19 / 04 / 2024

Ardahan Yalnızçam Dağı kayak tesisi

Ardahan Yalnızçam Dağı kayak tesisi

Ardahan'daki Yalnızçam Dağı'na 6,2 milyon avroluk turizm projesi geliyor. Avrupa Birliği (AB) desteğinde yapılacak, 3 kilometrelik modern telesiyej hattına sahip tesis ile bölge cazibe merkezi olacak.

Fethiye FABAY Kızılada'da yaşam başladı!

FABAY Life tarafından Fethiye'de inşa edilen Fethiye FABAY Kızılada'da yaşam başladı. Peki FABAY Kızılada nerede? Hangi konut tipleri var? İşte FABAY Kızılada projesi ile ilgili ayrıntılar...

10 yıldır aralıksız temettü dağıtan 8 şirket!

Sert rüzgarların estiği borsa ile ilgili olarak yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Borsa Filozofu 10 yıldır aralıksız temettü dağıtan 8 şirketi paylaştı. İşte Borsa Filozofu'nun yaptığı o paylaşım ve paylaşıma gelen yorumlar...

Bakan Kacır açıkladı! Deprem bölgesindeki vatandaşlarımızı asla yalnız bırakmıyoruz!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, deprem bölgesindeki vatandaşları yalnız bırakmadıklarını ve asla da bırakmayacaklarını söyleyerek, "Her türlü desteği sağlayarak vatandaşlarımızın umutlarını yeniden yeşertmeye devam edeceğiz." diye konuştu.

TÜİK açıkladı! Türkiye'de yalnız yaşayanların sayısı 10 yılda arttı! 

Türkiye'de yalnız başına yaşayanların sayısının 2021 yılına göre artış gösterdiği açıklandı. TÜİK tarafından yapılan açıklamada tek kişilik hane halkı sayısı 2023'te yaklaşık 5,2 milyon olarak gerçekleşti. 

Hollanda'da konut sorununa ilginç çözüm!

Hollanda'da kiralık konut sorunu giderek artarken, Lahey kentinde bulunan bir konut kooperatifi, yalnız yaşayan bekar kiracıları birbirleriyle tanıştırıp, aynı evi paylaşmalarını için"çöpçatanlık" girişiminde bulundu

Dünyanın en yalnız evi 5 milyon TL'ye satışa çıktı!

Amerika Birleşik Devletleri'nde dünyanın en yalnız evi tanınan ve Main eyaletinde konumlanan Atlas Okyanusu ile iç içe olan ev satışa çıktı. Fiyatı ile ise dudak uçuklattı.

Ankara Kızılcahamam'da inşa edilen iş yerleri 3 ay içerisinde tamamlanacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kızılcahamam'da çıkan yangın nedeniyle hasar gören iş yerlerinin yeniden inşa edileceğini ve yeni iş yerlerin 3 ay içerisinde temsil edileceğinim dile getirdi. 

Kızılcahamam'da yanan iş yerleri için kira yardımı müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kızılcahamam'da yanan iş yerleri için kira yardımı müjdesi verdi...

Ankara Kızılcahamam'da yanan iş yerleri yeniden inşa edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Ankara Kızılcahamam'da iş yerlerinin hasar gördüğü yangınla ilgili açıklama yaptı...

Başkent Market'in 4. Şubesi Kızılay'da açıldı! 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın seçim vaatleri arasında yer alan önemli projelerden biri olan Başkent Market'in 4. Şubesi Kızılay'da açıldı.

Adana Sarıçam’da yeni konutların yüzde 70’i satıldı!

Faizlerin 0,64’e düşürülmesiyle Adana’da da konut satışları artmaya başladı. Merkez ilçe Sarıçam’da bulunan yeni konutların yüzde 70’e yakınının satıldığı açıklandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Açılışlarını yapacağımız hastaneler sağlık altyapımızı daha da güçlendirecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi başta olmak üzere bugüne kadar hizmete aldığımız dev eserlerle önümüzdeki günlerde açılışlarını yapacağımız hastaneler sağlık altyapımızı daha da güçlendirmiştir" dedi...

Suat Özçağdaş'tan kaçak yapı itirafı!

Cumhurbaşkanlığı İiletişim Başkanı Fahrettin Altun’un Kuzguncuk’taki konutunu fotoğrafladığı ortaya çıkan CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş ifadesinde olay yerine gittiğinde kaçak yapı görmediğini belirtti.

Ardahan Yalnızçam Dağı kayak tesisi Haberi

Ardahan Yalnızçam Dağı kayak tesisi

Türkiye'nin nüfus bakımından en küçük ili olan Ardahan'daki Yalnızçam Dağı'na, Avrupa Birliği (AB) desteğinde yapılacak, 3 kilometrelik modern telesiyej hattına sahip 6,2 milyon avroluk turizm projesiyle bölgenin cazibe merkezi haline getirilecek.


Doğu Anadolu ile Karadeniz bölgeleri sınırındaki Kafkaslar'da yer alan Ardahan'daki Yalnızçam Dağı'na AB desteğinde modern bir kayak tesisi yapılması kararlaştırıldı. Projenin yapımına kısa sürede başlanacak.


Türkiye'nin en modern telesiyej projesi olacağı belirtilen, projesi onaylanan ve yıl sonunda tamamlanması planlanan proje ile kentin turizm ve istihdam kapasitesinin artırılması ve bölgenin dört mevsim cazip hale getirilmesi hedefleniyor.


Özellikle üstü kapalı telesiyej ile dağa çıkmasına olanak sağlaması açısından Avrupa'ya örnek olacak proje çerçevesinde, proje ortakları Ardahan İl Özel İdaresi ve ATC şirketi değerlendirme toplantısı yaptı. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Anıl Aksel, ATC Şirket...