24 / 04 / 2024

ASCENDUM Makina fuar

ASCENDUM Makina fuar

23. Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı’nda (MARBLE 2017) mermer sektörünün temsilcileri buluşuyor. ASCENDUM Makina, fuarda boy gösterecek.

ASCENDUM Makina, MARBLE 2017'de!

23. Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı’nda (MARBLE 2017) mermer sektörünün temsilcileri buluşuyor. ASCENDUM Makina, fuarda boy gösterecek.

Ascendum Makina, İlgili Makina ürünlerini tek noktada buluşturuyor!

ASCENDUM Makina iş birliği ile Batı Karadeniz’de etkinliğini sürdüren İlgili Makina; Volvo, SDLG ve Terex beko loder ürünleri için birçok hizmeti tek noktada buluşturuyor.

Terex ile ASCENDUM Makina işbirliği başlıyor!

Türkiye beko loder pazarı, ASCENDUM Makina ve Terex işbirliğine merhaba demeye hazırlanıyor. Beko loderdeki deneyimiyle dünyanın önemli markaları arasında yer alan Terex ile ASCENDUM Makina işbirliği başlıyor.

Tescon-Sodex 2017 fuarı imza töreni yarın!

Makina Mühendisleri Odası ve Hannover Messe Sodeks Fuarcılık arasında Tescon-Sodex 2017 Fuarı'na ilişkin imza töreni yarın gerçekleşecek.

SANKO Makina Türkiye'nin ilk mini ekskavatörünü tanıttı!

SANKO Holding İş Makinaları Grup Başkanı Sami Konukoğlu, Türkiye'nin ilk ve tek mini ekskavatörünü üretmenin gururunu yaşadıklarını söyledi. SANKO Makina tarafından üretilen mini ekskavatör, Ankara Komatek Fuarı'nda tanıtıldı.

ASCENDUM Makina KOMATEK 2015 Fuarı'na katılacak!

ASCENDUM Makina iş makinaları sektörünün en önemli fuarı olan KOMATEK 2015 fuarında ziyaretçileriyle bir araya gelecek. ASCENDUM’un ziyaretçilerine bir de sürprizi olacak: Volvo H serisi yükleyici ilk kez ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

ADV Kule Vinç 6-10 Mayıs'ta KOMATEK 2015 Fuarı'na katılacak!

ADV Kule Vinç 6 - 10 Mayıs 2015 tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek olan KOMATEK 2015 14. Uluslararası İş ve İnşaat Makina, Teknoloji ve Aletleri İhtisas Fuarı’nda A1- Holünde ADV Standında yer alacak.

MAKTEK Avrasya 2014 Fuarı 14-19 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek!

Takım Tezgahları Sanayici ve İşadamları Derneği (TİAD) ve Makina İmalatçıları Birliği (MİB), MAKTEK Avrasya 2014 Fuarı’nı birlikte düzenliyor. Fuar, 14-19 Ekim tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Beylikdüzü İstanbul’da gerçekleştirilecek...

Maden Dağı Yolu Ziver İnşaat ve Volvo işbirliği ile yenilendi!

Ziver İnşaat, Elazığ-Diyarbakır arasında kuzey ile güneyi birbirine bağlayan zorlu Maden Dağı yolunu Türkiye’de ASCENDUM Makina güvencesiyle satışa sunulan Volvo İş Makinaları’nın çözüm ortaklığı ile daha modern ve güvenli hale getirdi.

Akça Beton maliyetlerini Twin Otomatik Gresleme Sistemi'yle düşürüyor!

Farklı üç sistemi makinalarda bir ay süreyle deneyen Akça Beton, ASCENDUM Makina distribütörlüğünde satışa sunulan Twin Otomatik Gresleme Sistemi’ni tercih etti.Akça Beton maliyetlerini Twin Otomatik Gresleme Sistemi'yle düşürüyor...

ALUEXP0 2013 fuarı 3 Ekim'de açılıyor!

"3. Alüminyum Teknolojileri, Makina ve Ürünleri İhtisas Fuarı" 03-06 Ekim 2013 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi'nin 9-10-11 no'lu hollerinde gerçekleştiriliyor. Fuarın yanında 3. Alüminyum Sempozyomu da yapılacak!

ISTANBUL REstate Gayrimenkul Fuarı yarın başlıyor

ISTANBUL REstate Gayrimenkul Fuarı 15-17 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek

EPOS, İstanbul REstate Gayrimenkul Fuarı'nda!

İstanbul REstate Gayrimenkul Fuarı, 16-17 Haziran 2010 tarihlerinde gerçekleştiriliyor

ASCENDUM Makina fuar Haberi

ASCENDUM Makina fuar

Türkiye’nin en büyük, dünyanın sayılı mermer fuarlarından 23. Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı’nda (MARBLE 2017) mermer sektörünün önemli temsilcileriyle bir araya geliyor. Sektörün profesyonellerini buluşturacak olan MARBLE 2017, 22-25 Mart tarihleri arasında Türkiye'nin en büyük fuar ve kongre kompleksi olarak anılan fuarizmir’de gerçekleştirilecek. Her yıl sektöre değer katan sayısız marka ve ürünüyle ilgi odağı olan ASCENDUM Makina, bu yıl da standında “Mermerin Liderleri”ni sergileyecek. Volvo İş Makinaları’nın ses getiren lastikli yükleyicisi L350F ile paletli ekskavatörleri EC480DL’nin yer alacağı stant her zaman olduğu gibi yine adından söz ettirecek.


Volvo kuralları değiştiriyor

MARBLE 2017 Fuarı’nda ASCENDUM Makina olarak iş ortakları, müşterileri ve ziyaretçileriyle buluşturacakları ürünlerden söz eden ASCENDUM Makina Pazarlama ve Satış Destek Müdürü Serhan Özkan, verimlilik ve kazançta rakip tanımayan Volvo...