20 / 04 / 2024

Antalya Spor

Antalya Spor

Özaltın Holding, Gloria Olympic Sport Center spor oteli inşaasına başlayacak olup aynı anda birçok spor dalına hizmet verebilecek.

Antalyaspor'un yeni stadı TOKİ'ye devredildi!

Antalyaspor'un önümüzdeki sezon maçlarını AÜ Stadı'nda oynaması için protokolde son aşamaya geldiklerini belirten Başkan Akıncıoğlu, "Yeni stadın arazisi TOKl'ye devredildi

AFAD'ın Antalya'daki 350 milyonluk oteli meclis gündemine taşındı!

CHP Antalya Milletvekili Av. Aliye Coşar, Antalya Finike'de  AFAD’ın Eğitim Tesisi adı altında 100 odalı, hamamı, saunası, fitness salonu, spor tesisi olan AFAD oteli projesi meclis gündemine taşıdı. İşte konu ile ilgili detaylar...

Mardan Spor Kompleksi 178.8 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Antalya Aksu'da yer alan Mardan Spor Kompleksi 178 milyon 854 bin TL'ye icradan satılıyor. Peki Mardan Spor Kompleksi nerede? Mardan Spor Kompleksi'nde neler var? İşte tüm ayrıntılar...

Antalya'da 190 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul Anadolu 3. İcra Dairesi Antalya'da içinde lojman ve spor kompleksinin yer aldığı gayrimenkulü 189 milyon 968 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Kaş Ova Spor Salonu inşaatı başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce Kaş'ın Ova Mahallesi'ne kazandırılan modern spor salonu projesi hızla sürüyor. Projenin inşaat aşamasının yüzde 70'i tamamlandı.

Antalya Büyükşehir'den Kaş'a spor salonu müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş’ın Ova Mahallesi’nde spor salonu hayata geçiriyor.

Antalya'da 967 toplanma alanı var!

AFAD Başkanlığı Antalya Müdürü Fevzi Timur, Antalya'da 577'si park, 94'ü spor salonu, 70'i pazar yeri, 26'sı otopark, 176'sı okul ve kamu alanı, 24 de diğer alan olmak üzere 967 toplanma alanı olduğunu açıkladı.

Antalya Sedir Spor Kompleksi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, inşaatı durdurulan ASAT Spor Kompleksi'ni yeniden ihaleye çıkarak tamamlayacaklarını söyledi.

Antalya'da TOKİ'nin imar planını değiştirdiği alan meclis gündeminde!

Antalya'daki bir kentsel ve bölgesel spor alanının ticaret ve turizm alanına dönüştürülmesine ilişkin yazılı soru önergesi hazırlandı. CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, konuyu meclis gündemine taşıdı...

Antalya'daki 100. Yıl Spor Kompleksi, Millet Bahçesi oluyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptığı açıklamada Antalya'daki 100. Yıl Spor Kompleksi'nin Millet Bahçesi olarak kullanılacağını müjdeledi.

Antalya Sedir Spor Kompleksi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Antalya Sedir Spor Kompleksi'nde sona yaklaşıldı. Yüzde 70 oranında yapımı tamamlanan projede ince işçiliğe geçildi.

TOKİ Antalya 100'üncü Yıl spor tesislerinin imar değişikliği iptal edildi!

Antalya 2'nci İdare Mahkemesi, Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ), 'kentsel ve bölgesel spor alanı' olarak planlanan 100'üncü Yıl spor tesislerinin imar değişti.

Antalya Sedir Spor Kompleksi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sedir Spor Kompleksi inşaatı son sürat devam ediyor. Geleceğin sporcularını yetiştirecek olan modern kompleks Antalya'nın yeni spor merkezi olacak.

Antalya Konyaaltı'na kapalı spor salonu inşa ediliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı’na 2 bin seyirci kapasiteli kapalı spor salonu inşa ediyor. 

Antalya Spor Haberi

Antalya Spor


Özaltın Holding, Antalya'da tüm spor dallarına aynı anda hizmet verebilecek bir spor oteli inşaasına başlayacak. Özaltın Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özaltın, “Gloria Olympic Sport Center adını verdiğimiz bu otel sporcuların yeni kamp merkezi olacak. 30 milyon dolarlık projede stadyum, atletizm ve atış alanı, spor ve dans salonu ile sağlık merkezi bulunacak” dedi.


Olimpiyat önemli


Gloria Olympic Sport Center’ın bir yıl içerisinde hizmet vermeye başlayacağını anlatan Nuri Özaltın, şu bilgileri verdi: 


Golf turizminde başarılı olduk. Son dönemlerde ise Avrupalı futbol kulüpleri Antalya’yı kamp merkezi yaptı. Şimdi yeni bir pazar gelişiyor. Antalya artık sadece futbol ve golf turizminin merkezi olmayacak. Yüzme, voleybol, atletizm, atıcılık ve diğer sporlarla da öne çıkacak. Olimpiyatlara hazırlanan sporcular kamp yeri bulmakta zorlanıyorlar. Biz bunun için yeni bir proje geliştirdik....