29 / 03 / 2024

Armutlu Doğa Evleri satılık

Armutlu Doğa Evleri satılık

Erdem İnşaat Yalova Armutlu yaptığı Şimşek evleri projesinin ardından 2. Projesi olan Armutlu Doğa Evleri projesinin temelini attı.

KİPTAŞ Doğakent Evleri'nde kira yardımı 7 bin TL'ye çıktı! 

Megakent İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ederken, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan kira yardımı paylaşımı geldi. Ali Kurt yaptığı paylaşımda KİPTAŞ Doğakent Evleri'nde kira yardımının 7 bin TL'ye çıktığını açıkladı.

KİPTAŞ Güngören Doğakent Evleri'nde son durum ne? Ali Kurt'tan son dakika açıklaması geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Güngören Doğakent Evleri'nde son durum ne? İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un o paylaşımı...

Bahçeli doğa evleri konseptine talep artıyor!

Arizon Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Özden, “İstanbul nüfus yoğunluğu itibariyle en çok konutun satıldığı şehir olma özelliğini korurken İstanbullularda ise bahçeli doğa evi konseptine talep artıyor” dedi.

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 420 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta!

Arizon Yapı’nın Villa’de serisinin ilk etabı olan ve Silivri’de yer alan Villa’de PIAR’ın Bahçeli Doğa Evleri 390 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Projeden 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Doğa Tatil Köyleri Armutlu projesi tüm hızıyla yükseliyor!

Avrupa’nın en büyük alternatif turizm tatil merkezi projesi Doğa Tatil Köyleri Armutlu, tüm hızıyla yükseliyor. Projede doğa ve denizin eşsiz güzelliği sunuluyor.

Armutlu Doğa Evleri projesi yükseliyor!

Erdem İnşaat Yalova Armutlu yaptığı Şimşek evleri projesinin ardından 2. Projesi olan Armutlu Doğa Evleri projesinin temelini attı.

Yalova Doğa Evleri'nin temeli atıldı!

Erdem İnşaat tarafından hayata geçirilen Doğa Evleri projesinin temeli atıldı. Projenin 5-6 ay içinde tamamlanması bekleniyor.

Tokat Ballıca Vadi Sosyal Tesisleri ve Doğa Evleri'nin temeli atıldı!

Tokat'ın Pazar İlçesi Ballıca Mağarası Ovacık Köyü'nde bulunan Vadim Ballıca Serin Vadi Sosyal Tesisleri ve Doğa Evlerinin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Terrace Doğa Zekeriyaköy fiyatlar!

Terrace Doğa Zekeriyaköy fiyatları 1 milyon 985 bin dolardan başlayarak değişiyor. İnanlar İnşaat imzasını taşıyan Terrace Doğa Evleri'nde 72 villa yer alıyor...

Academic Life Evleri doğa ile iç içe bir yaşam alanı sunuyor!

Kocaeli'nde faaliyet gösteren Seydanlar İnşaat'ın Academic Life Evleri, deprem gerçeğini unutmayan az katlı yapısı, şık ve butik tarzıyla dikkat çeken bir proje. Proje doğa ile iç içe, nefes alınacak bir lokasyonda bulunuyor.

Yuvacık Doğa Evleri konumuyla dikkat çekiyor!

Kent Konut tarafından Kocaeli Başiskele ilçesi Yuvacık mevkiinde yapılan Doğa Evleri'nde 102 adet 115 metrekare 3+1 ve 52 adet 78 metrekare 2+1 daire yer alıyor.

Yuvacık Doğa Evleri doğa ile iç içe yaşam sunuyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Yuvacık Doğa Evleri doğa ile iç içe yaşamın kapılarını açıyor.

Armutlu Doğa Evleri satılık Haberi

Armutlu Doğa Evleri satılık

Çekmeköy’de bulunan İnşaat sektöründe 23 yılık deneyime sahip olan ve yaptığı projeler ile adından söz ettiren Erdem İnşaat Yalova Armutlu yaptığı Şimşek evleri projesinin ardından 2. Projesi olan Armutlu Doğa Evleri projesinin temelini geçtiğimiz günler atmıştı. Asansörlü ve deniz manzaralı toplam 23 Dairelik proje, Fitness Salonu, Toplantı Salonu, Mescit, Botanik bahçe, Şelale vb. yaşam alanları ile Yalova Armutlunun en gözde projesi olmayı hedefliyor.


Erdem İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Erdem “ Yalova Armutluda başlatmış olduğumuz Şimşek evleri projemizi tamamlayarak teslim ettik, şimdi sırada Doğa Evleri projemiz var.  En büyük referansımız yaptığımız projelerimiz diyerek tatil cenneti Armutlu’da benim de evim olsun diyen tüm vatandaşlarımızı projemizi incelemek üzere ofisimize bekliyoruz" açıklamasını yaptı. 


Armutlu’da yaşanılabilir yaşam alanları inşa ediyoruz


Yalova Armutlu termal suyu, temiz denizi...