29 / 03 / 2024

ardahan ldır-Aktaş yolu

ardahan ldır-Aktaş yolu

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ardahan ldır-Aktaş yolunda Mozeret Tüneli’ndeki çalışmaları inceledi. Arslan, yolun tamamını 2018'de bitireceklerini açıkladı.

Yıldırım Kule'de doluluk oranı yüzde 80'e ulaştı!

Konya yolu üzerinde hayata geçen lokasyonu ve marka karması ile Ankara’nın en gözde iş ve yaşam merkezi Yıldırım Kule'de doluluk oranı yüzde 80'e ulaştı.

Çıldır-Aktaş ve Türkgözü sınır kapılarına 8 tane sahra hastanesi kuruldu! 

Türkiye ile Gürcistan arasında bulunan Çıldır-Aktaş Gümrük Kapısı ile Türkgözü Sınır Kapısı'na 4'er şekilde olmak üzere 8 sahra hastanesi kuruldu...

Ardahan Çıldır'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Ardahan ili Çıldır ilçesi içerisinde yer alan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Başbakan Yıldırım: Samsun'da 8 bin 257 konut inşa ettik!

Kurtuluş Yolu'ndaki sahur programında konuşan Başbakan Yıldırım, bugüne kadar Samsun'da 8 bin 257 konut inşa edip hak sahiplerine teslim ettiklerini hatırlattı...

Kanlıca-Paşabahçe bisiklet ve yürüyüş yolu açıldı!

İBB ve Beykoz Belediyesinin ortaklaşa yürüttüğü sahil genişletme çalışmalarında Kanlıca-Paşabahçe bisiklet ve yürüyüş yolu açıldı.

Yıldırım Kule basın lansmanı 21 Eylül'de!

Yıldırım Grup güvencesiyle Ankara’nın gözde lokasyonlarından Konya Yolu’nda yükselen Yıldırım Kule basına tanıtılıyor.

Zafer Yıldırım, Yıldırım Kule projesinin detaylarını anlattı!

Konya Yolu’nda hayata geçen Yıldırım Kule projesinin detaylarını anlatan Yıldırım Grup İcra Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım “Yıldırım Kule’yi hayata geçirirken kendi iş yeri ihtiyaçlarımızdan yola çıktık. Farklıysan ancak fark edilirsin ”dedi.

Ardahan Mozeret Tüneli 2018 Haziran’da tamam!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ardahan ldır-Aktaş yolunda Mozeret Tüneli’ndeki çalışmaları inceledi. Arslan, yolun tamamını 2018'de bitireceklerini açıkladı.

Bursa Yıldırım'ın 6 mahallesine imar müjdesi

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Ankara Yolu'nun altında bulunan Arabayatağı, Hacivat, Ulus, Yavuzselim, Mevlana ve Çınarönü mahallelerine imar müjdesi verdi

Yıldırım’ın 6 mahallesine imar müjdesi!

Kentsel dönüşümde örnek projelerin yükseldiği Yıldırım'ın, Ankara Yolu'nun alt tarafındaki 6 mahallenin yeni imar planları kabul edildi. Yıldırım’ın 6 mahallesine imar müjdesi verildi.

Ardahan Çıldır'a entegre hastanesi geliyor!

Ardahan'ın Çıldır ilçesinde inşa edilecek 10 yataklı Entegre Hastanesi'nin temeli atıldı. 2015 yılında planlanan proje için kazı çalışması başladı.

TOKİ Ardahan Çıldır sözleşme imzalama tarihleri!

TOKİ'nin Ardahan’ın Çıldır İlçesi’nde hayata geçirdiği 78 adet konutun sözleşmeleri imzalanıyor. İşte TOKİ Çıldır sözleşme imzalama tarihleri...

Ardahan Çıldır’da 78 konutun hak sahipleri belirlendi!

TOKİ'nin Ardahan Çıldır’da hayata geçirdiği 78 konutun hak sahipleri belirlendi.

ardahan ldır-Aktaş yolu Haberi

ardahan ldır-Aktaş yolu

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kars’taki temaslarının ardından Ardahan’a geçti. Bakan Arslan, Ardahan Valisi İbrahim Özefe, AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, AK Parti İl Başkanı Yunus Baydar, Çıldır Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu, Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu ve diğer yetkililer tarafından karşılandı. 


Arslan, ldır-Aktaş yolunda Mozeret Tüneli’ndeki çalışmaları yerinde inceledi. Yetkililerden bilgi alan Arslan,  "Türkiye’nin her yerini ulaşılabilir, erişilebilir yapmak adına biz 780 bin kilometrekarenin her yerinde çalışıyoruz. Bugün de serhat ilimiz Ardahan’da, Çıldır ilçemizde Gürcistan’a giden Aktaş Sınır Kapısı’ndaki yolun standardını yükseltmek, virajlar ve yokuşlardan kurtarmak, özellikle de kışın çetin şartlarında sürücü ve araçların burada sıkıntı yaşamaması adına bu bölgeyi bir tünelle geçiyoruz. Bu tünel 2 bin 300 metrelik iki tane tüpten oluşuyor. İki gidiş iki...