25 / 04 / 2024

Antalya Kepezaltı Santral kentsel dönüşüm ne zaman bitecek

Antalya Kepezaltı Santral kentsel dönüşüm ne zaman bitecek

Yıkım işlemleri aralıksız devam ederken, bölgenin son hali gözle görülür biçimde belli olmaya başladı. îş makinelerinin durmadan sürdürdüğü yıkımlarda güvenli şeklide gerçekleşiyor.

Antalya Kepez Santral'de 472 aile dairelerine kavuştu!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Kepez-Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi’nde inşaatı tamamlanan 472 aileye evleri teslim edildi. 

Kepezaltı-Santral Kentsel Dönüşüm projesinde kira yardımları ne oldu?

AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Kepezaltı-Santral kentsel dönüşüm projesinde kira yardımı sorunu ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Antalya Kepez'de kentsel dönüşüm mağduriyeti!

Antalya’nın Kepez ilçesine bağlı Kepez ve Santral mahallelerinde sürdürülen kentsel dönüşüm projesinin bitirilememesi ve ödenmeyen kira yardımları sebebiyle vatandaşların mağdur oldu.

Antalya Kepez'de kentsel dönüşüm kabusa döndü!

Antalya’nın Kepez ilçesi, Kepez ve Santral mahallelerinde sürdürülen kentsel dönüşüm projesinin tamamlanmaması ve ödenmeyen kira yardımları sebebiyle vatandaşlar mağdur oluyor...

Kepezaltı ve Santral'de kira yardımı ödemeleri mecliste!

Antalya'nın Kepezaltı ve Santral Mahalleleri kentsel dönüşüm projelerindeki kira yardımı ödemeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Kepezaltı ve Santral mahallelerinde kentsel dönüşüm mağduriyeti!

Antalya’nın Kepezaltı ve Santral mahalleleri kentsel dönüşüm projesi inşaatının zamanında tamamlanmadığını anımsatan CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, kira yardımı ödemelerini de alamayan vatandaşın mağdur edildiğini belirtti.  

Antalya Kepez-Santral Mahalleleri dönüşüm projesinde son durum ne?

Antalya Kepez-Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yapımı tamamlanan A parseldeki 606 dairenin anahtarlarını hak sahiplerine teslim eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, önümüzdeki günlerde yapım çalışmaları tamamlanacak.

Antalya Kepez-Santral projesinde hak sahipleri evlerine kavuşuyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez-Santral Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi'nde inşaat çalışmaları tamamlanan 460 daireyi 28 Temmuz Salı günü törenle hak sahiplerine teslim edecek.

Sur Yapı Antalya Projesi tam gaz! 

Sur Yapı’nın Kepez-Santral bölgesinde 8 milyar TL yatırımla hayata geçirdiği 19 bin bağımsız bölümden oluşan Antalya Projesi’nde tüm etaplar planlandığı şekilde eş zamanlı olarak hızla devam ediyor. Projede 2019 yılının Aralık ayında teslimlerin başlaması planlanıyor.

Kepez Santral'de imar sevinci!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Santral Mahallesi’ni ziyarette bulundu. Tütüncü, mahalle sakinlerinin istediği gibi bir imar planının hazır olduğunu kaydetti.

Antalya Kırcami’de 30 yıllık tapu hayali gerçek oldu!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in çabaları ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın destekleriyle Kepez Santral ve Kırcami’de çifte sevinç yaşandı.  

Antalya Kırcami ve Kepez-Santral’de tapu bayramı!

Antalya Kırcami ve Kepez Santral’de tapu bayramı yaşanacak. Tapu dağıtımının söz verilen tarihe yetişmesi için büyük çaba sarf eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, tapuları bizzat kendisi dağıtmak için hafta sonu gerçekleşen törenlere katılmak üzere Antalya’da olacak.  

Antalya Kepez Santral’de tapu heyecanı!

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm ve çevreci projesi olan Kepez Santral Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu dağıtımları başlıyor.

Antalya Kepezaltı Santral kentsel dönüşüm ne zaman bitecek Haberi

Antalya Kepezaltı Santral kentsel dönüşüm ne zaman bitecek

Yıkım işlemleri aralıksız devam ederken, bölgenin son hali gözle görülür biçimde belli olmaya başladı. îş makinelerinin durmadan sürdürdüğü yıkımlarda güvenli şeklide gerçekleşiyor. Proje tamamlandığında yepyeni bir görünüme kavuşacak olan Kepez-Santral mahalleri için dünya çapında bir kentsel dönüşüm projesi hazırlandı. 

Türkiye ye örnek yaşam merkezi


Modern çağın teknik imkan ve donanımları göz önüne alınarak oluşturulan proje ile mahalle sakinleri, büyük meydanlar, göletler, müzeler, yeşil alanlar, çocuk parkları, alışveriş alanları, yarı açık pasaj alanları, camiler, okullar, pazar alanları, hastane gibi yaşam standartlarını en üst seviyeye çıkaracak sosyal alanlara kavuşacak. Proje toplam 261 bin metrekare yeşil alanıyla Türkiye'ye örnek bir yaşam merkezi olacak. 

Ağaçlar saksılar da korunuyor


Boşaltılan evlerin bahçelerinde bulunan ağaçlar ise Büyükşehir Belediyesi tarafından korumaya alındı. Sökülen ağaçlar Antalya Büyükşehir Belediye ekipleri tarafından uygun...