20 / 04 / 2024

Antalya Göçerler 2b

Antalya Göçerler 2b

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü yaptığı açıklamada “Göçerler Mahallesi’ne tarihinde bu kadar hizmet asla yapılmamıştır. Bu bir rekor olarak kayıtlara girecektir” dedi.

Sur Yapı Antalya güncel fiyat listesi Eylül 2022! 

Sur Yapı Antalya güncel fiyat listesi 2022 merak ediliyor. Sur Yapı Antalya'da güncel fiyatlar ne kadar? İşte Sur Yapı Antalya güncel fiyat listesi 2022...

Antalya Güneş'te kentsel dönüşüm başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri Kepez'e bağlı Güneş Mahallesi'nde kaçak yapıların yıkımını gerçekleştirdi.

Antalya Gündoğmuş için acele kamulaştırma kararı!

Antalya ili Gündoğmuş ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Avrasya GYO Antalya Gökay Sitesi'ndeki dairesini 3.500 TL'ye kiraya verdi!

Avrasya GYO Antalya ili, Alanya ilçesi, Türkler Beldesi, Kargıçiftliği mevkii, Gökay Sitesi'nde yer alan D blok 3 nolu daire eşyalı şekilde Karım Bouhessane'ye 1 (bir) yıllığına aylık 3.500 TL'ye kiraya verilmesine karar verildi. 

Antalya Gündoğmuş'ta bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Antalya İli, Gündoğmuş ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31502 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ, Antalya'da 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Antalya İli Kepez İlçesi Göçerler Mah 32 Derslikli Göçerler İlkokulu, Döşemealtı İlçesi Kırkgöz/Yeniköy Mah 20 Derslikli Yeniköy Ortaokulu ve Kemer İlçesi Göynük Mah 24 Derslikli Göynük Ortaokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Antalya'ya 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Antalya İli Kepez İlçesi Göçerler Mah 32 Derslikli Göçerler İlkokulu, Döşemealtı İlçesi Kırkgöz/Yeniköy Mah 20 Derslikli Yeniköy Ortaokulu ve Kemer İlçesi Göynük Mah 24 Derslikli Göynük Ortaokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın yapılacak.

Antalya Gülveren'de 137 aile modern evlerine kavuşacak!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından devam eden Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 137 aileye anahtar teslimi yapılacak. 

Antalya Korkuteli Belediyesi'nden satılık 214 gayrimenkul!

Antalya Korkuteli Belediyesi tarafından, Antalya ili, Korkuteli ilçesi, Bahçeyaka, Bozova, Çomaklı, Dereköy, Gümüşlü, Göçerler, Köseler, Küçükköy, Küçükköy Yaylası, Küçüklü, Leylek, Manay, Söğütcük, Taşkesiği ve Ulucak Mahalleleri'nde yer alan 214 gayrimenkulü satıyor...

TOKİ'den Antalya Kepez'e 3 yeni okul müjdesi!

Antalya İli Kepez İlçesi Göçerler Mah 32 Derslikli Göçerler İlkokulu, Döşemealtı İlçesi Kırkgöz/Yeniköy Mah 20 Derslikli Yeniköy Ortaokulu ve Kemer İlçesi Göynük Mah 24 Derslikli Göynük Ortaokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 14 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Antalya'da 14.2 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Antalya Güneş Mahallesi'nde yer alan 3 adet gayrimenkulü 14 milyon 242 bin TL olarak belirlendi.

2B'den 3 yılda 1,7 milyar lira gelir bekleniyor!

2020 yılı bütçe teklifine göre, 2B taşınmazlarının satışından 3 senede yaklaşık 1,7 milyar lira, Hazine'ye ait tarım arazilerinin satışından da 286,3 milyon lira gelir elde edilmesi öngörülüyor

Antalya Güzeloba'da barakalar için imar affı istendi!

Antalya'nın Güzeloba Mahallesi’nde 3 bin metrekare arazi üzerinde bulunan 10’ar metrekarelik 2 barakaya, ‘İmar Barışı’ uygulaması kapsamında ‘yapı kayıt belgesi’ verildi. Bölge halkı ise başvuru sahibini şikayet etti.

Antalya Göçerler 2b Haberi

Antalya Göçerler 2b


Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Göçerler Mahallesi'ndeki bahar şenliğine katıldı. Bahar şöleninde konuşan Başkan Hakan Tütüncü yaptığı açıklamada  “8 yıllık belediye başkanlığımda hangi mahalleye gittiysem kimlere ne söz verdiysem o sözleri yerine getirmek için gece gündüz çalıştım, çalışıyorum. Sizler yol verdiğimiz sürede de çalışmaya devam edeceğim” diye konuştu.


“2B’yi çözeceğiz dedik, çözdük”

Yaşanan 2B sorunlarıyla ilgili açıklama yapan Tütüncü, “2B’yi çözeceğimiz sözümüzü 2012’de yerine getirdik. 2B’yi çözdükten sonra tapulama işlemleri başladı. Daha evvel tapuları olanlar da 2B’den dolayı bina yapamıyorlardı. 2B problemi çözülünce tapulu alanlara da bina yapılabilir hale geldi. Göçerler’in kuzey bölgesinde Antalya’nın en güzel binaları yapılıyor. 2B’den tapusu alanlar da binalarını yapmaya başladılar.“...