24 / 04 / 2024

ankara Yeni Çiftlik Bulvarı

ankara Yeni Çiftlik Bulvarı

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Yeni Çiftlik Bulvarı, Başbakan Erdoğan tarafından açıldı. Başbakan Erdoğan, Melih Gökçek'in isteği üzerine Yeni Çiftlik Bulvarı'na 'Ankara Bulvarı' adını verdi...

Halk GYO'nun Ankara Yenişehir ve İzmir Konak 1 binasının 2023 yıl sonu değeri ne kadar?

Halk GYO'nun Ankara Yenişehir ve İzmir Konak 1 binasının 2023 yılsonu değeri belli oldu. İşte Halk GYO'nun Ankara Yenişehir ve İzmir Konak 1 binasının değeri...

Milli Emlak o ildeki 2 adet arazi ile 1 adet arsayı yüzde 20 indirimle satıyor! KDV'den muaf gayrimenkuller! 

İzmir Tire Milli Emlak Şefliği, İzmir ili, Tire ilçesi, Yeniçiftlik, Kürdüllü ve Akçaşehir mahallelerinde yer alan 2 adet arazi ile 1 adet arsayı yüzde 20 indirimle satıyor. KDV'den muaf gayrimenkuller için taksitle ödeme seçeneği de sunuluyor. Peki İzmir Tire'deki gayrimenkullerin fiyatları kaç TL?

İzmir'de 8 taksitle KDV'den muaf arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Tire Milli Emlak Şefliği, İzmir Tire Yeniçiftlik Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı.

Halk GYO Ankara Yenişehir binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Ankara Yenişehir binasının değeri belli oldu. İşte Halk GYO Ankara Yenişehir binasının piyasa değeri...

Mimar Başak Cengiz Ankara'da defnedildi!

Mimar Başak Cengiz, İstanbul Ataşehir'de sokakta yürürken, 27 yaşındaki Can Göktuğ Boz tarafından uğradığı kılıçlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Başak Cengiz, Ankara Yeni Mahalle'de defnedildi.

Ankara'da dev dönüşüm başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Ankara 2023’ten itibaren artık, gölleriyle, akarsularıyla 'Mavi Ankara', yeni yeşil alanları, millet bahçeleri ve ekolojik koridoruyla 'Yeşil Ankara' olarak anılacak." şeklinde konuştu.

Ankara Yeni Adalet Sarayı için görüşmeler başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara Yeni Adalet Sarayı Yapım Projesi için bir araya geldi. Bakan Kurum, "İnşallah Cumhuriyetin 100. yılında bu dev eseri Başkent'imize kazandıracağız" diye konuştu.

Ankara Yeni 19 Mayıs Stadı 2 yılda tamamlanacak!

Ankara 19 Mayıs Stadyumu geçen yıl için çürük raporunun açıklanmasıyla yıkılmıştı. Mevcut yerine yapılması kararlaştırılan Yeni 19 Mayıs Stadı'nın detayları belli oldu.

Halk GYO Ankara Yenişehir binası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan İzmir merkezli "Ankara Yenişehir Binası"nın 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Katarlılara arazi satma vaadiyle 40 milyon liralık vurgun!

Ankara'da "Çiftlik Bank" benzeri yapılanmayla dolandırıcılık yapan 4 şüpheli yakalandı. Dolancırıcılar arazileri yüksek karla Katarlılara satacaklarını söyleyerek 20 kişiyi yaklaşık 40 milyon lira dolandırdı...

Ankara Yeni Adalet Sarayı yapım projesi protokolü imzalandı!

Adalet Bakanı Gül ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, iş birliğiyle inşa edecekleri Ankara Yeni Adalet Sarayı'nın yapım projesi protokol imza törenine katıldı...

Ankara Yeni Boyut Konutları sakinleri tapularını aldı!

Ankara Yenimahalle İlkyerleşim Mahallesi’nde yer alan Yeni Boyut Konutları sakinleri tapularına kavuştu.

Tuba Ünsal Şile'deki yeni evine taşındı!

Oyuncu ve eski manken Tuba Ünsal, Şile'de geçtiğimiz günlerde satın aldığı yeni çiftlik evine taşındı. Ünsal, 350 metrekarelik yeni ev için 3 milyon 380 bin lira ödemişti.

ankara Yeni Çiftlik Bulvarı Haberi

ankara Yeni Çiftlik Bulvarı

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen ve Başkent trafiğinin yeni atar damarlarından olacak Yeni Çiftlik Bulvarı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve çok sayıda vatandaşın katıldığı törenle hizmete girdi.


Başbakan Erdoğan Yeni Çiftlik Bulvarı'na 'Ankara Bulvarı' adını verdi.


Viyadükleri, alt-üst geçitleri ve bağlantı yollarıyla 14 kilometre boyunca uzanan Bulvar, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından boydan boya pırıl pırıl yapıldı. 


TRAFİK DAHA DA RAHATLAYACAK


Büyükşehir Belediye Binası arkası, Celal Bayar Bulvarı Dört Mevsim Tandoğan Çevre Parkı'nda düzenlenecek törenle hizmete girecek olan 14 kilometrelik dev bulvar, Başkent'teki Zafer Bayramı coşkusunu ikiye katlayacak.


Celal Bayar Bulvarı ile Etimesgut'taki Hava Hastanesi arasındaki 14 kilometrelik gidiş-geliş toplam 8 şeritlik, yeşiller içindeki Yeni Çiftlik Bulvarı, İstanbul ve Eskişehir yollarının alternatifi olarak hizmet verecek. 1 milyon metrekarelik...