19 / 04 / 2024

Arda Turanın evleri

Arda Turanın evleri

İspanya'nın Barcelona takımında oynayan Arda Turan, Bahçeköy Saklı Koru Evleri'nde 5.5 milyon dolara villa satın aldı. Arda Turan'ın bu evde ileride sevgilisi Aslıhan Doğan ile oturmayı planladığı öne sürüldü.

Arda Turan parasını emlak sektörüne yatırıyor!

Geçtiğimiz aylarda Atletico Madrid takımından Barcelona’ya 41 milyon Euro’ya transfer olan Arda Turan, yatırımını emlak ve e-ticarete yapan Arda Turan'ın Boğaz’dan yalı baktığı iddia edildi.

Arda Turan gayrimenkul sektörüne yatırım yapıyor!

Yatırımlarını emlak ve e-ticarete yapan Arda Turan transferin ardından İstanbul-Ataköy’den 2 daire aldı. Ayrıca Boğaz’dan yalı baktığı iddia ediliyor.

Arda Turan Boğaz’dan yalı satın alacak!

Arda Turan Boğaz’dan yalı alıyorHer fırsatta Bayrampaşa Altıntepsi’deki evini ve arkadaşlarını ziyaret eden Arda Turan, Boğaz’dan yalı bakıyor. Yatırımını emlak ve e-ticarete yapan Arda Turan daha öncede İstanbul Ataköy’den 2 daire aldı.

Altın 4 gün sonra bu kadar olacak! Analistler art arda açıkladı! Hemen bakmayan, bin pişman!

Altın ve dolarda yaşanan hareketlilik tüm hızı ile devam ederken, Analistler art arda altının 4 gün sonra geleceği rakamı paylaştı. Altın 4 gün sonra bu kadar olacak! Hemen bakmayan, bin pişman! İşte altının 4 gün sonra geleceği seviye...

Altın 6 gün sonra bu kadar olacak! Analistler art arda açıkladı! Hemen bakmayan, bin pişman!

Altın ve dolarda yaşanan dalgalanmalar tüm hızı ile devam ederken, Analistler art arda altının 6 gün sonra geleceği rakamı paylaştı. Altın 6 gün sonra bu kadar olacak! Hemen bakmayan, bin pişman! İşte altının 6 gün sonra geleceği seviye...

Arda Turan ailesiyle beraber Beykoz'daki villasına taşındı!

Arda Turan geçtiğimiz sene Beykoz Çubuklu Vadi'de 5 milyon dolara villa satın almıştı. Villayı baştan aşağı yenileyen Turan, geçtiğimiz ay ailesiyle beraber villasına taşındı. 

Arda Turan'ın Beşiktaş'taki evi hacizli çıktı!

Yatırımlarını genel olarak gayrimenkule yapan milli futbolcu Arda Turan'ın Beşiktaş'taki dairesinin hacizli olduğu öğrenildi.

Arda Turan ve kardeşine ait inşaat şirketine 2 milyon TL'lik tazminat talebi!

İki sene önce Sütlüce'de, Arda Turan ve kardeşine ait inşaat firmasının kazı çalışmaları yaptığı esnada çevrede bulunan binalar hasar görmüş, bir otele de mühür vurulmuştu. Otelin işletmecisi, Turan kardeşlerin inşaat şirketinden tazminat talep etti. 

Ankara'daki sel mağdurlarının evleri onarılıyor!

Çalışmalarına son sürat devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi şiddetli sağanak yağışlar sonrası evleri zarar gören vatandaşların yaralarını sarmaya devam ediyor.

Arda Turan Beykoz'da 5 milyon dolara villa aldı!

Arda Turan, eşiyle birlikte Beykoz Çubuklu Vadi'deki kiracı olarak oturuyordu. İkinci çocuklarını kucaklarına almayı bekleyen çift, sitenin en büyük villalarından biri olan 600 metrekare büyüklüğündeki bir villayı 5 milyon dolara satın almış...

Arda Turan, İspanya’da ev kirası yüzünden mahkemelik oluyor!

İspanyol basınında yer alan habere göre Arda'nın Barcelona'daki ev sahibi, oyuncunun kendisine borcu olduğunu iddia etti ve mahkeme yoluna başvurmak zorunda kalacağını söyledi...

Sütlüce'de evleri yıkılan vatandaşlardan Arda Turan'a dava!

Sütlüce'de futbolcu Arda Turan’ın yaptırdığı otel inşaatının temel kazma çalışması sırasında evleri çöken Ertürk Apartmanı sakinleri, zararlarının karşılanmadığı gerekçesiyle futbolcuya ve kardeşi Okan Turan'a tazminat davası açtı.

Şırnak'ta terör mağdurlarının evleri teslim edilmeye başlandı!

Şırnak'ta Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca yapılan 5 bin 716 konuttan bin 423'ünün inşaatı tamamlandı. İlde terör saldırısı yüzünden evleri yıkılan veya kullanılmayacak halde olan kişilerin konutları teslim edilmeye başlandı.

Ergün Turan: Fatih'te nakış nakış işimiz var!

Fatih'i yönetmeye aday olan TOKİ eski Başkanı Ergün Turan'ın 15 yıl belediyede yöneticilik, ardından 5 yıl da TOKİ deneyimi var ve şimdi geçmişten gelen tüm yöneticilik deneyimlerini Fatih'te kullanmak istiyor.

Arda Turan'ın sahibi olduğu Arşiv kapandı!

Süper Lig'e Başakşehir kadrosunda dönen futbolcu Arda Turan'ın 'yeni nesil lokanta' konseptiyle üç yıl önce Şişli'de açtığı 'Arşiv' kapandı.

Sütlüce'de çöken binanın sakinlerinden Arda Turan'a dava!

Temmuz ayında İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde yıkılan binanın sakinleri, olaya Arda Turan'a ait otel inşaatının neden olduğunu savunarak milli futbolcuya dava açtı.

Arda Turanın evleri Haberi

Arda Turanın evleri


İspanya'nın Barcelona takımında oynayan Arda Turan, Bahçeköy Saklı Koru Evleri'nde bir villa satın aldı. Sitedeki evlerin fiyatı ortalama 5.5 milyon dolar (16 milyon 500 bin TL). Arda Turan'ın bu evde ileride sevgilisi Aslıhan Doğan ile oturmayı planladığı iddia edildi. Daha önce aynı sitede oturan Ajda Pekkan, Gülben Ergen, Mahsun Kırmızıgül ve Beyazıt Öztürk evlerini satışa...