29 / 03 / 2024

Aslan Çimento sermaye

Aslan Çimento sermaye

Aslan Çimento bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamaya göre Aslan Çimento grup şirketleri hakkında bilgi verdi...Aslan Çimento grup şirketleri hakkındaki detaylı bilgiyi haberimizde bulabilirsiniz...

Aslan Çimento Aslan Beton, Birtaş İnşaat ve Marmara Madencilik'i aldı!

Aslan Çimento A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Aslan Çimento A.Ş., Aslan Beton, Birtaş Birlik İnşaat ve Marmara Madencilik'i devraldı...

Borsa İstanbul’da yeni halka arz açıklandı. SPK, Limak Çimento’nun halka arzına onay verdi

Borsa İstanbul’da halka arz olacak şirketlere yenisi eklendi. Sermaye Piyasası Kurulu, Limak Çimento’nun halka arzına onay verdi. Halka arz onayını X sosyal medya hesabından paylaşan Solakoğlu’nun takipçilerinden bir kısmı haberi sevinçle karşılarken bazıları borsada dengenin bozulacağını söyledi.

Fortuna Çimento İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fortuna Çimento İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuğrul Ulutaş tarafından kuruldu.

Mr Aslan Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Mr Aslan Yapı Limited Şirketi bugün Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Aslan tarafından kuruldu.

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz ve Sara Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Ma Aslan İnşaat Makina Metal Hırdavat Plastik Kimya Limited Şirketi kuruldu!

Ma Aslan İnşaat Makina Metal Hırdavat Plastik Kimya Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Aslan tarafından kuruldu.

Has Aslan İnşaat Elektrik Ve Makina Aksamları Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Aslan İnşaat Elektrik Ve Makina Aksamları Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Gök tarafından kuruldu.

Aslan Kardeşler Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Kardeşler Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da  50  bin TL sermaye bedeli ile Erdal Aslan ve Erol Aslan tarafından kuruldu.

Sbr Aslan İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sbr Aslan İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  400  bin TL sermaye bedeli ile Sabri   Aslan tarafından kuruldu.

Aslan İnternational Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslan İnternational Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  5 milyon TL sermaye bedeli ile Şahin Aslan tarafından kuruldu.

Jabal Bazyan Çimento Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jabal Bazyan Çimento Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Halo Taher M. Mustafa tarafından kuruldu.

Mir Aslan Madencilik Limited Şirketi kuruldu!

Mir Aslan Madencilik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Akdemir ve Şahin Akdemir ortaklığında kuruldu.

N Aslan İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

N Aslan İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Naci Aslan taarfından kuruldu.

Gül Ve Aslan İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Gül Ve Aslan İnşaat Anonim Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Aslan ve Mehmet Kerem Gül ortaklığında kuruldu.

Aslan Çimento sermaye Haberi

Aslan Çimento sermaye

Aslan Çimento grup şirketleri hakkında bilgi. Firmanın verdiğ ibilgiler şöyle;


ASLAN BETON A.Ş Hazır beton üretim. pompalama ve satışı ile baskı beton uygulamaları yapmak


ASSAN İNŞ. SAN. TİC. A.Ş. Her türlü yapı elemanları üretmek. yapı elemanları ve beton üretimi için gerekli agrega. kum. taş. çakıl gibi hammaddeleri çıkarmak. üretmek ve satmak


ASLAN SAĞLIK EĞİTİM ve KÜLTÜR VAKFI Sağlık. eğitim ve kültür konularında bağış yapmak


BİRTAŞ BİRLİK İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ Her türlü yapı elemanları üretmek. yapı elemanları ve beton üretimi için gerekli agrega. kum. çakıl gibi hammaddeleri çıkarmak. üretmek ve satmak


MARMARA MADENCİLİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Her çeşit maden arama. çıkarılması. bulunması. işlenmesi ve işletilmesi ile bunların ham yan mamul hale getirilmesi. alınması. satılması


OYAK BETON...