19 / 04 / 2024

Ankara yeni stadı

Ankara yeni stadı

Mimar Bünyamin Derman'ın projesini çizdiği ve Ankara Büyükşehir Belediyesinin Eryaman'da yaptırdığı stadın bu yıl sonuna yetişmesi planlanıyor.

Ankara’nın yeni stadı için Avrupa'daki 3 stat örnek alındı!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç Ankara’ya yapılacak yeni stadyum projesinde Real Madrid, Chelsea ve Arsenal gibi kulüplerin statlarından örnekler alındığını belirtti.

Halk GYO'nun Ankara Yenişehir ve İzmir Konak 1 binasının 2023 yıl sonu değeri ne kadar?

Halk GYO'nun Ankara Yenişehir ve İzmir Konak 1 binasının 2023 yılsonu değeri belli oldu. İşte Halk GYO'nun Ankara Yenişehir ve İzmir Konak 1 binasının değeri...

Halk GYO Ankara Yenişehir binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Ankara Yenişehir binasının değeri belli oldu. İşte Halk GYO Ankara Yenişehir binasının piyasa değeri...

Ankara Yeni Adalet Sarayı için görüşmeler başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara Yeni Adalet Sarayı Yapım Projesi için bir araya geldi. Bakan Kurum, "İnşallah Cumhuriyetin 100. yılında bu dev eseri Başkent'imize kazandıracağız" diye konuştu.

Ankara Yeni 19 Mayıs Stadı 2 yılda tamamlanacak!

Ankara 19 Mayıs Stadyumu geçen yıl için çürük raporunun açıklanmasıyla yıkılmıştı. Mevcut yerine yapılması kararlaştırılan Yeni 19 Mayıs Stadı'nın detayları belli oldu.

Eskişehir Yeni Stadı yenilenecek!

Eskişehir Yeni Stadı'nın çatısındaki aksaklıklar nedeniyle kullanımına ara verildiği açıklandı. Statta çalışmalara yeniden başlanacak.

Göztepe'nin yeni stadı 26 Ocak'ta açılıyor! 

Göztepe Spor Kulübü'nün, 95 yıllık tarihinde kendi evi olacak ilk stadı, Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi 26 Ocak'ta açılıyor. Göztepe yeni stadında ilk maçını Beşiktaş'la oynayacak...

Halk GYO Ankara Yenişehir binası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan İzmir merkezli "Ankara Yenişehir Binası"nın 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Göztepe'nin yeni stadında heyecanlı bekleyiş!

Süper Lig ekibi Göztepe'nin teknik direktörü İlhan Palut, iyi mücadele eden bir Göztepe hedeflediklerini ve bu yolda çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Palut, ''Yeni stadımız için taraftarlarımızın ve camiamızın yaşadığı heyecanına ben de dahilim'' dedi.

Ankara Yeni Adalet Sarayı yapım projesi protokolü imzalandı!

Adalet Bakanı Gül ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, iş birliğiyle inşa edecekleri Ankara Yeni Adalet Sarayı'nın yapım projesi protokol imza törenine katıldı...

Göztepe'nin yeni stadı ikinci yarıda açılacak!

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, inşaatları süren yeni stadın 19. haftadaki Beşiktaş maçında açılacağını kaydederek “O gün locada olamam, maçı tribünde taraftarlarla birlikte izleyeceğim” açıklamasında bulundu.

AEK'nın yeni stadı Ayasofya açılışa hazır!

Yunanistan'ın köklü kulüpleri arasında yer alan AEK'nın yeni stadı açılışa hazırlanıyor. İstanbul'daki tarihi eser Ayasofya Müzesi'ne benzetilerek inşa edilen 32 bin kişilik stadın ismi de "Ayasofya Stadı" olacak.

Yunanistan AEK'in yeni stadının kaba inşaatı bitti!

Yunanistan’ın önde gelen spor kulüplerinden olan AEK yeni stadının yapımında sona gelindi. İstanbul’dan Atina’ya göç eden Rumların kurduğu sarı-siyahlı kulübün başkentteki yeni stadının kaba inşaatı bitti.

Tottenham'ın 1 milyar sterline mal olan yeni stadının 14 özelliği!

Tottenham Hotspur, uzun süredir beklediği yeni stadyumuna dün akşam kavuştu. Muhteşem stat herkesi büyüledi. İşte Tottenham'ın 1 milyar sterline mal olan yeni stadının 14 özelliği...

Ankara yeni stadı Haberi

Ankara yeni stadı

Ankara Büyükşehir Belediyesinin Eryaman'da inşasına başladığı stadyumun bu yıl sonunda hizmete girmesi hedefleniyor.


Yüksek İnşaat Mühendisi ve Stat Kontrol Amiri Yasin Ertok, yüzde 20'si tamamlanan stadyumu bu yılın sonunda teslim edeceklerini açıkladı.


Stat inşaatında AA muhabirine konuşan Ertok, Ankara Büyükşehir Belediyesinin yaptırdığı tesisle ilgili olarak, "Eryaman'da 22 bin kişilik bir stat yapıyoruz. Stadı, Ankara Büyükşehir Belediyesi, ihale kat karşılığı yöntemiyle yaptırıyor." dedi.


Projenin mimarı Bünyamin Derman

Yasin Ertok, Ankara Eryaman'da inşaatı süren stadın projesini Vodafone Arena'nın mimarı Bünyamin Derman'ın yaptığını bildirdi.


Projenin ilk olarak 18 bin kapasite olarak planlandığını ancak sonrasında 22 bine yükseltildiğini hatırlatan Ertok, "Stadın projesi mimar Bünyamin Derman tarafından çizildi. Kendisi Vodafone Arena'nın mimarıdır. Yurt dışından esinlenerek aldığı stat örneklerini Türkiye'de hayata geçiriyor. Bu projeye de katkısı oldu. Bu stat UEFA...