25 / 04 / 2024

antalya akdeniz kentsel dönüşüm

antalya akdeniz kentsel dönüşüm

Mersin Akdeniz İlçe Belediyesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'ni 3 mahallesinde başlatıyor.

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm müjdesi: Çay Mahallesi’ndeki 330 konutluk yeni proje onaylandı!

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Mersin Akdeniz için yeni bir kentsel dönüşüm müjdesini verdi. İşte Gültak'ın o açıklaması...

Antalya'da 355 kentsel dönüşüm konutunun temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm projesi kapsamında 355 konutun temelini attı.

Mersin Akdeniz kentsel dönüşümle yenileniyor!

Mersin'in Akdeniz ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları için düğmeye basıldı. Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu.

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm sevinci!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka bugünkü köşe yazısında Mersin Akdeniz'de hayata geçen kentsel dönüşüm çalışmalarını kaleme aldı. 

Mersin Akdeniz'de yerinde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı! 

Mersin'in Akdeniz ilçesinde bölge sakinleri tarafından uzun süredir beklenen kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Bölge sakinleri çalışmalardan çok memnun. 

Mersin Akdeniz kentsel dönüşüm projesi yıl sonuna kadar teslim edilecek!

Mersin'de gerçekleştirilen toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Akdeniz ilçesi Çay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesinin yıl sonuna kadar vatandaşlara teslim etmeyi planladıklarını dile getirdi.

Mersin Akdeniz'de altyapı sorununun çözümü kentsel dönüşüm!

Mersin'de Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, ilçedeki imar ve altyapı sorunlarının kentsel dönüşüm ile çözüleceğini dile getirdi. 

TOKİ Mersin Akdeniz 415 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mersin Akdeniz kentsel dönüşüm projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Mersin'e bağlı Akdeniz'de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazandı. Çalışmaları yakından takip eden Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak çalışmalarda son durum hakkında bilgi verdi. 

Mersin Akdeniz kentsel dönüşüm projesi 27 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mersin Akdeniz kentsel dönüşüm projesinin ihalesini 27 Ağustos tarihinde gerçekleştirecek.

Antalya Kepez'in çehresi kentsel dönüşümle değişti!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili yaptığı açıklamada, Antalya Kepez'de, kentsel dönüşüm projelerinin vatandaş eliyle yapıldığını söyledi.

Antalya Akdeniz Sanayi Sitesi'nde tapu sevinci!

Antalya'nın Kepez ilçesinde bulunan Akdeniz Sanayi Sitesi'nde 204 hak sahibi tapularına kavuştu.

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Mersin'e bağlı Akdeniz'de kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

antalya akdeniz kentsel dönüşüm Haberi

antalya akdeniz kentsel dönüşüm

MERSİN'de merkez Akdeniz İlçe Belediyesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'ni, Bahçe, Barış ve Mahmudiye mahallelerinden başlatıyor.


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile imzalanan ön protokole göre, toplam 46.5 hektar alanı kapsayan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ilk etabı Bahçe ve Barış mahallelerinde gerçekleşecek.


27 hektarlık ilk aşama için yaklaşık 1 yılda, arsa ve bina değerleme çalışması yapılacak. Yetkili müşavir firma eliyle yürütülecek ve TOKİ ile Belediye yetkililerinden oluşan bir komisyon tarafından da denetlenecek bu çalışmada, 3 bin 308 bağımsız bölümün hak sahibi durumunda olan 4 bin 905 vatandaş ile görüşülecek. Komisyon çalışmalarına paralel olarak TOKİ tarafından Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı'nın zemin etüt işlemleri yaptırılacak.


Belediye Başkanı Hamdi Bilge Aktaş, konuyla ilgili açıklamasında çarpık yapılaşmadan dolayı yaşanan gerilemenin, kentsel uyum ve dengeyi olumsuz etkilediğini...