19 / 04 / 2024

Arima Mimarlık otel

Arima Mimarlık otel

Arima Mimarlık ortaklarından Mimar Erkan Altuğ, Kütahya'ya yapacakları üçüncü otelin müjdesini verdi. Murat Dağı'nda inşa edilecek termal kayak otelinin temelinin bu sene içinde atılması planlanıyor.

TAGO Mimarlık'tan Maldivler'e otel ve tesis projesi!

Türkiye’nin köklü mimarlık ofisi TAGO Mimarlık, Maldivler’de yeni bir projeye başlıyor. Şirket, dünyanın en ünlü spor kulüplerinin kamp yapacağı spor ve otel kompleksi inşa edecek.

TAGO Mimarlık'tan Maldivlere türk imzası!

Maldivler’de, dünyanın en ünlü spor kulüplerinin kamp yapacağı spor ve otel kompleksi projesi Türkiye’nin köklü mimarlık ofisi TAGO Mimarlık tarafından hazırlandı. 

Horeca Otel Ekipmanları Turizm Mimarlık İnşaat Matbaa Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Horeca Otel Ekipmanları Turizm Mimarlık İnşaat Matbaa Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Emrah Ustahüseyin tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Arima Mimarlık'tan Kütahya'ya 3. otel müjdesi!

Arima Mimarlık ortaklarından Mimar Erkan Altuğ, Kütahya'ya yapacakları üçüncü otelin müjdesini verdi. Murat Dağı'nda inşa edilecek termal kayak otelinin temelinin bu sene içinde atılması planlanıyor.

Özer+Tulgan Mimarlık'tan Seyhan Divan Otel'e çağdaş tasarım!

İç mimari projesi özer+tulgan Mimarlık imzasını taşıyan Adana Seyhan’daki Divan Oteli, bulunduğu coğrafyanın iklimsel verilerinin marka algısındaki elegan tarzla birlikte yorumlandığı oldukça yalın, doğal ve çağdaş bir tasarım anlayışıyla biçimlendirilmiş

Misa Otel, özer+tulgan Mimarlık’ın tasarımıyla dikkat çekiyor!

özer+tulgan Mimarlık tarafından tasarlanan Laleli’deki Misa Otel, fonksiyonel yaklaşımlarla şekillenen özgün iç mekanlarıyla yenilikçi çözümler sunarken, çağdaş ve etkili bir dile sahip mimarisiyle de bulunduğu lokasyona değer katıyor.

Mimarlık ödülleri sahiplerini buldu!

TÜRK Serbest Mimarlar Derneği tarafından bu yıl 11 'incisi gerçekleştirilen TSMD Mimarlık Ödülleri Töreni ve Yeni YIL Balosu, mimarlık ve yapı sektörünün katılımıyla Sheraton Ankara Otel'de düzenlendi.

Öncüoğlu Mimarlık otel mimarisi ödülü kazandı!

ÖNCÜOĞLU +ACP Mimarlık, Radisson Blu Resort Otel ve Kongre Merkezi projesi ile 2014 European Property Awards'da Otel Mimarisi / Rusya Dalında Proje ödülü kazandı.

GNY İnşaat Mimarlık Çeşme'ye otel inşa edecek!

GNY İnşaat Mimarlık Turizm Limited Şirketi, Alaçatı Port mevkii ve Ilıca merkezinde butik otel inşa edecek...

2012 Dünya Mimarlık Festivali Marina Bay Sands Otel'de yapılacak!

Muhteşem mimarisi ve ihtişamı ile büyüleyen Singapur Marina Bay Sands Otel, 2012 Dünya Mimarlık Festivali'ne ev sahipliği yapıyor. 3 - 5 Ekim 2012 tarihlerinde yapılacak festivalin ana sponsoru 5. kez GROHE...

Zorlu Center'ın iç tasarımını HBA Mimarlık Ofisi yapacak!

İstanbul'da ilk otelini Zorlu Center içinde açmaya hazırlanan lüks otel zinciri Raffles'ın iç tasarımını, The Ritz Carlton Dubai, Four Seasons Jakarta'da imzası bulunan ünlü mimarlık ofisi HBA yapacak. Zorlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Emre Zorlu, anlaşm

GAD, Pera Palas ve Hakan Kıran Mimarlık Londra'dan ödülle döndü!

Geçtiğimiz hafta Londra'da düzenlenen International Property Awards'de "En İyi Otel" ödülü Kuum Otel ile GAD'a gitti. Pera Palas ve Hakan Kıran Mimarlık da törenden ödülle ayrıldı. Sayıyı artırmamız lazım...

Doğan Hasol: İyi mimarlık için topyekun iyileşme şart!

İyi mimarlık için topyekûn iyileşme gerekiyor: Toplumda, ülke yönetiminde, işverenlerde, kentsel planlamada, eğitimde, uygulamada...

Arima Mimarlık otel Haberi

Arima Mimarlık otel

Arima Mimarlık Kütahya'ya yeni otel müjdesini verdi. İşte o yazı...



-Öncelikle sizi tanıyabilir miyiz ? 

1977 Gediz doğumluyum. 1994 senesinde İstanbul'a yüksek öğretim ve eğitim için geldim. Mimar Sinan Üniversitesi mimarlık fakültesini kazandım. Üniversiteyi bitirdikten sonra İstanbul'da mimarlık hizmetleri ile ilgili projelendirme hizmetleri sunan Arima Mimarlık Limited şirketinde ortak olarak iş hayatıma devam ediyorum. 



-Bize firmanızdan bahsedebilir misiniz? 

Arima Mimarlık 1994 senesinde kuruldu. Ben 2006 senesinde ortak oldum. Arima Mimarlık Limited şirketi İstanbul merkezli, Türkiye'nin birçok yerinde büyük ölçekli projeler yapan bir firmadır. Bugüne kadar yaklaşık 30 bine yakın konut projelendirmiş, Türkiye'nin en büyük kongre merkezini projelendirmiş, içinde İstanbul Kongre Merkezi, Kuşadası Kongre Merkezinin olduğu, stadyumlardan, kültür merkezlerine, toplu konutlardan, kentsel dönüşüm projelerine kadar geniş bir iş yelpazesi portföyü olan bir firmadır. Proje...