25 / 04 / 2024

Asmalı Bahçeler teslimleri

Asmalı Bahçeler teslimleri

DEKAR DK Konut tarafından İstanbul Bahçeşehir'de inşa edilen Dekar Asmalı Bahçeler de ilk etap evler 8 ay sonra teslim edilecek.

Asmalı Bahçeler'de vadesiz taksit imkânı!

Dekar DK tarafından Bahçeşehir'de, 50 bin metrekarelik alan üzerinde 3 etapta oluşturulan Dekar Aşmalı Bahçeler'de 1. etap satışları tamamlanırken, 2. etap satışları yeni kampanya ile sürüyor.

Dekar Asmalı Bahçeler’e taşındıktan sonra öde!

Bahçeşehir’de inşa edilen Dekar Asmalı Bahçeler’de yeni bir satış kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında yüzde 5 peşinat ödemesi ve banka kredisini taşındıktan sonra ödemeye başlama fırsatı sunuluyor.

Asmalı Bahçeler 2. etapta 520 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Asmalı Bahçeler Evleri projesi Dekar DK imzası ile hayata geçiriliyor. İstanbul Bahçeşehir 'de yükselen Asmalı Bahçeler projesi daire teslimlerinin 2016 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Asmalı Bahçeler'de metrekaresi 3 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla!

Dekar DK imzası ile hayata geçirilen Asmalı Bahçeler projesi 3 etap halinde yükseliyor. 2. etap satışlarının devam ettiği Asmalı Bahçeler'de daire teslimlerinin 2016 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Dekar Asmalı Bahçeler'de ulaşılabilir fiyata bahçeli ev imkanı sunuluyor!

Bahçeli ev hayata geçirme hedefiyle ilerleyen Dekar DK, Bahçeşehir 'deki yeni projesinde satışa başladı. Şirket, Dekar Asmalı Bahçeler 'de 650 bahçeli ev inşa edecek. Her bütçeye uygun bahçeli ev imkanı sunuluyor.

Asmalı Bahçeler'de metrekaresi 3.500 TL'den başlayan fiyatlarla!

Asmalı Bahçeler'de 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4 oda 2 salon ve 5 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan dairelerin metrekare fiyatları 3.500 TL'den başlıyor.

Asmalı Bahçeler Haziran'da teslim ediliyor!

Bu konutların Türkiye'de eşi benzeri bulunmuyor. Doğa ile iç içe ortamı, temiz havası ve sosyal donatı alanlarıyla Türkiye'nin en özel projeleri arasına girmeyi başaran Asma Bahçeler'de son 25 konut, sahibini bekliyor.

Asmalı Bahçeler'de fiyatlar 450 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Avrupa yakasında Bahçeşehir'de hayata geçirilen Asmalı Bahçeler projesi Dekar DK imzası taşıyor. Asmalı Bahçeler'de fiyatlar 450 bin TL'den başlıyor.Projede toplam 650 adet konut yer alıyor.

Asmalı Bahçeler ne zaman teslim edilecek?

Dekar Asmalı Bahçeler projesinde yer alan dairelerin alanları 119 metrekare ile 188 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Satışların başladığı Asmalı Bahçeler ne zaman teslim edilecek?

Asmalı Bahçeler projesi satışa çıktı!

Bugüne kadar Günışığı Evleri, Asmalı Evler ve Asmalı Sokaklar projelerini hayata geçiren Dekar DK, Bahçeşehir'deki yeni projesi Dekar Asmalı Bahçeleri satışa sundu. Proje iki etaptan oluşuyor.

Asmalı Bahçeler'de 450 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Dekar Asmalı Bahçeler'in ilk bölümü 228 evden oluşuyor. 2+1, 3+1, 4+1, 4+2 ve 5+1 bahçeli ev seçeneklerinin sunulduğu projede daire fiyatları 450 bin ile 833 bin TL arasında değişiyor.

Asmalı Bahçeşehir'de 3. Etap teslimleri başladı!

Dekar Gayrimenkul A.Ş’nin Demiröz Grup ortaklığı ile hayata geçirdiği ve bugüne kadar inşa ettiği en büyük bahçeli konut projesi olan “Asmalı Bahçe Şehir’de 3. etap teslimleri başladı. 

Asmalı Bahçe Şehir'in ikinci etabı teslim edildi!

91 bin metrekare büyüklüğünde bir arazide hayata geçirilen Asmalı Bahçe Şehir!de ikinci etap konut teslimleri başladı...

Asmalı Bahçe Şehir ilk etap teslimleri zamanında başladı!

Dekar Gayrimenkul A.Ş.’nin Demiröz Grup ortaklığı ile inşa edilen Asmalı Bahçe Şehir'de ilk etap teslimleri tam zamanında başladı. 

Dekar Asmalı Bahçe Şehir Evleri fiyatları!

Dekar Asmalı Bahçe Şehir Evleri fiyatları kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 400 TL'den başlıyor. Projede ilk konut teslimleri 2018 yılında yapılacak...

Dekar Asmalı Bahçe Şehir ödeme planı!

Başakşehir Asmalı Bahçeler projesinin hemen yanında inşa edilen Dekar Asmalı Bahçe Şehir projesi 6 etapta toplamda 499 adet daireden meydana geliyor. İşte Dekar Asmalı Bahçe Şehir ödeme planı...

Dekar Asmalı Bahçeler 2016 satış fiyatları!

50 bin 125 metrekarelik alan üzerinde Dekar Yapı tarafından hayata geçirilen Dekar Asmalı Bahçeler'de avantajlı satışlar devam ediyor. İşte, Dekar Asmalı Bahçeler 2016 satış fiyatları...

Dekar Asmalı Bahçeler ev fiyatları!

Dekar Asmalı Bahçeler ev fiyatları 649 bin 430 TL'den başlayarak değişiyor. Asmalı Bahçeler'de teslimler hemen yapılıyor...

Dekar Asmalı Bahçeler’in son etabı teslim edildi!

“Her eve bir bahçe” anlayışıyla Dekar DK tarafından Bahçeşehir’de 50 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Dekar Asmalı Bahçeler’in son etabıda zamanında teslim edildi.

Dekar Asmalı Bahçeler’in 2. etabı tam zamanında teslim edildi!

“Her eve bir bahçe” anlayışıyla Dekar DK tarafından Bahçeşehir’de 50 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Dekar Asmalı Bahçeler’in ikinci etabı da tam zamanında teslim edildi.

Dekar Asmalı Bahçeler güncel fiyatları!

Dekar Asmalı Bahçeler güncel fiyatları 593 bin 880 TL'den başlayarak değişiyor. İstanbul Bahçeşehir'de yer alan Asmalı Bahçeler projesinin ilk etabında teslimler hemen yapılıyor...

Dekar Asmalı Bahçeler'de 3. etap satışları başladı!

Dekar Asmalı Bahçeler’de 3. Etap satışları yeni bir kampanya ile başladı. Kampanya kapsamında projeden ev alacaklara peşin alımlarda yüzde 10 indirim sağlanırken, anlaşmalı bankalardan alınacak konut kredileri faizleri de 0,75’ten başlıyor.

Asmalı Hayat Dekar teslimleri ne zaman?

Dekar Asmalı Hayat projesinde fiyatlar 821 bin TL'den başlıyor.Toplam 244 adet bahçeli evden oluşan projede konut büyüklükleri 149 metrekareden başlangıç gösteriyor. Peki Asmalı Hayat Dekar teslimleri ne zaman?

Dekar Asmalı Hayat Evleri teslimleri ne zaman?

244 bahçeli evden meydana gelen Dekar Asmalı Hayat Evleri'nde fiyatlar 788 bin 810 TL'den başlıyor. Peki Dekar Asmalı Hayat Evleri teslimleri ne zaman?

Asmalı Bahçeler teslimleri Haberi

Asmalı Bahçeler teslimleri

Şirket projeden ev alacaklara yüzde 5 peşinat kolaylığı sunuyor. Şirket yetkilieri, 50 bin metrekarelik alan üzerinde 3 etaptan oluşan Dekar Asmalı Bahçeler de ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli evler inşa ettiklerini söyledi. 




Birinci etabının satışlarının yüzde 85'i tamamlanan projenin 2. Etap satışları devam ediyor. Bilinci kısmı toplamda 228 bahçeli evden oluşan Dekaı Aşmalı Bahçeler'de 2+l'den 5+l'e kadar 8 farklı büyüklükte ev bulunuyor. Tek kat veya dubleks olarak tasarlanan bahçeli evlerin metrekareleri 119 ile 188 arasında...