25 / 04 / 2024

ant yapı gayrimenkul projeleri

ant yapı gayrimenkul projeleri

Ant Yapı, Avrupa'nın marka şehri Londra'da üç farklı lüks projesine hızla devam ediyor. Projeler yakın zamanda tamamlanmış olacak.

Rusya'nın prestijli konut projesini ANT Yapı inşa edecek!

Rus Donstroy şirketi, Rusya'daki gayrimenkul sektörünün önde gelen aktörlerinden. Şirket, başkentin prestijli konut projesi olan “Symbol” Ant Yapı'nın müteahiitliği üstlenmesine karar verdi. 

Ant Yapı rotasını Rusya'ya çevirdi!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmaları arasında gösterilen Ant Yapı, yönünü Rusya'ya çevirdi. Ant Yapı, Rusya’nın ikinci büyük havalimanı Domodedovo'yu tamamladı. Proje ihale için gün sayıyor.

Ant Yapı, rotasını İngiltere ve ABD’ye çevirdi!

Rusya’da büyüyüp Türkiye’nin en güçlü gayrimenkul geliştiricilerinden birine dönüşen Ant Yapı, rotasını İngiltere ve ABD’ye çevirdi...

Ant Yapı, PROestate Fuarı'ndaydı!

Moskova’da Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Forumu gerçekleştirildi. Goruma, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Ant Yapı Rusya Genel Koordinatörü Ertan Beyyaz ve Ant Yapı Rusya İdari İşler Müdürü Hayri Tokman katıldı.

Ant Yapı'nın 35 projesi devam ediyor!

ANT Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay gayrimenkulün istikrarlı bir grafik sergilediğini, boşanma, göç ve nüfus artışı gibi etmenlerin de sektörde hareket yarattığını dile getirdi.

Ant Yapı uluslararası gayrimenkul firmaları listesinde ilk 50'de olmayı hedefliyor!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, "2023'e kadar yurtiçinde konut, ofis, okul, hastane gibi birçok yeni proje ile turizm-otel yatırımlarına devam etmeyi planlıyoruz. Hedefimiz uluslararası gayrimenkul firmaları listesinde ilk 50 içerisinde olmak

Ant Yapı 2023'e kadar ilk 50 firma içine girmeyi hedefliyor!

Ant Yapı Başkanı Mehmet Okan, istikrarın korunacağını, uluslararası gayrimenkul firmaları sıralamasında 2023'e kadar ilk 50 içinde olmayı hedeflediklerini söyledi. Okan,''yurtiçinde birçok projeye devam etmeyi planlıyoruz'' dedi.

Ant Yapı Antasya Residence projesinde 350 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ant Yapı Antasya projeinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan konutların fiyatları 350 bin TL'dn başlayarak değişiklik gösteriyor.

Ant Yapı, Ukrayna projesini iptal etti, İstanbul'a yöneldi!

Ağırlıklı olarak yurtdışında inşaat projeleri geliştiren Ant Yapı, Ukrayna’daki karmaşa nedeniyle bir projesini iptal etti. İstanbul’da 500 milyon dolar değerinde 3 proje hayata geçirecek şirket, 1001 ev ve ofise imza atacak.

Ant Yapı Antasya Residence fiyatları!

Ant Yapı Antasya Residence fiyatları 350 bin liradan başlayarak değişiyor. 617 konuttan oluşan Antasya Residence Ümraniye projesinde daire teslimleri 2015 yılı Ekim ayı içerisinde yapılıyor...

Ant Yapı Antasya Residence projesinde 350 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ant Yapı Antasya projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Antasya Residence projesinde yer alan dairelerin fiyatları 350 bin TL'den başlangç gösteriyor.

Ant Yapı Antasya Residence ulaşım!

Ant Yapı Antasya Residence ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Ekim 2015'te sahiplerine teslim edilecek olan projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Ant Yapı 500 milyon dolarlık üç yeni projeye başlıyor!

Ant Yapı, İstanbul'da toplam 500 milyon dolarlık üç yeni projeye başlıyor. Daha çok yurtdışı projeleriyle tanınan şirket, Beylerbeyi'ndeki Boğaz manzaralı alanda 134 kent villası inşa edip bunların metrekaresini 5 bin dolardan satacak...

ant yapı gayrimenkul projeleri Haberi

ant yapı gayrimenkul projeleri


Uluslararası başkent Londra’da devam eden 3 farklı prestij projemiz. Londra’da da bir ofisimiz var artık! İlk başladığımız proje olan mega-lüks Belgravia Gate, tüm hızıyla ve bölgenin özelliğinden ötürü çok yüksek kriterlere sahip denetimlerle, son derece mükemmeliyetçi bir anlayışla devam etmekte. 10 bin metrekare büyüklüğünde ve 40 milyon pound yatırım bedelli proje, Londra’nın en gözde yerleşim yerlerinden Westminster bölgesinde, Belgravia semtinde, soylu bir aile olan Grosvenor’lara ait 19. yüzyıldan kalma bir malikanenin lüks rezidans dairelerine dönüşmesinden oluşuyor. Projede malikânenin cephesi aynıkalacak şekilde restore ediliyor. Diğer kısımlar yıkılıp yerlerine dinlenme ve spor tesisleri ile otopark alanlarına da sahip olacak modern ve lüksr ezidans daireler inşa ediliyor. Yenilenen kısımlarda kullanılan yüksek kaliteli malzemeler yerel mimari geleneği yansıtacak şekilde seçiliyor ve bölge koruma...