18 / 04 / 2024

Antakya OSB Başkanı Tahsin Kabaali

Antakya OSB Başkanı Tahsin Kabaali

Antakya OSB Başkanı Tahsin Kabaali, bu dönemde yatırım yapmamanın ve yapılması gereken yatırımları ertelemenin ülkeye ihanet etmekten farksız olacağını söyledi.

Tahsin Kabaali: Yatırım yapmamak ülkeye ihanettir!

Antakya OSB Başkanı Tahsin Kabaali, bu dönemde yatırım yapmamanın ve yapılması gereken yatırımları ertelemenin ülkeye ihanet etmekten farksız olacağını söyledi.

Antakya'da yol genişletme çalışmaları başlatıldı!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Kisecik ve Oğlakören mahallelerinde yapılan çalışmaları inceleyerek vatandaşlarla sohbet etti. Kimyeci Antakya'nın 95 mahallesine eşit hizmet verdiklerini belirtti.

Antakya Emek ve Aksaray'da dönüşüm başvuruları başladı!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci Emek ve Aksaray Mahallelerinde uygulanacak Kentsel Dönüşüm süreci için geri sayımın başladığını, 18 Mart 2016 gününe kadar tüm hak sahiplerinin başvuru yapması gerektiğini söyledi.

Antakya Emek ve Aksaray'daki dönüşüm 30 Mart'ta başlıyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Emek ve Aksaray Mahallelerinde 350 bin metrekarelik bir alanda uygulanacak Kentsel Dönüşüm süreci için geri sayımın başladığını, 30 Mart günü ilk kazmanın vurulacağını belirtti.

Antakya Emek ve Aksaray'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci her ay periyodik olarak düzenlediği bilgilendirme ve istişare toplantısında Büyük Antakya Oteli’nde basın mensupları ile bir araya geldi.

Antakya Belediye Başkanı: Hiçbir yeşil alanı imara açmadık

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, geride kalan 16 aylık dönemde Antakya içinde hiçbir park alanını imara açmadıklarını ve kente de 21 yeni park kazandırdıklarını söyledi.

Tahsin Kabaali: Antakya OSB'nin yatırım alanı iki kat büyüyecek!

Antakya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Kabaali, tüm borçlarını kapattıklarını belirterek, “Hızla altyapı yatırımlarına başlayacağız. 2016 sonuna kadar 100 hektarlık genişleme alanı ile bölgemizi 2 kat büyütmeyi hedefliyoruz” dedi

Amasya Mimarlar Odası Başkanı ve 4 kişi daha tutuklandı!

Sivas merkezli olarak 3 ilde yapılan "ihale usulsüzlüğü" operasyonunda, aralarında Sivas Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürü ile Amasya Mimarlar Odası Başkanının da bulunduğu 5 kişi tutuklandı

Vakıf GYO başkan vekili Ahmet Candan istifa etti!

Vakıf GYO'da yönetim kurulu üyesi ve başkan vekili Ahmet Candan istifa etti

Tebernüş Kireçci'nin konuğu Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki programı Emlak Kulisi'nde Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'i konuk ediyor

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve sunucu Esra Erol, Umut Evleri'ni açtı!

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, kadınları dört duvar arasından çıkarmak için kurdukları semt konaklarının ‘Umut Evleri' sayesinde eksiğinin tamamlandığını söyledi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu ifade verdi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, eski başdanışmanı Erünal'ın arazisinde yapılan imar değişikliği nedeniyle ifade verdi

Fatih'te Umut Evleri, başkan Mustafa Demir ve sunucu Esra Erol tarafından açılıyor!

Esra Erol'un çocuk gelinlerin dramını anlattığı ‘Kara Duvak' adlı kitabının geliri ile açacağı umut evlerine bir destek de Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'den geldi

Antakya OSB Başkanı Tahsin Kabaali Haberi

Antakya OSB Başkanı Tahsin Kabaali

Antakya OSB Başkanı Tahsin Kabaali, bu dönemde yatırım yapmamanın ve yapılması gereken yatırımları ertelemenin ülkeye ihanet etmekten farksız olacağını söyledi.


Antakya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Kabaali, 15 Temmuz sürecinden sonra, Türkiye üzerinde oynanan oyunların farkında olduklarını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ülkenin ekonomik darboğazdan kurtarılması için yaptığı, "Ekonomiyi hareketlendirin" çağrısı paralelinde hareket ettiklerini belirten Kabaali, "Bu dönemde yatırım yapmamak ve yapılması gereken yatırımları ertelemek ülkeye ihanet etme gibi bir durumu beraberinde getiriyor" dedi.


EKONOMİK KISKAÇ

2017 yılının ilk günlerinde Türkiye'nin ekonomik bir kıskaç altına alınmak istendiğinin net bir şekilde görüldüğüne vurgu yapan Kabaali, "Maalesef Türkiye 2016 yılında çok talihsiz olaylar yaşadı. Bunların başında da 15 Temmuz süreci ve artan terör olayları geliyor. Burada belli çevrelerin ülke üzerinde neleri amaçladıklarını herkes...