16 / 04 / 2024

Aslı Enver yeniköy

Aslı Enver yeniköy

Murat Boz ve Aslı Enver beraberliklerini sonlandırdı. Candan kardeşlerle adı anılan Boz'un ihanetini affetmeyen Enver, Yeniköy'de birlikte yaşadıkları evden taşındı.

Bursa Yeniköy'de yıkım çalışmaları başladı!

Daha önce somut adım atılamayan Bursa Yeniköy meydan çalışması için Orhangazi Belediyesi harekete geçti. 

Aslı Enver ve Murat Boz Ortaköy'de ev kiraladı!

Evlilik yolunda ilerleyen Aslı Enver ve Murat Boz Ortaköy’deki lüks bir sitede kiraya çıktı

Yeniköy’de arsa satışı tartışması!

Bursa Orhangazi’nin gündemini tam 1 yıldır meşgul eden Yeniköy’deki satılması planlanan arsalar ile ilgili süreç devam ediyor. Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Hasan Bozbey, bugünkü yazısında ''Yeniköy'deki arazilerin satışı'' ile ilgili süreci anlattı.

Murat Boz ve Aslı Enver İstinye'de ev arıyor!

Yaz başında evlenmeleri beklenen Murat Boz ile Aslı Enver çifti ev aramaya başladı. Genç çift İstanbul'un en değerli bölgeleri İstinye ve Yeniköy'de ev bakıyor.

Gaziantep Yeniköy Cami açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediyesi, Yeniköy Cami’nin açılış törenini gerçekleştirdi.

Sarıyer Yeniköy'de 15 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Yeniköy Mahallesi'nde yer alan bahçeli kargir ev vasıflı gayrimenkul 15 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Aslı Enver ve Murat Boz ev bakmaya başladı!

Evlilik yolunda ilerleyen Aslı Enver ve Murat Boz ev bakmaya başladı. Sarıyer, İstinye ve Yeniköy civarında villa baktıkları öğrenilen çift için tüm emlakçılar seferber oldu.

Aslı Enver ve Murat Boz aynı evde oturmama kararı aldı!

Geçen ay barışan Aslı Enver ve Murat Boz'un aynı evde oturmama kararı aldığı öğrenildi. Enver'in ''Birlikte yaşarken çok yıprandık'' düşüncesiyle bu kararı aldığı iddia edildi.

Yeniköy Konakları İstanbul 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Yeniköy Konakları İstanbul projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı...

Murat Boz'un Yeniköy'deki lüks dairesi yenilendi!

Yakışıklı şarkıcı Murat Boz'un evi sizler için görüntülendi. Boz, Yeniköy'deki lüks dairesinin dekorasyonunu A'dan Z'ye yeniledi.

Yeniköy Konakları İstanbul 2. Etap satışa çıktı!

Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Yeniköy Konakları İstanbul 2. Etap bugün satışa çıktı. Projede 3 bin 410 TL taksitle daire sahibi olma imkanı sunuluyor.

Yeniköy Konakları İstanbul değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yeniköy Konakları İstanbul projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Aslı Enver, Murat Boz'un evinden taşındı!

Aslı Enver ve Murat Boz, 2.5 yıllık ilişkilerinde son noktayı koydular. Aslı Enver, ayrılık kararının ardından birlikte oturdukları evden taşındı. 

Aslı Enver yeniköy Haberi

Aslı Enver yeniköy

Ünlü şarkıcı Murat Boz ve oyuncu Aslı Enver'in yaşadığı aşk bitti. Enver, Yeniköy'de birlikte yaşadıkları evden taşındı. Çiftin 10 gün önce yollarını ayırdıkları iddia edildi. Bu olayda Boz'un evden ayrılmasına neden oldu. 


İşte Benim Stilim yarışmasından tanıdığımız Nihal ve Bahar Candan kardeşlerle ismi anılan Murat Boz, iddialara açıklama getirdi. 


Boz, ''"Hakkımda çıkan 'ihanet' haberleri tamamıyla gerçek dışıdır" diye açıklama yaptı. Enver ise olay ile ilgili hala...