisi İşankuli Amanlyev, Dünya'nın sorularını yanıtladı.

Ankara Kalesi kaç milyon TL'ye yapılacak?

Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkan Vekili Doğan Yılmazkaya'nın Mayıs ayında Meclis Başkanlığına sunduğu Ankara Kalesi ne ilişkin soru önergesine cevap geldi. Yanıta göre Ankara Kalesi için bütçeden 10 milyon TL'den fazla para ayrıldı.

ankara temapark ne zaman bitecek Haberi

ankara temapark ne zaman bitecek


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, en geç ağustosta tamamlanması beklenen Temapark'ın alan ve oyuncak açısından dünyanın en büyüğü olacağını belirterek, "Bu dev proje Ankara'nın turizmini canlandıracak, ticari hayatı ayağa kaldıracak" dedi.


Gökçek, Hür Sanayici ve İşadamları Derneği (HÜRSİAD) tarafından düzenlenen "Ticaretin Seğmenleri" yarışmasının ödül töreninde yaptığı sunumda, projeleri hakkında bilgi verdi. Temapark ve Hayvanat Bahçesi Projesi'ni anlatan Gökçek, "Disneyland'a benzeyen Temapark tamamlandığında yerli turizmin merkezi olacak. Alan ve oyuncak açısından Türkiye'nin değil dünyanın en büyük temaparkından bahsediyoruz. Diğer ülkelerdeki temaparklarda oyuncak adedi 80-100 civarındayken, bizde tam bin 217 oyuncak olacak. Bu dev proje, Ankara'nın turizmini canlandıracak, ticari hayatı ayağa kaldıracak" dedi.


Gökçek, 100 bin metrekarelik kapalı alanı olan Temapark'ın en geç ağustos ayında açılacağını kaydetti.


Ankara Fuar Alanı ve İslam Kültür...