19 / 04 / 2024

aska berlin otel

aska berlin otel

Antalya merkezli Aska Oteller Grubu, Berlin'in köklü oteli Best Western The President'i satın alarak yurt dışına açıldı. Aska Best Western The President Oteli'ni 22 milyon Euro'ya satın aldı.

Elite World, Petersburg’da 2 yeni otel açacak!

Elite World Otelleri grubu yurt dışına açılma kararı aldı. Petersburg’da 2 otel açacak olan grup,Berlin, Münih, Viyana ve Budapeşte’ye yatırım hedefliyor.

Titanic Hotels Berlin'de otel açtı!

Titanic markasıyla turizm sektöründe faaliyet gösteren AYG Grubu, yurt dışında büyümesini sürdürüyor. Titanic Hotels, Almanya'da Berlin'in en merkezi caddelerinden, Chausse-Strasse'deki yeni yatırımını hizmete açtı.

Titanic, 2020'ye karar otel sayısını 20'ye çıkaracak!

AYG Şirketler Grubu'na ait otel zinciri Titanic, Avrupa'da hedef büyüttü. 2016'da Berlin ve Bodrum'da otel açacak grubun 2020 hedefi, sayıyı 20'ye çıkarmak.

Titanic Hotels Berlin'de 400 odalı otel açacak!

TİTANİC Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, yatırım planları ve stratejileri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Eylül ayında Berlin'de 400 odalı otelimizi açmayı planlıyoruz. Kocaeli'nde bir otelimizi hayata geçireceğiz" dedi.

Titanic oteller zinciri Berlin'de yeni otel açtı!

Türkiye’de 20 yılın üzerinde bir geçmişe sahip olan Titanic oteller zinciri, Avrupa’yı gözüne kestirdi. Berlin’in tarihi semtlerinden birinde, eski Devlet Operası binasına 208 odalı, 5 yıldızlı yeni bir Titanic oteli açıldı

Antalya'nın turizm hedefi 20 milyon turist!

Turizm Yatırımcıları Derneği Bölgesel Toplantısı, Antalya'da yapıldı. Aska Lara Otel'de yapılan toplantının açılışında konuşan Antalya Valisi Muammer Türker, Antalya'da deniz, kum dışına çıkılıp pazarın ve turizmin çeşitlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Muammer Türker: Antalya turizmi çeşitlenmeli!

Aska Lara Otel'de yapılan toplantının açılışında konuşan Antalya Valisi Muammer Türker, Antalya'da deniz, kum, güneş destinasyonunun dışına çıkılıp pazarın ve turizmin çeşitlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Aska 6'ncı oteli Best Western The President'i satın aldı!

Antalya merkezli Aska Oteller Grubu, Berlin'in köklü oteli Best Western The President'i satın alarak yurt dışına açıldı. Aska Best Western The President Oteli'ni 22 milyon Euro'ya satın aldı.

Aska Oteller Grubu Berlin'de otel satın aldı!

Aska Oteller Grubu, Berlin'de 4 yıldızlı bir oteli satın alarak yurt dışına açıldı. Berlin'in köklü oteli Best Western The President, Aska'nın 6'ncı oteli oldu.

Uluslararası Resort Turizm Kongresi'nin 4'üncüsü Aska Resort Otel'de yapılacak!

Bu yıl 4'üncüsü yapılacak Uluslararası Resort Turizm Kongresi, seyahat endüstrisinin yerli ve yabancı profesyonellerini bir araya getirecek. Uluslararası Resort Turizm Kongresi'nin 4'üncüsü Aska Resort Otel'de gerçekleştirilecek.

Timur Savcı Almanya'dan butik otel satın aldı!

Berlin'e 2 saat uzaklıkta bir bölgede butik otel alan Timur Savcı burada eşi Banu Savcı ve 3 çocuğuyla birlikte kalacak. Yabancı dilini geliştirmek için bir ayağı New York'ta olacak...

Berlin'e gecekondu dikti, tapusunu alıp otel yapacak!

Yozgatın Curali köyünden Osman Kalının öyküsü bu. Berlinin ortasında yarım dönüm yer çevirdi ve ortasına gecekondu dikti. Seneye tapusunu alıp otel konduracak

Dedeman, Doğu Berlin'de otel açacak!

Türkiye'nin en büyük otel zincirlerinden Dedeman Grubu, hem Türkiye'de hem de yurtdışında yeni yatırımlarını sürdürüyor

aska berlin otel Haberi

aska berlin otel

Alanya'da doğan ve genel merkezini Antalya'ya taşıyan Aska Oteller Grubu, Almanya'nın başkenti Berlin'in en iyi semtlerinden Kudam'da bulunan, dünyaca ünlü alışveriş merkezi KaDeVE'ye yakın Best Western The President Oteli'ni 22 milyon Euro'ya satın aldı. ITB Berlin Turizm Fuan'nda bulunan Aska Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Aslan, Berlin'de bir araya geldiği Best Western The President Oteli'nin sahibi Avis Salmanoviç ile el sıkışarak protokol imzaladı. 


YURT DIŞINDAKİ İLK OTEL 


182 odalı, 4 bin metrekarelik alana kurulu otel, Aska Oteller Grubu'nun yurt dışındaki ilk oteli olurken, grubun 6'ncı oteli olarak aileye katıldı. 

Dış cephesinde Atatürk ve dünya liderlerinin portreleri bulunan otel, 1 Nisan 2015'ten itibaren Aska The President Otel olarak hizmet vermeye başlayacak. 


'TÜRK TURİZMİNE HAYIRLI OLSUN' 


Otelin sahibi Kanadalı işadamı Avis Salmanoviç'in 11 yıl Türkiye'de yaşadığını...