29 / 03 / 2024

Arma Gaziemir projesi satılık

Arma Gaziemir projesi satılık

Yunusoğlu İnşaat'ın Gaziemir'deki 60 milyon lira değerinde yeni projesi olan Gaziemir Arma projesini düzenlediği basın lansmanı ile katılımcılara tanıttı.

İzmir Gaziemir'e 275 konut için imzalar atıldı!

İzmir Gaziemir Aktepe-Emrez Mahalleleri için Kentsel Dönüşüm projesi başlıyor. Proje kapsamında 275 konut ve 9 ticari ünite inşa edilecek.

Adese Gayrimenkul, Arma 7 Renk projesi için Okkalar İnşaat'la protokol imzaladı!

Adese Gayrimenkul Arma 7 Renk projesinin kat/arsa payı devri karşılığı yapımına ilişkin olarak Konya Okkalar İnşaat A.Ş. (Yüklenici) ile 22 Kasım 2021 tarihinde karşılıklı olarak protokol imzaladı.

Vesta Global'dan 5 yıldızlı ev-otel projesi: L’and Vineyards!

2017'de Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından kurulan Vesta Global, Portekiz’de bulunan çok ödüllü, üzüm bağlarında yer alan 5 yıldızlı ev-otel projesi L’and Vineyards ile yatırımcılarına kazanç vaad ediyor.

İzmir Gaziemir'de kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı! 

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, ilçede hayata geçecek kentsel dönüşüm projesi için müjdeyi verdi. Arda kentsel dönüşümün İzmir Büyükşehir Belediye şirketi İZBETON tarafından yapılacağını dile getirdi.

Gaziemir'e akıllı meydan projesi!

AK Parti Gaziemir Belediye Başkan Adayı Nazmi Yılmaz, Gaziemir için yapmayı planladığı projeleri ve yatırımları anlattı. Yılmaz, Gaziemir meydanının ortak akıl ile halkın önerileri doğrultusunda, ilçenin sembolü olacağını söyledi.

İzmir Gaziemir Aktepe-Emrez dönüşüm projesi tanıtıldı!

İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Gaziemir Aktepe-Emrez’de yerinde dönüşümün uygulanacağı kentsel dönüşüm projesi, Fuar İzmir D Holü’nde gerçekleştirilen görkemli bir törenle tanıtıldı.

Zone Gaziemir'de teslimler 2019'da! Yeni proje!

İntegral Yapı tarafından İzmir Gaziemir Sarnıç’ta hayata geçirilen Zone Gaziemir projesi havalimanının hemen yanı başında yer alıyor. Projede teslimlerin 2019'da yapılması planlanıyor.

Landor Gaziemir ne zaman teslim?

Landor Gaziemir projesi Çetmen, By Kepi ve Konfor ortaklığıyla inşa ediliyor. Peki Landor Gaziemir ne zaman teslim edilecek?

Arma Vita'da teslimler Aralık 2019'da!

Arma Vita projesi Konya Yazır bölgesinde Okkalar İnşaat tarafından inşa ediliyor. Proje geniş yaşam alanları, yeşilin içindeki lokasyonu ile konut alıcılarını bekliyor.

Landor Gaziemir projesi fiyatları!

İzmir Gaziemir'de toplam 182 konut olarak inşa edilen Landor Gaziemir projesinde uygun fiyat avantajı ile ödemeler yapılabiliyor. İşte, Landor Gaziemir projesi fiyatları...

Gaziemir Landor projesi ulaşım!

Gaziemir Landor projesi ulaşım bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor.

Landor Gaziemir konum!

2019 yılının Aralık ayında teslim edilecek olan andor Gaziemir projesi 182 daire ve 11 ticari birimden oluşuyor. Peki proje nerede? İşte Landor Gaziemir konum...

Landor Gaziemir nerede?

Toplam 182 daire ile 11 ticari birimin yer aldığı Landor Gaziemir projesi 2019 yılının Aralık ayında teslim edilecek. İzmir'de hayata geçirilen proje tam olarak nerede yer alıyor?

Arma Gaziemir projesi satılık Haberi

Arma Gaziemir projesi satılık

Yunusoğlu İnşaat'ın Gaziemir'deki 60 milyon lira değerinde yeni projesi olan Gaziemir Arma projesini düzenlediği basın lansmanı ile katılımcılara tanıttı. Gaziemir DoubleTree By Hilton Otel'de düzenlenen toplantıya katılan Yunusoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Yunusoğlu, EPİG Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Semiha Güneş ve Yunusoğlu İnşaat Genel Müdürü Rahmi Sarıkaya projenin detaylarını anlattı. Site içerisinde, rezidans konseptinde projelendirilen Arma Gaziemir'in bambaşka bir hayatın kapıları araladığını ifade eden Yunusoğlu, "Arma, yatırımcılar ve uzmanlar tarafından yaklaşık 40 bin metrekare inşaat alanı ile bölgenin en gözde projesi olarak değerlendiriliyor. Kaba inşaatı tamamlanan projenin 18 ay gibi kısa bir sürede tamamlanarak hayatına başlamasını hedefliyoruz" dedi. Firma olarak tüm projelerinde hayal değil, gerçeği sunduklarını söyleyen Yunus Yunusoğlu, şöyle devam etti; "Arma Gaziemir, Optimum AVM'nin karşısında, ESBAŞ'ın...