18 / 04 / 2024

Antalya Kepez kentsel dönüşüm 2017

Antalya Kepez kentsel dönüşüm 2017

Kepez Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi’nin onaylanarak Resmi Gazete’de yayınlanması, bölge sakinleri ve Antalyalı müteahhitler tarafından memnuniyetle karşılandı.

Antalya Kepez’e 360 konutluk yeni proje geliyor! 331 milyon TL’lik proje için düğmeye basıldı!

Şirazi Grup Adi Ortaklığı, Antalya Kepez’de 360 konutluk inşa edecek. Bahsi geçen proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve bu doğrultuda, ÇED süreci resmen başladı.

Antalya Kepez’de 3 bin 556 tapu teslim edildi!

Antalya Kepez'de 5 mahalledeki 3 bin 556 tapunun teslimi yapıldı. Masa Dağı’nın gerdanlığı olarak bilinen Esentepe, Çankaya, Kazım Karabekir, Barış ve Yavuz Selim mahallelerine, 1/1000 ölçekli revizyon imar planı uygulaması ile tapuları verildi.

Antalya Kepez'de 50 bin kişi tapularına kavuştu!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandığı Antalya Kepez'de 50 bin tapulama işlemi yaptı.

Antalya Kepez'de 11.1 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya Kepez'de yer alan gayrimenkulü 11 milyon 53 bin 312 TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya Kepez'de 137 hak sahibi tapularına kavuştu!

Antalya'nın Kepez ilçesinde 137 hak sahibi Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında tapularını teslim aldı. 

Antalya Kepez'in çehresi kentsel dönüşümle değişti!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili yaptığı açıklamada, Antalya Kepez'de, kentsel dönüşüm projelerinin vatandaş eliyle yapıldığını söyledi.

Antalya Kepez'de 35.3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Antalya Kepez'de yer alan gayrimenkulü 35 milyon 280 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya Kepez'e 'Burhanettin Onat Kütüphanesi' geliyor!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından DokumaPark'a Burhanettin Onat Çocuk Kütüphanesi inşa edilmesi için çalışmalara başlandı.

Antalya Kepez Santral'de 472 aile dairelerine kavuştu!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kepez-Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi’nde inşaatı tamamlanan 472 aileye evleri teslim edildi. 

Antalya Kepez'e millet bahçesi müjdesi!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kepez'e kazandırılacak yeni yeni eserler ve projeler kapsamında ilçeye yeni millet bahçesi inşa edileceğini açıkladı. 

Antalya Kepez'e ASM müjdesi!

Antalya Kepez Belediyesi, Gaziler ile Duacı mahallelerine kazandırdığı Aile Yaşam Merkezi ile hemşehrilerini sağlık hizmetiyle bir araya getiriyor.

Antalya Kepez kentsel dönüşüm projesinde kira yardımı krizi! 

Antalya'nın Kepez ilçesinde devam eden kentsel dönüşüm projesinde hak sahipleri kendilerine 5 aydır kira yardımı yapılmadığını dile getirdi. 

Antalya Kepez'de kentsel dönüşüm mağduriyeti!

Antalya’nın Kepez ilçesine bağlı Kepez ve Santral mahallelerinde sürdürülen kentsel dönüşüm projesinin bitirilememesi ve ödenmeyen kira yardımları sebebiyle vatandaşların mağdur oldu.

Antalya Kepez kentsel dönüşüm 2017 Haberi

Antalya Kepez kentsel dönüşüm 2017

Kepez Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi’nin onaylanarak Resmi Gazete’de yayınlanması, bölge sakinleri ve Antalyalı müteahhitler tarafından memnuniyetle karşılandı.


Kepez Müteahhitler Derneği Başkanı Süleyman Akbıyık, projenin onaylanmasının Antalya ve Kepez adına çok önemli bir karar olduğunu belirtirken, kararın geçmesinde katkısı bulunan başta Hakan Tütüncü olmak üzere tüm kent yöneticilerine teşekkür etti. Kararla birlikte bölgede bulunan 160 gecekondunun yıkılarak yerine çağdaş konutların, okulların, kütüphanelerin ve spor tesislerinin yapılacağını aktaran Akbıyık, bölgenin Antalya’ya yakışan modern bir görünüm kazanacağını söyledi.


Kentsel dönüşümün önündeki tüm engellerin kakmasından dolayı büyük bir mutluluk yaşadıklarını dile getiren Akbıyık, “Bugünden itibaren gerekli hazırlıklar tamamlanarak projeyi hayata geçirecek çalışmalar hızla başlayacaktır. Müteahhitler olarak bizler vatandaşlarla birlikte en güzel konut projelerini uyum içerisinde hayata geçireceğiz ve Antalya’nın hak ettiği modernleşmeye katkı sağlayacağız.” Dedi.

Akbıyık...