29 / 03 / 2024

Arda Turan ev kirası

Arda Turan ev kirası

Arda Turan, 15 milyon Euro değer biçilen bu ev için ayda 21 bin Euro kira ödüyor. Arda bu evi satın alma opsiyonu ile kiralarken, beğenmesi halinde 15 milyon Euro ödeyerek bu lüks malikaneye sahip olabilecek.

Arda Turan Boğaz'dan yalı alıyor mu?

Arda Turan, Boğaz'dan yalı alıyor muArda Turan önceki akşam sevgilisi Aslıhan Doğan, kardeşi Okan Turan ve yapımcı Bahadır Özdener’le Karaköy’de bir mekandaydı.

İşte Arda Turan'ın lüks evi!

41 milyon Euro'ya Barcelona'ya transfer olan Arda Turan, aylığı 21 bin Euro olan ultra lüks bir daire kiraladı. Milli futbolcu bu evin kirasını kendi cebinden karşılıyor.

2 sene önce ev alınan para, şimdinin peşinatı oldu! 

Hem satılık konut fiyatlarında hem de kiralık konut bedellerinde yaşanan fahiş artışlar sık sık gündem oluyor. Haber spikeri ve program sunucusu Şebnem Arda Boğa, "2 sene önce ev alınan para, şimdinin peşinatı oldu" dedi. İşte Şebnem Arda Boğa'nın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Ev hanımları bu haberi duyunca çılgına dönecek! Flaş avantajlar ard arda açıklanıyor! Maaşlarınız bu kadar olacak

Hükümet yetkilileri sürat kesmeden destek ve imkanlarını vatandaşla buluşturmaya devam ediyor. Ev kadınları ve annelere erken emeklilik ve sigortalı olmaları için planlanan yasal düzenlemenin ayrıntıları haberimizde.

TOKİ 5 milyon kişiyi ev sahibi yaptı!

Son yıllarda Türkiye'de meydana gelen afetler nedeniyle ülke genelinde çok sayıda insan evsiz kalmıştı. Vatandaşları yeni evlerine kavuşturan TOKİ, 2003'ten bugüne 5 milyon kişiyi ev sahibi yaptı. 

TOKİ'den 1000 TL peşinatla ev sahibi olma fırsatı! 

Türkiye genelinde hayata geçirdiği konut projeleri ile çok sayıda vatandaşı ev sahibi olma hayaline kavuşturan TOKİ, birçok kentte konut satışına devam ediyor. Yeni konutlarını satışa sunan kurum 1000 TL peşinatla evi olmayanları hayallerine kavuşturuyor. 

TOKİ'den 218 bin TL'ye ev sahibi olma fırsatı!

Türkiye genelinde hayata geçirdiği konut projeleri ile çok sayıda vatandaşı ev sahibi olma hayaline kavuşturan TOKİ, birçok kentte konut satışına devam ediyor.

Ev sahiplerinden normalleşme zammı!

Gayrimenkul Danışmanı Ayşe Fügen Arda, gayrimenkul sektörüyle ilgili açıklamalarda bulundu. "Geçen seneye göre minimum yüzde 25. Yüzde 40, yüzde 50'ye çıkan bölgeler oldu" diyen Arda, mal sahiplerinin kiralık ev fiyatlarını artırdığına dikkat çekti.

Kayseri'de ev sahibini öldüren kiracıya 18 yıl hapis cezası!

Kayseri'de ev sahibi Resul Turan'ı fatura ödeme meselesi nedeniyle çıkan kavga sonucunda öldürdüğü iddia edilen tutuklu yargılanan kiracı Fatih Bölük için hapis cezası verildi.

Milyonlarca Euro'luk sitede aidat krizi!

Arda Turan, Suat Sürmen ve Selma Türkeş gibi ünlü isimlerin yaşadığı Bodrum Mandarin Oriental'de aidat krizi yaşanıyor. 15 bin TL'ye çıkan aidat ücretleri ünlü isimlerin tepkisine neden oldu.

Arda Turan ailesiyle beraber Beykoz'daki villasına taşındı!

Arda Turan geçtiğimiz sene Beykoz Çubuklu Vadi'de 5 milyon dolara villa satın almıştı. Villayı baştan aşağı yenileyen Turan, geçtiğimiz ay ailesiyle beraber villasına taşındı. 

Arda Turan'ın Beşiktaş'taki evi hacizli çıktı!

Yatırımlarını genel olarak gayrimenkule yapan milli futbolcu Arda Turan'ın Beşiktaş'taki dairesinin hacizli olduğu öğrenildi.

Arda Turan ve kardeşine ait inşaat şirketine 2 milyon TL'lik tazminat talebi!

İki sene önce Sütlüce'de, Arda Turan ve kardeşine ait inşaat firmasının kazı çalışmaları yaptığı esnada çevrede bulunan binalar hasar görmüş, bir otele de mühür vurulmuştu. Otelin işletmecisi, Turan kardeşlerin inşaat şirketinden tazminat talep etti. 

Arda Turan Beykoz'da 5 milyon dolara villa aldı!

Arda Turan, eşiyle birlikte Beykoz Çubuklu Vadi'deki kiracı olarak oturuyordu. İkinci çocuklarını kucaklarına almayı bekleyen çift, sitenin en büyük villalarından biri olan 600 metrekare büyüklüğündeki bir villayı 5 milyon dolara satın almış...

Samsun'da heyelan: 2 katlı ev tahliye edildi!

Samsun İlkadım'da heyelan nedeniyle zarar gören ve büyük risk oluşturan iki katlı ev, AFAD ekipleri tarafından tahliye edildi.

Arda Turan ev kirası Haberi

Arda Turan ev kirası

Arda Turan, 15 milyon Euro değer biçilen bu ev için ayda 21 bin Euro kira ödüyor.



Yıldız futbolcu, evinin havuzunda arkadaşıyla tavla oynarken çektirdiği fotoğrafı paylaşmıştı.Arda bu evi satın alma opsiyonu ile kiralarken, beğenmesi halinde 15 milyon Euro ödeyerek bu lüks malikaneye sahip olabilecek.



Barcelona kentini kuşbaşı seyretme imkanı olan ve Esplugues de Llobregat semtinde bulunan evin 1.200 metrekarelik kullanışlı bir alana sahip olduğu ve bahçesi ile toplam 2.500 metrekareye kadar çıktığı açıklandı.



Turan'ın yeni komşuları ise Leo Messi, Luis Suarez,Andres Iniesta, Gerard Pique, Dani Alves, Adriano ve Claudio Bravo oldu.Arda'nın evinin özellikle hayranı olduğunu gizlemediği İnesta'nın hemen yakınında olması dikkatlerden kaçmadı.