29 / 03 / 2024

Arda Turan evi ne kadar

Arda Turan evi ne kadar

Geçtiğimiz aylarda Atletico Madrid takımından Barcelona’ya 41 milyon Euro’ya transfer olan Arda Turan, yatırımını emlak ve e-ticarete yapan Arda Turan'ın Boğaz’dan yalı baktığı iddia edildi.

Arda Turan gayrimenkul sektörüne yatırım yapıyor!

Yatırımlarını emlak ve e-ticarete yapan Arda Turan transferin ardından İstanbul-Ataköy’den 2 daire aldı. Ayrıca Boğaz’dan yalı baktığı iddia ediliyor.

Arda Turan Boğaz’dan yalı satın alacak!

Arda Turan Boğaz’dan yalı alıyorHer fırsatta Bayrampaşa Altıntepsi’deki evini ve arkadaşlarını ziyaret eden Arda Turan, Boğaz’dan yalı bakıyor. Yatırımını emlak ve e-ticarete yapan Arda Turan daha öncede İstanbul Ataköy’den 2 daire aldı.

Milyonlarca Euro'luk sitede aidat krizi!

Arda Turan, Suat Sürmen ve Selma Türkeş gibi ünlü isimlerin yaşadığı Bodrum Mandarin Oriental'de aidat krizi yaşanıyor. 15 bin TL'ye çıkan aidat ücretleri ünlü isimlerin tepkisine neden oldu.

Arda Turan ailesiyle beraber Beykoz'daki villasına taşındı!

Arda Turan geçtiğimiz sene Beykoz Çubuklu Vadi'de 5 milyon dolara villa satın almıştı. Villayı baştan aşağı yenileyen Turan, geçtiğimiz ay ailesiyle beraber villasına taşındı. 

Arda Turan'ın Beşiktaş'taki evi hacizli çıktı!

Yatırımlarını genel olarak gayrimenkule yapan milli futbolcu Arda Turan'ın Beşiktaş'taki dairesinin hacizli olduğu öğrenildi.

Arda Turan ve kardeşine ait inşaat şirketine 2 milyon TL'lik tazminat talebi!

İki sene önce Sütlüce'de, Arda Turan ve kardeşine ait inşaat firmasının kazı çalışmaları yaptığı esnada çevrede bulunan binalar hasar görmüş, bir otele de mühür vurulmuştu. Otelin işletmecisi, Turan kardeşlerin inşaat şirketinden tazminat talep etti. 

Arda Turan Beykoz'da 5 milyon dolara villa aldı!

Arda Turan, eşiyle birlikte Beykoz Çubuklu Vadi'deki kiracı olarak oturuyordu. İkinci çocuklarını kucaklarına almayı bekleyen çift, sitenin en büyük villalarından biri olan 600 metrekare büyüklüğündeki bir villayı 5 milyon dolara satın almış...

Arda Turan, İspanya’da ev kirası yüzünden mahkemelik oluyor!

İspanyol basınında yer alan habere göre Arda'nın Barcelona'daki ev sahibi, oyuncunun kendisine borcu olduğunu iddia etti ve mahkeme yoluna başvurmak zorunda kalacağını söyledi...

Sütlüce'de evleri yıkılan vatandaşlardan Arda Turan'a dava!

Sütlüce'de futbolcu Arda Turan’ın yaptırdığı otel inşaatının temel kazma çalışması sırasında evleri çöken Ertürk Apartmanı sakinleri, zararlarının karşılanmadığı gerekçesiyle futbolcuya ve kardeşi Okan Turan'a tazminat davası açtı.

Arda Turan'ın sahibi olduğu Arşiv kapandı!

Süper Lig'e Başakşehir kadrosunda dönen futbolcu Arda Turan'ın 'yeni nesil lokanta' konseptiyle üç yıl önce Şişli'de açtığı 'Arşiv' kapandı.

Sütlüce'de çöken binanın sakinlerinden Arda Turan'a dava!

Temmuz ayında İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde yıkılan binanın sakinleri, olaya Arda Turan'a ait otel inşaatının neden olduğunu savunarak milli futbolcuya dava açtı.

Arda Turan, Mandarin Oriental'deki 30 milyon TL'lik villayla ilgileniyor!

Arda Turan'ın 2 ay önce anne olan eşi Aslıhan Doğan Turan’a doğum günü hediyesi olarak villa alacağı konuşuluyor. Turan, önümüzdeki yazı eşi ve oğluyla daha rahat geçirebilmek için Bodrum’dan 30 milyon TL’lik bir villa ile yakından ilgileniyor...

İşte Hamza Arda Turan'ın odası!

Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan, 25 Ekim’de dünyaya gelen Hamza Arda'nın odasının fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı.

Erzurum Şehit Yunus Arda Bilgi Evi açıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği yatırımlarından biri olan Şehit Yunus Arda Bilgi Evi düzenlenen törenle hizmete açıldı. 

Sütlüce çöken binanın sakinlerinden Arda Turan için suç duyurusu!

İstanbul Sütlüce'de yıkılan binanın sakinleri Arda Turan ve kardeşi Okan Turan hakkında İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Arda Turan evi ne kadar Haberi

Arda Turan evi ne kadar

Geçtiğimiz aylarda Atletico Madrid takımından Barcelona’ya 41 milyon Euro’ya transfer olan Arda Turan, sezonluk 8 milyon Euro’ya imza atmıştı. Ünlü futbolcunun yıllık reklam geliri 6 milyon Euro’yu aştı. Yatırımını emlak ve e-ticarete yapan Arda Turan transferinin ardından İstanbul Ataköy’den 2 daire aldı. Turan’ın ayrıca yatırım amaçlı Boğaz’dan yalı baktığı iddia edildi. En çok kazanan Türk futbolcuların başında gelen Turan, anne-babası rahat etsin diye Büyükçekmece’de villa almıştı. Aile, yıllardır oturduğu Bayrampaşa’yı özleyip geri dönmek isteyince Arda, lüks villayı kiraya verip eski semtlerinden daire almıştı. Yıldız futbolcu ‘ailem Bayrampaşa’dan başka yerde rahat edemez’ demişti. Arda Turan, geçenlerde yine kendini ödüllendirdi, Türkiye’deki satış fiyatı yaklaşık 700 bin euro olan kırmızı bir Ferrari satın aldı. Yıldız futbolcu Barcelona’da da aylığı 21 bin Euro...