20 / 04 / 2024

Ankara Yenimahalle Zübeyde Hanım Nikah Salonu

Ankara Yenimahalle Zübeyde Hanım Nikah Salonu

Yenimahalle Belediyesi tarafından Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi içerisinde hizmet veren Zübeyde Hanım Nikah Salonu yenileniyor.

Ankara Yenimahalle Küçük Sanayi Sitesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Yenimahalle Küçük Sanayi Sitesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ'den Ankara Yenimahalle'ye 134 yeni dükkan müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Yenimahalle'de 134 yeni dükkan inşa edecek.

Çankaya Zübeyde Hanım Sosyal Tesisi hizmete açıldı!

Ankara Çankaya Belediyesi tarafından inşa edilen 1000 kişilik düğün ve toplantı salonu, 400 kişilik nikah salonu ile 3 bin kişinin eğitim alabileceği Çankaya Evi’nin yer aldığı Zübeyde Hanım Sosyal Tesisi hizmete açıldı.

ÖİB'den Ankara Yenimahalle'de 7 alanda özelleştirme kararı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara Yenimahalle'deki 7 alan satış usulü ile özelleştiriliyor..

Ataşehir Zübeyde Hanım Kültür Evi 19 Mayıs'ta açılacak!

Ataşehir Belediyesi Küçükbakkalköy Mahallesi'nde Ataşehir Zübeyde Hanım Eğitim ve Kültür Evi'ni inşa etti. Merkez, Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla 19 Mayıs'ta hizmete açılacak.

Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları'nın yeni okulu Bornova'da!

Ali Deniz'in kurduğu Zübeyde Hanım Eğitim Kurumları yeni okulunu Bornova'da inşa edecek.

Ankara Yenimahalle'de 2.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Ankara Yenimahalle İlçesi Susuz Mahallesi'nde yer alan arsa satışa sunuluyor..

Türk Kızılayı'ndan Ankara Yenimahalle'de konut inşaatı ihalesi!

Türk Kızılayı, Ankara Yenimahalle Gazi Mahallesi'nde yer alan taşınmaz üzerine konut inşaatı yaptırılması için proje ihalesi yapıyor..

Ankara Yenimahalle'ye 5 yeni kültür merkezi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, 5 ilçeye 5 yeni kültür merkezi inşa edecek. Merkezler, Turgut Özal, Serhat, Susuz, Kaletepe ve Yakacık mahallelerine inşa edilecek.

Mamak Zübeyde Hanım Aile Merkezi açıldı!

Ankara Mamak'ta hayata geçirilen Zübeyde Hanım Aile Merkezi'nin açılışı yapıldı. Merkezde kadınlara kültür, sanat, eğitim ve spor alanında hizmet verilmesi planlanıyor.

Mamak Zübeyde Hanım Aile Merkezi tamamlandı!

Mamak Belediyesi Mutlu Mahallesi’nde inşa edilen Zübeyde Hanım Aile Merkezi’ni tamamladı. General Zeki Doğan ve Mutlu Mahallesi’nin kesiştiği noktada her iki mahalleye hitap edecek Zübeyde Hanım Aile Merkezi açılış için gün sayıyor.

Ankara Yenimahalle mezarlık alanı imar planı askıda!

Ankara Yenimahalle İlçesi, İvedik Mahallesi, 44669/ 20, 21, 22 nolu parsellerin “Özel Proje Alanı” kullanımından “Mezarlık Alanı” kullanımına dönüştürülmesine ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Maltepe Zübeyde Hanım Gündüz Çocuk Bakımevi açıldı!

Maltepe Belediyesi’nin altıncı kreşi Aydınevler Mahallesi'nde, hizmete açıldı. kreşin açılışında konuşan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Burası Zübeyde Hanım’ın evi. İnanıyorum ki burada alacakları çağdaş eğitimle çocuklarımızın arasından nice Mustafa Kemaller yetişecektir” dedi.

Ankara Yenimahalle Zübeyde Hanım Nikah Salonu Haberi

Ankara Yenimahalle Zübeyde Hanım Nikah Salonu

Zübeyde Hanım Nikah Salonu çiftlerin ilk tercihi olmayı planlıyor. İçerisinde bulundurduğu dekoratif asansör ile dikkat çeken salonda, çiftler sahneye asansör ile inecek. Aynı zamanda salonda bulunacak olan slayt perdesi ile çiftlerin mutlu anlarının çekildiği videoları ve fotoğrafları da izleme imkanı bulacak misafirler, modern ses, ışıklandırma ve havalandırma sistemleriyle de kusursuz bir nikah törenine şahitlik edecek.


300 KİŞİLİK DEV SALON

300 kişilik kapasitesi bulunan salonda, çiftlerin daha rahat hazırlanması için şık gelin odalarıyla da hizmet veren belediye, nikah törenlerini birer saat aralıklarla gerçekleştirerek de zaman problemini ortadan kaldırıyor. Dev otoparkıyla park sorununda bulunmadığı salonda, nikahtan sonra çiftlerin takı törenlerini gerçekleştirebileceği takı ve tebrik alanı da...