18 / 04 / 2024

apartman kapıcısı sözleşme örneği

apartman kapıcısı sözleşme örneği

Kapıcı çalıştıracak apartmanların, kapıcıları ile bir "Apartman kapıcısı sözleşmesi" imzalaması gerekiyor. Sözleşmede yer alacak hükümler nelerdir? Sözleşmede hangi maddelerin bulunması gerekiyor? Apartman kapıcısı sözleşmesi haberimizde...

Konut almak isteyenlere yeni gelir kapısı aralandı! BES birikimlerin yüzde 50'si sözleşme sonlandırılmadan verilecek! 

Bireysel Emeklilik Sistemi'nde yeni dönem start aldı. Bu kapsamda BES'te sözleşme sonlandırılmadan birikimlerin yüzde 50'sine kadar olan kısmı, konut alımı, doğal afet, evlenme ve eğitim harcamaları için kullanılabilecek. İşte detaylar...

Memur-Sen açıkladı: Toplu sözleşme masasında ÖTV ayrıntısı! 

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ÖTV zamlarına ilişkin konuştu. Fiyat artışlarının sabit gelirlilerin ve emeklilerin alım gücü daha da düşüreceğine dikkat çeken Ali Yalçın, işverenin toplu sözleşme masasında bunu dikkate alması gerektiğinin altını çizdi. 

Emlak Konut GYO Adıyaman’daki kalıcı konutlar için 10.5 milyar TL'lik sözleşme imzaladı! 

Emlak Konut GYO’nun 6 Şubat depremlerinin yıktığı Adıyaman’da inşa edilecek olan kalıcı konutlar için düzenlediği 3 ihalenin sonuçları açıklandı. Buna göre, Emlak Konut GYO Adıyaman’daki kalıcı konutlar için 10.5 milyar TL'lik sözleşme imzaladı. 

Akmerkez GYO'nun esas sözleşme değişikliğine SPK'dan onay!

Akmerkez GYO'nun esas sözleşme değişiklik tadil tasarısı T.C. Ticaret Bakanlığı'ndan da gerekli izinler alındıktan sonra, yapılacak ilk Genel Kurul toplantısında pay sahiplerinin onayına sunulacak

Reysaş GYO'dan kapı ve rampa kiralanması için 70 bin TL'lik sözleşme!

Reysaş GYO'nun portföyünde yer alan Kocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi 2079 ada 1 parselde yer alan 1.800 metrekare depolama alanı için 2 adet kapı ve 2 adet rampa kiralanmasına ilişkin 70 bin TL'lik ek sözleşme imzalandı.

Kuyumcukent GYO'dan esas sözleşme tadili açıklaması!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) esas sözleşme tadili hakkında açıklama yaptı. 

Reysaş GYO'nun esas sözleşme tadil maddesi onaylandı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) esas sözleşme tadil maddesi SPK ve T.C. Ticaret Bakanlığı başvuru sonucu hakkında açıklama yaptı.

Reysaş GYO'dan esas sözleşme tadili açıklaması!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) esas sözleşme tadili hakkında açıklama yaptı.

Alarko GYO'nun esas sözleşme değişikliği kabul edildi!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın esas sözleşme tadil metni için T.C. Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü'ne yapılan başvuru 6 Aralık 2018 tarihinde kabul edildi...

Halkalı Sosyal Kültürel Tesis Alanı için Güryapı ile sözleşme imzalandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan yazılı açıklamada Halkalı Sosyal Kültürel Tesis Alanı için Güryapı ile sözleşme imzaladığını açıkladı. 

Halk GYO'nun esas sözleşme değişikliği onaylandı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) esas sözleşme hakkında açıklama yaptı.

Türker Proje esas sözleşme tadili için başvuru yaptı!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş., esas sözleşme tadili için iznini almak üzere T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'na bugün başvuru yaptı.

TOKİ Erzurum Malmeydanı 3. Etap emekli sözleşme dönemi!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından Erzurum Palandöken Malmeydanı 3.Etap'taki yedek hak sahiplerinin sözleşme imzalama işlemleri bugün itibariyle sona eriyor.

apartman kapıcısı sözleşme örneği Haberi

apartman kapıcısı sözleşme örneği

Apartman kapıcısı sözleşmesi!

Apartman yönetimi olarak, aradığınız kapıcı görevlisini bulduğunuzu düşünelim. Apartman kapıcısı ile yönetim arasında iş ile ilgili detayların belirtileceği bir sözleşme imzalanması gerekiyor. Söz konusu apartman kapıcısı sözleşmesi aşağıda yer alıyor.



Apartman kapıcısı sözleşme örneği...


İŞVEREN : Apartman bağımsız daire malikleri adları, soyadları)

YÖNETİCİ : Kat malikleri adına : Adı ve Soyadı

İŞYERİ : ................................Apartmanı 

ADRESİ : .............................. ............. ............ ...............................

KAPICI Adı ve soyadı : ........................................

Doğum tarihi : ........................................

Baba adı : ......................................

Adresi : .....................................


YAPILACAK İŞ : Kapıcı;kat maliklerinin birlikte konut olarak kullandıkları gayrimenkulün müşterek yerlerinin,müştemilatının temizliğini yapmak,ortak yerlerin genel anlamda gözetimini sağlamak,çöpleri toplamak,kış aylarında kaloriferi yakmak, bahçenin bakım ve sulama işlerini yapmakla görevlidir.


İŞE BAŞLAMA TARİHİ : ....................................


SÖZLEŞMENİN SÜRESİ : ..................................


ÜCRET : Aylık ............................ TL.


ÜCRET ÖDEME ZAMANI : Her ayın ......'ine kadar ödenir. 


KAPICI KONUTU...