28 / 03 / 2024

Asmalı Bahçeler adres bilgileri

Asmalı Bahçeler adres bilgileri

Dekar DK Konut A.Ş. tarafından Bahçeşehir’de inşa edilen Dekar Asmalı Bahçeler’de hayalinizdeki bahçeli eve kavuşmak artık çok daha kolay. İlk etabı 8 ay sonra teslim edilecek projeden ev alacaklara, yüzde 5 peşinat kolaylığı sunuluyor.

Bahçeşehir Dekar Asmalı Bahçeler!

Bahçeşehir Dekar Asmalı Bahçeler projesinde çeşitli sosyal alanlar yer alıyor. 165 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılan projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4 oda 2 salon ve 5 oda 1 salon bahçeli daireler bulunuyor.

Asmalı Bahçeler'de fiyatlar 450 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Avrupa yakasında Bahçeşehir'de hayata geçirilen Asmalı Bahçeler projesi Dekar DK imzası taşıyor. Asmalı Bahçeler'de fiyatlar 450 bin TL'den başlıyor.Projede toplam 650 adet konut yer alıyor.

Asmalı Bahçeler'de 450 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Dekar Asmalı Bahçeler'in ilk bölümü 228 evden oluşuyor. 2+1, 3+1, 4+1, 4+2 ve 5+1 bahçeli ev seçeneklerinin sunulduğu projede daire fiyatları 450 bin ile 833 bin TL arasında değişiyor.

Dekar Asmalı Bahçe Şehir ödeme planı!

Başakşehir Asmalı Bahçeler projesinin hemen yanında inşa edilen Dekar Asmalı Bahçe Şehir projesi 6 etapta toplamda 499 adet daireden meydana geliyor. İşte Dekar Asmalı Bahçe Şehir ödeme planı...

Dekar Asmalı Bahçeler 2016 satış fiyatları!

50 bin 125 metrekarelik alan üzerinde Dekar Yapı tarafından hayata geçirilen Dekar Asmalı Bahçeler'de avantajlı satışlar devam ediyor. İşte, Dekar Asmalı Bahçeler 2016 satış fiyatları...

Dekar Asmalı Bahçeler ev fiyatları!

Dekar Asmalı Bahçeler ev fiyatları 649 bin 430 TL'den başlayarak değişiyor. Asmalı Bahçeler'de teslimler hemen yapılıyor...

Asma Bahçeler İzmir açık adres!

Toplam 18 bin 712 metrekare arsa alanına sahip olan İzmir Asma Bahçeler projesinde daire fiyatları 580 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler hemen yapılıyor...

Dekar Asmalı Bahçeler’in son etabı teslim edildi!

“Her eve bir bahçe” anlayışıyla Dekar DK tarafından Bahçeşehir’de 50 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Dekar Asmalı Bahçeler’in son etabıda zamanında teslim edildi.

Dekar Asmalı Bahçeler’in 2. etabı tam zamanında teslim edildi!

“Her eve bir bahçe” anlayışıyla Dekar DK tarafından Bahçeşehir’de 50 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Dekar Asmalı Bahçeler’in ikinci etabı da tam zamanında teslim edildi.

Dekar Asmalı Bahçeler güncel fiyatları!

Dekar Asmalı Bahçeler güncel fiyatları 593 bin 880 TL'den başlayarak değişiyor. İstanbul Bahçeşehir'de yer alan Asmalı Bahçeler projesinin ilk etabında teslimler hemen yapılıyor...

Dekar Asmalı Bahçeler'de 3. etap satışları başladı!

Dekar Asmalı Bahçeler’de 3. Etap satışları yeni bir kampanya ile başladı. Kampanya kapsamında projeden ev alacaklara peşin alımlarda yüzde 10 indirim sağlanırken, anlaşmalı bankalardan alınacak konut kredileri faizleri de 0,75’ten başlıyor.

Bahçeşehir Asmalı Bahçeler'de yüzde 5 peşinatla ev imkanı!

Bahceşehir'de inşa edilen Dekar Asmalı Bahçeler'den ev sahibi olmak şimdi yüzde 5 peşinle mümkün, ilk ekabı 7 ay sonra teslim edilecek projede konutların 300 metrekareye kadar bahçeleri bulunuyor.

Dekar Asmalı Bahçeler'de yüzde 5 peşinat fırsatı!

Dekar Asmalı Bahçeler'den ev sahibi olmak şimdi yüzde 5 peşinle mümkün, ilk etabı 7 ay sonra teslim edilecek projede konutların 300 metrekareye kadar bahçeleri bulunuyor.

Bahçeşehir Asmalı Bahçeler'de 969 bin TL'ye 4+2 dubleks!

Bahçeşehir Asmalı Bahçeler projesinde yer alan konutlardan 4 oda 2 salon dublekslerin fiyatları 969 bin TL'den başlıyor. Projede bahçeli ve dubleks daire seçenekleri yer alıyor.

Asmalı Bahçeler Bahçeşehir'de 2+1 daireler 541 bin TL'den başlıyor!

Dekar DK imzasıyla yükselen Asmalı Bahçeler projesi İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor. Fiyatları 541 bin TL'den başlayan projenin daire alanları ise 119 metrekareden başlıyor.

Asmalı Bahçeler Bahçeşehir'de fiyatlar güncellendi! 541 bin TL'ye 2+1!

Daire fiyatlarının güncellendiği Asmalı Bahçeler Bahçeşehir projesinde yer alan konut seçeneklerinin fiyatları 541 bin 360 TL'den başlıyor. Projede daireler 2+1'den bahçe ve dublekslere kadar değişiklik gösteriyor.

Asmalı Bahçeler adres bilgileri Haberi

Asmalı Bahçeler adres bilgileri

Planlı kentleşmenin İstanbul’daki simgesi olan Bahçeşehir’de, 50 bin metrekarelik alan üzerinde 3 etaptan oluşan Dekar Asmalı Bahçeler,  ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli evi hayalden gerçeğe dönüştürüyor. İlk etabın 8 ay sonra teslim edileceği projede, yüzde 5 peşinat ile bahçeli bir ev sahibi olma imkanı sunuluyor. 

İstanbul Bahçeşehir’de hayata geçirilen üçüncü Dekar DK projesi olan Dekar Asmalı Bahçeler, ev sahibi olmak isteyenlerden yoğun ilgi görüyor. 1.etabının satışlarının %85’i tamamlanan projenin 2. Etap satışları devam ediyor.


Birinci kısmı toplamda 228 bahçeli evden oluşan Dekar Asmalı Bahçeler’de her ihtiyaca uygun 2+1’den 5+1’e kadar 8 farklı büyüklükte ev bulunuyor. Tek kat veya dubleks olarak tasarlanan bahçeli evlerin metrekareleri 119 ile 188 arasında değişiyor. 


Her evin bir bahçesi var


Yaşam ve sosyal alanların kusursuz bir uyumla tasarlandığı projede,...