24 / 04 / 2024

arsan sahrayıcedit apart otel projesi

arsan sahrayıcedit apart otel projesi

Arsan Hidroelektrik Üretim A.Ş., İstanbul Kadıköy'e bağlı Sahrayıcedit'te 475 odalı apart otel yapacak. Arsan Kadıköy Otel projesinin 94 milyon TL'ye mal olması bekleniyor...

Kadıköy Merdivenköy imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Sahrayıcedit (Merdivenköy) Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına ait Askı Tutanağı yayınlandı.

Kadıköy Sahrayıcedit 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Kadıköy İlçesi'ne bağlı Sahrayıcedit Mahallesi sınırları içerisinde kalan bazı parsellerin 1/5000 ölçekli imar planı bugün askıya çıktı.. 

Sahrayıcedit Koz Mesa satılık daire!

Sahrayıcedit Koz Mesa satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. 28 katlı tek blokta toplam 280 daireden meydana gelen proje 8 bin 279 metrekare arsa alanına sahip. 

Kadıköy Sahrayıcedit Mahallesi imar planı askıya çıktı!

Kadıköy Sahrayıcedit Mahallesi'ne ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı. İmar planı 30 Ekim'de askıdan indirilecek..

Demirli Park Plus Sahrayıcedit fiyatları!

Demirli Park Plus Sahrayıcedit fiyatları 2+1'lerde 875 bin TL'den başlıyor. Demirli Park Plus projesinde teslimler 2018'de yapılıyor...

İM Enerji Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İM Enerji Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Onurcan Erdem tarafından 10 bin TL sermaye ile 24 Haziran'da Kadıköy, Sahrayıcedit Mahallesi, Güzide Sokak'ta kuruldu.

Ekşioğlu Lıfe İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Lıfe İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Sami Ekşi tarafından 1 milyon TL sermaye ile 5 Mayıs'ta Kadıköy, Sahrayıcedit Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Birincisınıf Motorlu Araçlar Kuyumculuk İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birincisınıf Motorlu Araçlar Kuyumculuk İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alp Gofralılar tarafından 100 bin TL sermaye ile 28 Nisan'da Kadıköy, Sahrayı Cedit Mahallesi, Sayım Sokak'ta kuruldu.

BG Trend Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BG Trend Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gürkan Sözer ve Eyüp Batu Ural ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Kadıköy, Sahrayıcedit Mahallesi, Bayar Caddesi'nde kuruldu.

Varnes Yapı İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Varnes Yapı İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Arafat Eskin ve Burak Özkan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 4 Mart'ta Kadıköy, Sahrayıcedit Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Pi İnovatif Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pi İnovatif Yapı Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Atakan Göncü ve Arif Kemal Alaydın ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 22 Ocak'ta Kadıköy, Sahrayı Cedit Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Arsan'dan Sahrayıcedit'e 475 odalı otel!

Arsan Hidroelektrik Üretim A.Ş., İstanbul Kadıköy'e bağlı Sahrayıcedit'te 475 odalı apart otel yapacak. Arsan Kadıköy Otel projesinin 94 milyon TL'ye mal olması bekleniyor...

Vektör Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vektör Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kurtuluş Gürdal tarafından 20 bin TL sermaye ile 12 Ocak'ta Kadıköy, Sahrayıcedit Mahallesi, Cebesoy Sokak Akpınar'da kuruldu.

arsan sahrayıcedit apart otel projesi Haberi

arsan sahrayıcedit apart otel projesi


Arsan Hidroelektrik Üretim A.Ş., İstanbul Kadıköy'e bağlı Sahrayıcedit'te 475 odalı otel yapacak. Arsan Kadıköy Apart Otel projesi, 116,15 metre yüksekliğinde bir kule ve 85 metre uzunluğunda bir yatay baza olarak tasarlandı.


Arsan Kadıköy Otel projesi 94 milyon TL'ye mal olacak. Arsan Kadıköy Otel projesi 6 bodrum kat ve 29 katlı olarak planlandı. 8 bin 279 metrekare alanda yükselen otel projesinin taban alanı 2 bin 856 metrekare.


Toplam inşaat alanı 75 bin 806 metrekare olan Arsan Kadıköy Otel projesinde açılır-kapanır yüzme havuzu, cafe, restoran, banka, 494 araç kapasiteli kapalı otopark, 20 araçlık açık otopark alanları olacak.


Arsan Kadıköy Otel projesi, E-80 ikinci köprü yolunun Kozyatağı’nda E-5 otoyolu ile kesiştiği kavşağın yanı başında Atatürk Caddesi üzerinde yer alıyor.





Gülcihan...