23 / 04 / 2024

Ari İshak Mazon

Ari İshak Mazon

Habitat ARM Gayrimenkul ve İnşaat Anonim Şirketi, Ari İshak Mazon, Aydın Robert Balder ve Murat Bildirici tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Mayıs'ta kuruldu

İnternational Arsa Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnternational Arsa Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İshak Uzun tarafından kuruldu.

Reborn Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Reborn Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Güngören’de 100 bin TL sermaye bedeli ile İshak Demirtaş tarafından kuruldu.

Helimzer İnşaat Tekstil Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Helimzer İnşaat Tekstil Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İshak İsaoğlu ve Yusuf İsaoğlu ortaklığında kuruldu.

3genporselen Pool Havuz İnşaat Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3genporselen Pool Havuz İnşaat Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile İshak Kılıç ve Nazmi Erol ortaklığında kuruldu.

Sektörün duayen isminden ‘altın’ öneriler! Altın uzun vadede kazandırır, altına yatırım yapan kaybetmez!

Mücevher sektörünün önde gelen markalarından Ariş Pırlanta Yönetim kurulu Başkanı Kerim Güzeliş, altının 2023 yılı seyrine ilişkin önemli açıklamalarda ve öngörülerde bulundu. Güzeliş, altının uzun vadede en iyi yatırım aracı olduğunu savundu.

Ondoor Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ondoor Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çetin Dillitaş, İshak Şenvardar ve Muhsin Şimşek ortaklığında kuruldu.

Dayanıklı binalar ve yeni bir altyapının çözümü kentsel dönüşüm!

Daha dayanaklı binalar için kentsel dönüşümün önemine dikkat çeken ARI Şehircilik İnşaat Danışmanlık 7 bini aşkın konut ve işyerinin dönüşümü için 160 bin uzlaşma görüşmesi yaptığını açıkladı. İşte detaylar...

Ariş Pırlanta fırsat ürününde ikincisi yüzde 50 indirimli. İşte 30 Eylül 2022 Ariş fiyat listesi  

Kendinizi, Ariş Pırlanta ile mutlu edin. Ariş Pırlanta’da damla formundaki mavi topaz taşlı altın yüzük 2 bin lira indirimli. Mavi topaz taşın etrafına ayna efekti verilerek taşlı bir görünüm oluşturulan kalem işleme detaylı altın yüzük modelini kolye ve küpe seti ile birlikte kullanarak tarzınıza ı

Ariş Pırlanta’da Eylül ayının taşı Safir çok özel fiyatlarla, İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi

Mücevher sektörünün önde gelen markalarından Ariş Pırlanta bağlılık, sadakat, sevgi ve asaletin sembolü olarak bilinen safiri Eylül ayına özel fiyatlarla sunuyor. İşte Ariş Pırlanta 15 Eylül 2022 fiyat listesi

İTÜ ARI Teknokent binası mahkemelik oldu! Boğaz’ın silüetini bozmaktan yargılanacaklar!

Sabah yazarı Dilek Güngör, bugünkü yazısında İstanbul Teknik Üniversitesi’nin ARI Teknokent binasının boğazın silüetini bozduğu için mahkemelik olduğunu belirtti.

Çlk Emlak Turizm İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çlk Emlak Turizm İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İshak Çelik tarafından kuruldu.

Tmh Global Mühendislik Ve Müşavirlik Anonim Şirketi kuruldu!

Tmh Global Mühendislik Ve Müşavirlik Anonim Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sungur Ariç tarafından kuruldu.

Royal Homes Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Homes Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Shakıba Kalvandı ve Zahra Kalvandı tarafından kuruldu.

Ari İshak Mazon Haberi

Ari İshak Mazon

Habitat ARM Gayrimenkul ve İnşaat Anonim Şirketi, Ari İshak Mazon, Aydın Robert Balder ve Murat Bildirici tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Mayıs'ta kuruldu. Habitat ARM Gayrimenkul ve İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin kuruluş amacı ve çalışma konusu inşaat faaliyetlerinde bulunmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


Habitat ARM Gayrimenkul ve İnşaat Anonim Şirketi adres: Kağıthane, Sanayi Mahallesi, Oruç Sokak, Gold Binası B Blok, No:4...