16 / 04 / 2024

Ankara Yenimahalle kiralık alan ihalesi

Ankara Yenimahalle kiralık alan ihalesi

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle İlçesi Atatürk Orman Çiftliği Mahallesi'nde bulunan toplam 23 bin 525 metrekarelik alanı 5 yıllığına kiraya verecek.

Ankara Büyükşehir'den kiralık 10 iş yeri!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara'da yer alan 12 adet gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor. Gayrimenkullerin kiralama ihalesi 28 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kiralık konut fiyatlarındaki yıllık artış oranı rekor seviyelere ulaşıyor!

BETAM'ın raporuna göre, kiralık konut fiyatlarındaki yıllık artış oranı yüzde 189,5 olarak kaydedildi. İstanbul'da yıllık kira artışı yüzde 138,5, Ankara'da yüzde  153 ve İzmir'de yüzde 182,1 olarak gerçekleşti.

İstanbul Finans Merkezi, kiralık ve satılık konut fiyatlarını resmen uçurdu! İFM'ye taşınacak personeller ev bulamıyor!

İstanbul Finans Merkezi sebebiyle bölgedeki kiralık ve satılık konut fiyatları resmen uçtu. Bu artışlardan İFM için Ankara’dan İstanbul’a taşınacak personel de etkilendi...

İstanbul`da kiralık ev fiyatları zirve yaptı!

Bahçeşehir Üniversitesi'nin yaptığı ankete göre Kasım ayında yıllık kira artış oranı yüzde 168'e çıktı. Rapora göre m2 başına en yüksek artış yüzde 147,7 ile İstanbul'da kiralık dairelerde yaşandı. Bunu yüzde 150 ile Ankara ve yüzde 160 ile İzmir izledi.

Ankara Büyükşehir'den gayrimenkul fırsatı! 7 arsa, 2 dükkan ve 1 bekçi evi satacak! 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya, Etimesgut, Keçiören, Etimesgut, Kahramankaran ve Yenimahalle'de yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı.

Yenimahalle Belediyesi Ankara'da konut imarlı 2 arsa satacak!

Ankara İli Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Ankara Yenimahalle Yakacık'ta yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı.

Ankara Büyükşehir, 4 arsa ile 2 dükkanı satıyor! En ucuzu 1 milyon 275 bin TL...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Çankaya, Etimesgut, Keçiören, Kahramankazan ve Yenimahalle'de yer alan 7 adet gayrimenkulü satıyor. İşte fiyatları ve merak edilen tüm ayrıntılar...

Ankara Büyükşehir Belediyesi 5 gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya, Yenimahalle ve Gölbaşı'nda yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Merkez Ankara'nın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Ankara Yenimahalle İstasyon Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Merkez Ankara), F, G, H, M1, M2, M3 Blokların kısmi geçici kabulü yapıldı ve kısmi geçici kabul tutanağı 28 Haziran 2022 tarihinde onaylandı.

Ankara Büyükşehir Belediye Belediyesi'nden kiralık ATM alanları!

Ankara Büyükşehir Belediye Belediyesi tarafından şehrin muhtelif yerlerine yerleştirilecek 500 adet ATM kabin yeri kiraya verilecek. Peki kiraya verilecek ATM alanlarının fiyatları ne kadar? İşte ihale ilgili merak edilen detaylar...

Ankara Büyükşehir Belediyesi 22 gayrimenkul satıyor! Yatırımcılara büyük fırsat!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Yenimahalle, Mamak, Çankaya ve Gölbaşı'nda yer alan 22 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Ankara Büyükşehir 75.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya ve Yenimahalle'de 75 milyon 152 bin 176 TL bedelle kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor.

Yenimahalle Belediyesi Ankara Yakacık'ta ticaret alanı imarlı gayrimenkul satıyor!

Ankara İli Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Ankara Yenimahalle Yakacık'ta ticaret alanı imarlı gayrimenkul satıyor. İşte ihale detayları...

Ankara Yenimahalle kiralık alan ihalesi Haberi

Ankara Yenimahalle kiralık alan ihalesi

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle İlçesi Atatürk Orman Çiftliği Mahallesi'nde yer alan bin 485 metrekarelik kapalı alan ile 22 bin 40 metrekare açık alan olmak üzere toplam 23 bin 525 metrekarelik alanı 5 yıllığına kiraya verecek.



Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğünden:


1 - Genel Müdürlüğümüze bağlı Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesinde bulunan (Yenimahalle İlçesi Atatürk Orman Çiftliği Mahallesi - Gazi/ANKARA) 1.485 metrekarelik kapalı alan ile 22.040 metrekare açık alan olmak üzere toplam 23.525 metrekare alan 5 yıllığına kiraya verilecektir.


2 - İhale, 22/08/2017 Salı günü saat 14:30’da Kapalı zarf usulü teklif alma suretiyle Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (Karanfil Sok. No: 62   Bakanlıklar/ANKARA) Merkez Alım-Satım ve İhale Komisyonu huzurunda yapılacaktır. İhaleye iştirak eden olmaması veya verilen fiyatların uygun görülmemesi halinde ihale 29/08/2017 Salı...