29 / 03 / 2024

asena atalay caner erkin davası

asena atalay caner erkin davası

Asena Atalay'ın Beşiktaş'ın milli futbolcusu Caner Erkin hakkında ‘Nafaka ödemiyor’ diye başlattığı 120 bin TL'lik icra takibi, mahkeme tarafından reddedildi.

Caner Bayazıt Emiroğlu kimdir? Caner Bayazıt ne iş yapmaktadır? 

Caner Bayazıt kimdir? Caner Bayazıt'ın eğitim durumu nedir? Caner Bayazıt kariyeri ve eğitim durumu nedir? Caner Bayazıt'ın kim olduğu ve Caner Bayazıt'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

TÜRK-İŞ Başkanı Atalay'dan asgari ücrete zam açıklaması! Atalay tepki gösterdi...

Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 2024 asgari ücreti için ilk toplantısını 11 Aralık 2023'te gerçekleştirecek. TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay ise yeni asgari ücret için açıklamalar yaptı. Atalay, "Sen zammı ver, ertesi gün fiyatları artır. Bu sürdürülebilir değil" diye tepki gösterdi. İşte haberin detayl

Oğuz Atalay kimdir? Hangi üniversitede rektör olarak çalıştı? Denge Holding’de hangi alanda çalışıyor?

Oğuz Atalay ne zaman profesör oldu? Hangi ülkede çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Oğuz Atalay hakkında merak edilen her şey…

Serkan Atalay İnşaat Taahhüt Otomotiv Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Tasarımı Limited Şirketi kuruldu!

Serkan Atalay İnşaat Taahhüt Otomotiv Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Tasarımı Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Atalay tarafından kuruldu.

'Çok kazanandan çok, az kazanandan az vergi alınmalı' diyen Ergün Atalay’dan vergi düzenlemesi talebi!

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, 'çok kazanandan çok az kazanandan az vergi alınmalı' diyerek vergi dilimlerinin düzenlenmesini talep etti.

Atalay Muharrem Gümrah kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

​​​​​​​Eczacıbaşı Holding Genel Müdürü Atalay Muharrem Gümrah kimdir? Atalay Muharrem Gümrah kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Atalay Gm Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atalay Gm Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Atalay tarafından kuruldu.

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay: ‘Tarihte ilk defa ne istediysek aldık’

TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, kamu işçisine yapılan zam ile ilgili açıklama yaparak, "İlk kez TÜRK-İŞ'in tarihinde ne istediysek hepsini aldık" ifadelerini kullandı.

Asgari ücrette ancak bir şartla masaya oturacağını söyleyen TÜRK İŞ Başkanı Ergun Atalay o rakamı ilk kez telaffuz etti

2023 yılına ait asgari ücretle ilgili yapılan üçüncü toplantı sonunda TÜRK İŞ, Genel Başkanı Ergun Atalay son sözü söylerken, ilk kez istediği rakamı telaffuz etti. Peki Ergun yeni asgari ücret için ne kadar istedi?

Atalay Değerleme Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atalay Değerleme Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Dilek Atalay tarafından kuruldu.

Atalay Yılmaz İnşaat Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atalay Yılmaz İnşaat Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Atalay Yılmaz ve Zeynep Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Atalay Fora Yapı Endüstri Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atalay Fora Yapı Endüstri Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de Seçil Selvili tarafından kuruldu.

Cevdet Caner'e yolsuzluk suçlaması!

Bir dönem Almanya ve Avusturya’da 2 milyar euroluk emlak iflası ile gündem olan Cevdet Caner Adler içinde spekülasyon yapmakla suçlanıyor. 

asena atalay caner erkin davası Haberi

asena atalay caner erkin davası

Beşiktaş'ın milli futbolcusu Caner Erkin hakkında, eski eşi Asena Atalay'ın başlattığı 120 bin TL'lik icra takibi, mahkeme tarafından iptal edildi. Mahkeme, Asena Atalay tarafından başlatılan icra takibinin, boşanma protokolüne aykırı olduğuna karar verdi.


Ünlü çift, geçtiğimiz yıl anlaşmalı olarak boşanmış ve mahkeme Erkin'in, çocuğunun annesi Atalay'a ayda 10 bin lira yoksulluk nafakası ödemesine karar vermişti. Atalay ise, Aile Mahkemesi'nin verdiği karara rağmen eski eşinin nafakayı ödemediğini öne sürerek, 5 Ocak'ta İstanbul İcra Müdürlüğü'ne başvurdu. Atalay, 12 aylık nafaka bedeli olan 120 bin lira ve 5 bin liralık faizin ödenmesi için Erkin hakkında icra takibi başlattı.


Bunun üzerine Caner Erkin, icra takibinin boşanma kararına aykırı olduğunu belirterek ödeme emrinin iptal edilmesi için İstanbul İcra Hukuk Mahkemesi'ne başvurdu.


Ünlü futbolcu; 10 bin liralık nafakanın...