16 / 04 / 2024

Asena Atalay beykoz

Asena Atalay beykoz

Asena Atalay ve Caner Erkin cephesinde yeni gelişme yaşandı. Erkin'in eski eşine nafaka ödemediği gerekçesiyle dava açılmasıyla başlayan tartışmaya Erkin karşılık verdi. Erkin, Beykoz’da Atalay için kiraladığı evin bedelini ödemeyince hakkında tahliye kararı çıkarıldı.

Asena Atalay yeni evine taşındı!

Asena Atalay Maslak Mashattan’daki dairesinin kirasını ödeyemeyince taşınmak zorunda kaldı. Atalay, Caner Erkin’le evli olduğu dönemde lüks araçları ve pahalı harcamalarıyla sürekli gündeme geliyordu.

Caner Erkin'in gayrimenkullerine el konulması için açılan dava reddedildi!

Geçen yıl boşanan Caner Erkin ve Asena Atalay arasında sular durulmuyor. Atalay Erkin'in menkul, gayrimenkul ve futbol kulüplerinden alacaklarına ihtiyati tedbir konulmasını istedi. Mahkeme, davayı reddetti.

İşte Caner Erkin'in mal varlığı!

Caner Erkin ile boşanan Asena Atalay arasındaki davada yeni gelişmeler yaşanmakta. Mahkeme Erkin’in mal varlığındaki tedbirin devamına karar verdi. İşte Caner Erkin'in mal varlığı...

Asena Atalay'ın Beykoz'da oturduğu eve tahliye kararı!

Asena Atalay ve Caner Erkin cephesinde yeni gelişme yaşandı. Erkin'in eski eşine nafaka ödemediği gerekçesiyle dava açılmasıyla başlayan tartışmaya Erkin karşılık verdi. Erkin, Beykoz’da Atalay için kiraladığı evin bedelini ödemeyince hakkında tahliye kararı çıkarıldı.

Asena Atalay'ın Caner Erkin'e açtığı icra davası reddedildi!

Asena Atalay'ın Beşiktaş'ın milli futbolcusu Caner Erkin hakkında ‘Nafaka ödemiyor’ diye başlattığı 120 bin TL'lik icra takibi, mahkeme tarafından reddedildi.

Caner Erkin ve Asena Atalay kavgasının altında ortak şirket yatıyor!

Caner ve Asena 2015 yılı Eylül ayında “UTOPIA 88 AŞ” isimli turizm tekstil inşaat şirketini kurdu. UTOPIA 88 AŞ'nin 3 ortaığı bulunuyor.

Asena Atalay: Caner, Şükran’a ev almadı!

Eski eşi Caner Erkin hakkında oğulları Çınar’ın özel masraflarını karşılamadığı gerekçesiyle 451 bin liralık icra takibi başlatan, ardından evlilikleri döneminde edinilen malların paylaşımı için ikinci bir dava açan Asena Atalay, konuştu.

Asena Atalay'dan Caner Erkin'e mal varlığı için dava!

Asena Atalay, Caner Erkin'e tüm mal varlığına tedbir konulması istemiyle evlilik süresince elde ettiği malların paylaşımı için dava açtı. Atalay daha önce 2 kez icra takibi başlatmıştı.

Caner Erkin icra takibini durdurdu!

Futbolcu Caner Erkin'in oğlunun giderlerini ödemediğini ileri süren Asena Atalay dava açıp, 450 bin liralık icra takibi başlattı. Caner Erkin'in avukatı Emrah Pamuk ise icra takibinin karara aykırı düzenlenmiş olduğu gerekçesiyle ödeme emrinin iptali için mahkemeye başvurdu.

Caner Erkin’e 120 bin liralık icra takibi!

Oyuncu Şükran Ovalı ile evlenen Caner Erkin’e, 120 bin liralık nafakayı ödemediği iddiasıyla eski eşi Asena Atalay icra takibi başlattı. Milli futbolcu, parayı kuruşuna kadar ödediğini açıkladı.

Olcan Adın, Caner Erkin'in eski evine taşındı!

Futbolcu Caner Erkin’in Asena Atalay’dan boşandıktan sonra boşalttığı Beykoz Konakları’ndaki evin yeni kiracısı yine futbol dünyasından oldu. Villayı Galatasaraylı Olcan Adın tuttu.

Serenay Sarıkaya Zincirlikuyu'dan 3 milyon TL'ye ev aldı!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya lüks bir rezidanstan ev aldı. Sarıkaya, Asena Atalay'a komşu oldu. Daha önce sevgilisiyle Arnavutköy'de yaşayan ünlü oyuncu, Zincirlikuyu'daki lüks dairesine taşındı.

Caner Erkin Sirkeci'deki otelini satışa çıkardı!

Şükran Ovalı ile yaşadığı aşk ilişkileriyle gündeme gelen Caner Erkin eski eşi Asena Atalay ile bütün maddi ve manevi ilişkilerini sonlandırdı. Erkin, Asena'nın babasıyla ortak olduğu Sirkeci'deki otelini satışa çıkardı.

Asena Atalay beykoz Haberi

Asena Atalay beykoz

Boşandıktan sonra aralarında sular bir türlü durulmayan Asena Atalay ve Caner Erkin cephesinde bir hareketlilik daha!


Oyuncu Şükran Ovalı’yla 2 Ocak’ta evlenen Caner Erkin, eski eşine verdiği nafakayla ilgili sözleri tutmayınca peş peşe icra davalarıyla karşı karşıya kalmıştı. Karşı atağa geçen Caner Erkin de 7 yaşındaki oğlu Çınar’ın velayetini almak için harekete geçeceğini açıklamıştı.


Karşılıklı davalar sürerken Asena Atalay’ı zor durumda bırakan şok bir gelişme yaşandı.


Caner Erkin, Beykoz’da aldığı evin tadilatı bitene kadar boşanma davasından sonra oğluyla birlikte oturması için Asena Atalay için kiraladığı evin bedelini ödemeyince hakkında tahliye kararı çıkarıldı.


Parasını alamayan ev sahibi icra takibi başlattı. Kira kontratı üzerine olan Caner Erkin ise 7 günlük itiraz süresi boyunca sessiz kalmayı tercih etti. Bunun üzerine Asena Atalay’a evi boşaltması için ihtarname...