29 / 03 / 2024

Ankara Yenimahalle arsa fiyatları

Ankara Yenimahalle arsa fiyatları

Ankara 22. İcra Müdürlüğü, Yenimahalle Ergazi'de bulunan arsayı satışa çıkardı. İhalesi 20 Mart'ta gerçekleştirilecek gayrimenkulün satış bedeli 16 milyon 657 bin 269 TL olarak belirlendi.

Ankara Yenimahalle'de 8.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Aşağı Yahyalar Mahallesi'nde bulunan Ticari Rekreasyon Alanını satışa çıkardı. İhalesi 15 Aralık'ta gerçekleşecek gayrimenkulün satış bedeli 8 milyon 470 bin TL olarak belirlendi.

Ankara Yenimahalle'de 12.6 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Yakacık ve Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların toplam bedeli 12 milyon 693 bin 800 TL olarak belirlendi.

Ankara Yenimahalle'de 2.2 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Yakacık, İvedik ve Macun'da bulunan 4 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 2 milyon 229 bin 750 TL olarak belirlendi.

Ankara Yenimahalle'de 5.5 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Susuz ve Yakacık'ta bulunan 3 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 5 milyon 567 bin 880 TL olarak belirlendi.

Ankara Yenimahalle'de 1.3 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Yakacık ve İvedik'te bulunan 2 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin toplam bedeli 1 milyon 313 bin 100 TL olarak belirlendi.

Ankara Yenimahalle'de 4 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Aşağı Yahyalar ve Yakacık'ta bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların toplam bedeli 4 milyon 25 bin TL olarak belirlendi.

Ankara Yenimahalle Belediyesi'nden 2 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Aşağı Yahyalar ve Alacaatlı'da bulunan 2 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların toplam bedeli 2 milyon 59 bin 50 TL olarak belirlendi.

Ankara Yenimahalle'de icradan 3.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Yenimahalle'de yer alan arsanın toplam bedeli 3 milyon 303 bin 450 TL olarak belirlendi. Söz konusu arsa Ankara 22. İcra Müdürlüğü tarafından satışa çıkıyor.

Ankara Yenimahalle'de 19.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Satış Memurlığı, Ankara Yenimahalle, İvedik Köy Mahallesi'nde yer alan arsa 19 milyon 468 bin 90 TL bedelle satışa çıkarıldı.

Ankara Yenimahalle'de 25.6 milyon TL'ye satılık fabrika ve arsa!

Ankara Satış Memurluğu, Ankara Yenimahalle'de yer alan fabrika ve arsayı 25 milyon 605 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Yenimahalle'de 12.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Satış Memurluğu Ankara Yenimahalle'de yer alan arsayı 12 milyon 864 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Yenimahalle'de 19.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara Yenimahalle'de yer alan arsayı 19 milyon 650 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Yenimahalle'de 8.8 milyon TL'ye satılık arsa!

DSİ V. Bölge Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle'de yer alan arsayı 8 milyon 848 bin 950 TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Yenimahalle'de 19.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kale Emlak Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle'de yer alan arsayı 19 milyon 650 bin TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Ankara Yenimahalle projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yenimahalle 2020 projesi için ÇED süreci başladı.

Ankara Yenimahalle'de 17.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara Yenimahalle'de yer alan arsayı 17 milyon 250 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Merkez Ankara Yenimahalle adres!

Merkez Ankara Yenimahalle projesinde daire fiyatları 500 bin TL'den başlıyor. Peki Merkez Ankara nerede? İşte Merkez Ankara Yenimahalle adres...

TOKİ Ankara Yenimahalle kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yenimahalle Yakacık projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Ankara Yenimahalle 2019 kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yenimahalle 2019 projesinde yer alan konutların kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

Ankara Yenimahalle'ye 3 yeni kültür merkezi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi Susuz, Karacakaya ve Memlik mahallelerinde yeni kültür merkezleri inşa etti. 

TOKİ Ankara Yenimahalle 2019 kura çekilişi ne zaman?

Ankara Yenimahalle Yakacık'ta TOKİ tarafından 50 bin sosyal kampanyası kapsamında 451 konut inşa edilecek. TOKİ Ankara Yenimahalle 2019 kura tarihi açıklandı. Peki TOKİ Ankara Yenimahalle 2019 kura çekilişi ne zaman? İşte yanıtı...

Ankara Yenimahalle arsa fiyatları Haberi

Ankara Yenimahalle arsa fiyatları

Ankara 22. İcra Müdürlüğü, Yenimahalle Ergazi'de bulunan arsayı satışa çıkardı. İhalesi 20 Mart'ta gerçekleştirilecek gayrimenkulün satış bedeli 16 milyon 657 bin 269 TL olarak belirlendi.


T.C. ANKARA (SULH HUKUK MAH.) SATIŞ MEMURLUĞUNA İZAFETEN ANKARA 22. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ

2015/25 SATIŞ



TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :


1 NO'LU TAŞINMAZIN

Özellikleri : Ankara ili, Yenimahalle ilçesi, Ergazi İmar Mahallesi, Fatih Sultan

Mehmet Bulvarı 11. Km. 356 kapı numaralı binanın arka bitişiğinde bulunan 43362 Ada 3 parseli teşkil eden 6.655m2 yüzölçümündeki arsa vasıflı taşınmaz. Taşınmaz Ankara-İstanbul Devlet Karayolu istikametinde ve Batıkent-Jandarma kavşağını geçtikten sonra az ileride yolun sağında ve Şaşmaz Oto Sanayi Sitesine yakın mesafede bulunmaktadır. Taşınmaz ana bulvara cepheli, yoldan geriye doğru yükselen tepe şeklinde eğimli bir arazi konumundadır. Parsel...