28 / 03 / 2024

arsa ofisi

arsa ofisi

1996 yılında sayısız projelere imza atan Emlak Bankası'nın konut işiyle olan ilişkisi koparılacakmış ve banka sadece kredilendirme işini yapacakmış. TOKİ ise Arsa Ofisi ile birleşerek etkin konut hizmeti verecekmiş.

Arsa Ofisi Kanunu!

Arsa Ofisi Kanunu, 10 Mayıs 1969 tarihinde 13195 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Kanunda Arsa Ofisi ile ilgili esas ve usullere yer veriliyor. İşte 1164 sayılı Arsa Ofisi Kanunu hükümleri...

Arsa ofisi nedir?

1969 yılında kurulan Arsa Ofisi Genel Müdürlüğü hangi amaçla kurulmuştur, arsa ofisi nedir sorularının yanıtı haberimizde...

NEF, Türkiye’nin dört bir yanında arsa ofisi açıyor!

NEF Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, geçtiğimiz gün gerçekleştirilen basın toplantısında emlak sektörüne yönelik önemli açıklamalarda bulunurken hedef ve projelerini paylaştı. Türkiye’nin dört bir yanında arsa ofisi açan NEF, 2 yılda 3,5 milyon metrekarenin üzerinde arsa satışı yaptı.

Nef Arsa satış ofisi ağına Antalya'yı da ekledi

Nef Arsa, Türkiye'nin her yerindeki arsa portföyünün satış ve tanıtım operasyonları gerçekleştirmek üzere Antalya'da bulunan yeni satış ofisini hizmete açtı. Nef, büyük yatırım değerine sahip olan "Nef Arsa"ları, Türkiye'nin önde gelen şehirlerinde yeni sahipleriyle buluşturmaya devam ediyor.

Nef Arsa projelerinde yüzde 10 peşinat ve 24 aya varan vade fırsatı! 

Nef Arsa projeleri ülke genelinde yaygınlaşırken, yeni satış ofisi de Gaziantep’te açılıyor. Projelerde yüzde 10 indirim ve 24 aya varan vade fırsatı sunuluyor. İşte ayrıntılar... 

52 Avrupa Arsa Ofisi İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

52 Avrupa Arsa Ofisi İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Simge Çatanak tarafındna kuruldu.

Yeşil Vadi Arsa Ofisi’nden 5 ilde taksitle arsa fırsatı!

Yeşil Vadi Arsa Ofisi, 24 aya kadar olan taksit imkanlarıyla Türkiye’nin beş ilinde isteyen kişileri arsa sahibi yapıyor. Peki, Yeşil Vadi Arsa Ofisi, hangi illerde arsa satıyor, kaç taksit yapıyor? İşte detaylar…

Yeşil Vadi Arsa Ofisi'nin cirosu BizDevAllStars ile yüzde 300 arttı! 

Yeşil Vadi Arsa Ofisi'nin cirosu BizDevAllStars ile yüzde 300 arttı. İşte BizDevAllStars ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Genç Ekin Gayrimenkul İnşaat Arsa Ofisi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genç Ekin Gayrimenkul İnşaat Arsa Ofisi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Sevil Genç tarafından kuruldu.

Candan Yüceer: Ormanlar arsa ofisi haline getirilmeye çalışılıyor!

CHP Milletvekili Candan Yüceer, kamu yararı ve zarureti kapsamında yapılaşmaya açılmaya çalışıldığını dile getirdi. 

 Hisseli arsalarda dikkat edilmesi gereken 3 nokta!

Yeşil Vadi Arsa Ofisi Genel Müdürü Emin Ertuğrul, alım-satım aşamasında sorunlara yol açan hisseli arsalarla ilgili ifraz işleminin nasıl yapılacağını, şufa hakkının ne olduğunu ve izale-i şuyu davasının ne zaman gerekeceğini anlattı.

Ticari imarlı arsaya ev yapılır mı?

Yeşil Vadi Arsa Ofisi Genel Müdürü Emin Ertuğrul, hem ticari hem konut amaçlı kullanıma izin veren imar planlarına dikkat çekerek, “Bu tip arsalara konut yapılabilir. Nitekim alt katlarında dükkan, üst katlarında konut bulunan binalar bu kapsamda değerlendirilir” dedi.

Lazoğlu İletişim Emlak Ve Arsa Ofisi Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Lazoğlu İletişim Emlak Ve Arsa Ofisi Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yeşilbaş tarafından kuruldu.

Ufk Arsa Ofisi İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ufk Arsa Ofisi İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Yılmaz tarafından kuruldu. 

Veli Göçer inşaat işine geri döndü!

Veli Göçer inşaat ve arsa ofisi şirketini yeniden açtı. Göçer,  1999 depreminde 195 kişinin ölümüne neden olduğu iddiasıyla yargılanmış ve 18 yıl 9 ay hapis cezası almıştı.

arsa ofisi Haberi

arsa ofisi



Emlak Bankası konuttan çekiliyor


Devlet Bakanı şahin, Emlak Bankası'nın konuttan çekileceğini, TOKİ'nin Arsa Ofisi ile birleşeceğini söyledi.


   Emlak Bankası artık konut işinden çekiliyor. Devlet Bakanı Refaiddin Şahin, bankanın konut işiyle olan ilişkisinin koparılacağını, Arsa Ofisi ile Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) ise birleştirileceğini söyledi.

   Konut projelerinden çekilme Emlak Bankası'nın özelleştirilmesinin de bir ayağını oluşturuyor. Bankanın sadece kredilendirme işini yapacağını belirten Şahin, Toplu Konut İdaresi'nin de orta ve alt gelir grubuna yönelik konut üreteceğini, bunun için de ucuz arsa temininin önem kazandığını vurguladı. Şahin şöyle konuştu:

   ''Dolayısıyla Emlak Bankası emlak konusunda bankacılık yapacak. Öyle olunca da Toplu Konut İdaresi'nin etkin konut...