28 / 03 / 2024

antalya yazlık kiralık villa 2017

antalya yazlık kiralık villa 2017

Tatil bölgelerinde villa kiralamak son dönemin trendlerinden. Kiralanan villalar dayalı döşeli ve tüm ihtiyaçlara hitap ediyor. 1200 kiralık villa tatilcileri bekliyor, haftalık fiyatlar 2 bin TL’den başlıyor.

1945'te yazlık evlerin fahiş kira bedelleri çileden çıkarttı! İşte Büyükada ve Suadiye'deki kiralık yazlık evler

1945 yılında kiralık konut bedelleri ile ilgili yapılan denetimlerde fahiş fiyata yazlık ev kiralayanlar mahkemeye verilmiş.

Sur Yapı Antalya’da 4.500 TL kiradan daha ucuza taksitle yazlık! 

Sur Yapı Antalya'daki projesinde satışlar devam ediyor. Bu kapsamda Sur Yapı Antalya’da 4.500 lira kiradan daha ucuza taksitle yazlık satılıyor. 

Kiralık yazlık konut stoku resmen eriyor! Çanakkale ve Silivri'de yazlık ev sayısı azaldı: Fiyatlar da yükselecek! 

Koronavirüs salgını ile başlayan yazlık konut talebi Kahramanmaraş depremleri sonrasında hızlanarak arttı. Taleple beraber son bir senede İstanbul’a yakın olan Çanakkale ve Silivri’deki kiralık yazlık konut sayısı hızla azaldı. Peki fiyatlar yükselecek mi?

Kiralık ve satılık yazlık arayışlarında 2022 telaşı!

Yazlık fiyatlarında yaşanan rekor yükselişlerden cebi yanan tüketici, gelecek yaz için arayışlarına başladı. En çok kiralık yazlığın Çeşme'de, satılığın ise Ayvalık'ta arandığı belirlendi. 

Yazlık evlere zam yağdı!

Koronavirüs süreci boyunca yazlık evlere talep yükseldi. Ev fiyatları en çok Muğla, Aydın ve Antalya'da artış gösterdi...

Kiralık yazlık fiyatları dudak uçuklattı!

Kovid-19 salgını ve tam kapanma kararı yazlık bölgelere göçü artırdı. Çeşme’den Fethiye’ye kadar olan sahil kısımlarında kiralık yazlık talebi de katlandı. Sezonluk yazlık fiyatları 750 bin TL'ye kadar ulaştı...

Satılık ev fiyatına kiralık yazlık!

Pandemi süreci yazlık evlere talebi artırırken fiyatları da yükseltti. Öyle ki villa kiraları satılık daire fiyatlarını yakaladı. Bodrum’da lüks villaların aylık kirası 350 bin lira olurken, sezonluk kiralama 100 bin lira ile 1 milyon arasında değişiyor.

Kovid-19 tatilcileri yazlık kiralamaya yöneltti!

Koronavirüs salgını sebebiyle tatil tercihleri de değişti. İzole olmak isteyen ve koronavirüsten korunmak isteyen vatandaşlar yazlık kiralıyor...

Tatilciler yazlık ev kiralıyor!

Koronavirüs tatil alışkanlıklarını da değiştirdi. Salgın endişesi yaşayan ya da kalabalıktan uzak kalmak isteyenler yazlık ev kiralıyor. Sektör temsilcileri taleple birlikte fiyatların da yükseldiğini söylüyor.

Yazlık evler yatırımcısına kazandırdı! 

Son 4 yılda yazlık evlerin fiyatları yüzde 118'e varan oranlarda artış gösterdi. Yazlık fiyatları en çok Antalya Kaş'da arttı.  

Kiralık yazlık konut ilanı aramaları arttı!

Yaz mevsiminin yaklaşmasıyla, şehir hayatının yoğun temposundan uzaklaşıp yazın keyfini çıkarmak isteyenler için kiralık yazlık konut ilanları sahibinden. com’da en dikkat çekici başlıklar arasında yerini aldı...

Yazlık ev alacakların gözde bölgeleri İzmir, Antalya ve Didim!

Yaz mevsiminin geç gelmesine rağmen yazlık bölgelerde hareketliliğin başladığına dikkat çeken ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay, bu yıl en çok talep gören yazlık bölgeler arasında Antalya, Didim ve İzmir’in yer aldığını söyledi.

Hangi bölgeden yazlık alınmalı?

Tatil mevsiminin başlamasıyla şehirlerden kaçan insanlar, yazlık bölgelerine hücum etti. Son iki günde başta Balıkesir, İzmir, Antalya, Adana ve Muğla başta olmak üzere deniz ve yaylalarıyla öne çıkan şehirler yazlıkçıların akınına uğradı.

antalya yazlık kiralık villa 2017 Haberi

antalya yazlık kiralık villa 2017

Türkiye'de yükselişe geçen tatil trendi, özgün ve bağımsız bir tarz olarak villa kiralamak. Özellikle kalabalık ailelerin tercih ettiği havuzu korunaklı villalardan tutun da her şey dahil sisteminden sıkılanlara, mangalsız tatil olmaz diyenlere Türkiye’nin birçok turistik bölgesinde kiralık villalar bulunuyor.


Mea Villa villadatatil.com Genel Müdürü Mücella Kantaroğlu Tarhan, Türklerin artık otel ya da tatil köyleri dışında villalarda tatil yapmaya alıştığını belirtiyor. Mücella, "Son dönemin trendi tatil bölgelerinde villa kiralamak. Kiralanan evler dayalı döşeli ve tüm ihtiyaçlara hitap ediyor. Müşterilerimiz, kendi dört duvarlarında, kendi evlerine geliyor gibi kendisine özel havuzlarında tatillerini yapıyorlar. Evde kendi anahtarınız sizin elinizde. Siz evinize girer gibi istediğiniz saatte girip çıkıyorsunuz. Özgürlük ve rahatlık var. Kahvaltı saati yok, yemek saati yok, yüzme saati yok, işletmenin kurallarına bağımlı kalmadan...