26 / 04 / 2024

Antalya Stadyumu son durum

Antalya Stadyumu son durum

İş teslim tarihinden 7 ay sonra hizmete açılabilen Antalya Stadyumu’nda belirsizlik sürüyor. İnşaatın devam ettiği ve devir işleminin gerçekleştirilemediği stadın şu andaki sahibini kim olduğu bilinmiyor.

Antalya Stadyumu büyük ölçüde tamamlandı!

Türkiye’de ilk defa bir stat elektrik üretip şehrin aydınlatılmasına katkı sağlayacak Antalya’nın yeni arenası şimdiden günde ortalama 11 bin 200 kilovat saat enerji üretmeye başladı. Stat büyük ölçüde tamamlandı.

Antalya Stadyumu yeni sezona yetişemeyecek!

Antalyasporlu taraftarların dört gözle beklediği Yeni Antalya Stadyumu Spor Toto Süper Lig'e yetişmiyor. Stadyum en erken 27 Eylül'de futbol oynamaya uygun hale gelecek.

Ergün Turan, Antalya Stadyumu'nun inşaatını inceledi!

Toplu Konut İdaresi Başkanı (TOKİ) Mehmet Ergün Turan, yapımı tamamlanan Antalya'daki yeni stadyumda incelemelerde bulundu. Turan, 10 gün içinde stadın geçici kabulünü yapacaklarını kaydetti.

Muammer Türker Antalya Stadyumu'nun inşaatını inceledi!

Antalya Valisi Muammer Türker, inşaatı devam eden 33 bin kişilik Antalya Stadyumu'nda incelemelerde bulundu. Vali Türker, stadı gezerek, Caleroğlu'ndan ve inşaat sorumlularından devam eden inşaat hakkında bilgiler aldı.

Muammer Türker Antalya Stadyumu'nda inceleme yaptı!

Antalya Valisi Muammer Türker, inşaatı devam eden Antalya Stadyumu'nda incelemelerde bulundu. Vali Türker, stadı gezerek, inşaat sorumlularından devam bilgi aldı.

Antalya Stadı'nın inşaatının yüzde 87'si tamam!

Spor turizminin başkenti Antalya'da 96 dönümlük araziye yapılan 33 bin kişilik, enerjisini güneşten sağlayacak stadın yüzde 87'sinin tamamlandığı, mayıs ayında resmi açılışının yapılacağı bildirildi.

Antalya Stadyumu bitme aşamasına geldi!

2013 yılının Haziran ayında, o zamanki Gençlik ve Spor eski Bakanı Suat Kılıç tarafından temeli atılan 33 bin seyirci kapasiteli Antalya Stadyumu, bitme aşamasına geldi.

Antalya Stadyumu dünyanın ilk 3 stadı içinde yer alacak!

2013 yılının Haziran ayında, o zamanki Gençlik ve Spor eski Bakanı Suat Kılıç tarafından temeli atılan 33 bin seyirci kapasiteli Antalya Stadyumu, bitme aşamasına geldi.

Antalya Stadyumu firmasından baret savunması!

Cem Oğuz'unşçilerin baretsiz ve iş güvenliğine aykırı çalıştığı iddiasına yalanlama geldi, İş güvenliğine harfiyen uyduklarını belirten yüklenici firma yetkilileri, işçilerin 20 gün önce inşaattan ayrılan ekipten olduklarını söyledi

Antalya Stadyumu Nisan'da tamamlanacak!

Projenin müdürü Nail Yavuz, stat hakkında bilgi verdi. Yavuz "Stadyum, Nisan’da tamamlanacak. Enerjisini kendisi üretecek olan Antalya Stadı dünyanın en büyük güneş enerjisi sistemine sahip ilk 3 stadından birisi olacak" dedi

Antalya Stadyumu'nun inşaatı devam ediyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı işbirliğinde inşa edilen stadyumun temeli 23 Haziran 2013 tarihinde düzenlenen törenle eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç tarafından atılmıştı.

Antalya Stadyumu'nda çalışmalar hızla sürüyor!

33 bin kişilik stadyumda çalışmalar devam ediyor. Sporda markalaşma 23 Haziran 2013 yılında temeli atılan ve 100 Yıl Spor Kompleksi'nin bulunduğu alanda yeniden inşa edilen stadyumun 14 Nisan 2015 tarihinde tamamlanacağı bildirildi.

Antalya Stadyumu'nun çalışması tam gaz sürüyor!

TOKİ'ye yaptırılan 33 bin kişilik Antalya Stadyumu'nda çalışmalar hızla devam ediyor. Yüklenici firma olarak merkezi Ankara'da bulunan Akay İnşaat'ın üstlendiği Antalya Stadyumu'nun çalışmaları adeta büyük bir gizlilik içerisinde yürütülüyor...

Son dakika! Bakan Yerlikaya duyurdu: Antalya'nın 4 ilçesi afet bölgesi ilan edildi!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yaptığı son dakika açıklamasında Antalya'da yaşanan aşırı yağış ve fırtına sonrası Muratpaşa, Kepez, Serik ve Aksu ilçelerinin 'Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi' ilan edildiğini duyurdu. 

Lotus Antalya'da son fırsat villalar! Teslimler 2 ay sonra!

Keleşoğlu İnşaat tarafından Antalya, Döşemealtı'da yükselen Lotus Antalya projesinde son fırsat villaların satışları devam ediyor. Lotus Antalya villa fiyatları ne kadar? Lotus Antalya ile ilgili detaylar...

Park Yaşam Antalya'nın ruhsatı alındı! Emlak Konut GYO'dan Antalya'ya 1.437 yeni konut ve 6 ticari ünite geliyor! 

Emlak Konut GYO, Park Yaşam Antalya projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı. İşte Park Yaşam Antalya projesindeki son durum...

TOKİ Antalya projesinde son dakika! Ucuz konut bekleyen Antalyalılar dikkat! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya projesinin ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek. İşte detaylar...

TOKİ Antalya Manavgat alt gelir grubu son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Antalya Manavgat alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Antalyaspor Kulübü, işletmelerden kira almayacak!

Antalyaspor Kulübü Derneği yönetimi, Antalya Stadyumu altındaki işletmelerden iki aylık kira almayacağını duyurdu…

Sur Yapı Antalya Turkuaz Sitesi'nin son etabı satışta!

Sur Yapı Antalya projesi kapsamında inşa edine Turkuaz Sitesi'nin son etabı satışa çıkarıldı. Fiyatların 327 bin TL'den başladığı son etapta 0,69 faiz oranıyla ev sahibi olunabiliyor...

Antalya’da son bir yılda 9 bin 796 riskli bina yıkıldı!

Akdeniz bölgesinde yaşanan küçük ölçekli depremler akıllara riskli binaları getirdi. Antalya’da son bir yılda riskli ilan edilen 9 bin 796 binanın ‘Kentsel Dönüşüm Kapsamı’nda yıkımı gerçekleşti.

Antalya'da son 1 yılda 15 bina yıkıldı!

Antalya'da madde bağımlılarının kullandığı metruk yapılar yıkılıyor. Son 1 yılda 15 bina yıkıldı, 12 bina kullanılmaması için tuğla ile örüldü, 10 binanın yıkılması amacıyla ise belediyeye haber verildi.

Antalya’da konut fiyatları son 1 yılda yüzde 18.67 değer kazandı!

Antalya’da konut fiyatları son 1 senede yüzde 18.67 oranında değer kazandı.  Şehir genelinde ortalama konut fiyatı 264 bin 480 TL olarak belirlendi.

Antalya’da 6 yılda 9 bin 650 bin bina yıkıldı!

Antalya’da son 6 yılda riskli olduğu belirlenen 9 bin 650 bin binanın yıkımı gerçekleşti. Yıkımı tamamlanan binaların 7 bin 305’i Kepez ilçesinde yer aldı. 

19 Mayıs Stadyumu'nun yıkımında son aşamaya gelindi!

Başkent’e yapılacak yeni stat için yıkımına başlanan Ankara 19 Mayıs Stadyumu’nda yıkım çalışmalarında son aşamaya gelindi. 

Antalya 3. Etap Raylı Sistem projesinde son durum!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 3. Etap Raylı Sistem çalışmalarının son sürat devam ettiğini müjdeledi.

Antalya Stadyumu son durum Haberi

Antalya Stadyumu son durum

Büyükşehir Belediyesi üzerinden Antalyaspor’a devrinin yapılması gereken stadyumla ilgili, Büyükşehir geçtiğimiz hafta devralmaktan vazgeçti. Elektrik üretim panelleri çalışmıyor, belirsizlik her geçen gün artıyor.


Yapımı yılan hikayesine dönen ve müteahhit firmanın taahhüt ettiği tarihten yaklaşık 10 ay sonra maç oynanmaya başlayan Antalya Stadyumu’ndaki belirsizlik sürüyor. Belirli bölümlerinde inşaat çalışmalarının devam ettiği stadın devri yapılamıyor. Son olarak Büyükşehir Belediyesi’nin geçtiğimiz hafta devralmaktan vazgeçtiği stadın hangi aşamada olduğu, neden devredilemediği ve gecikmenin sebepleri açıklanmıyor.


GECİKME CEZASI ÖDENDİ Mİ?


800 günde tamamlanacağı açıklanan stadyumun, 15 Nisan 2015’te teslim edilmesi gerekiyordu. Gecikme halinde müteahhit firmanın günlük 40 bin 200 TL ceza ödemesi gerekiyordu. Süre uzatımını gerektirecek deprem, sel gibi doğal afetler gerçekleşmediği için bu cezanın ödenip ödenmediği de bilinmiyor. 26 Kasım 2015’te oynanan Beşiktaş maçı ile ilk...