19 / 04 / 2024

ASMEK nerede açılıyor

ASMEK nerede açılıyor

ASMEK Hizmet Binası'nı törenle açan Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, "1 yılda 100'ün üzerinde proje başlattık, bir kısmını bitirdik. Halkımıza ne söz verdiysek yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

 Kumtel Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Millet olarak misafir ağırlamak en memnun şekilde yolculamak herkesin isteğidir. Kültürümüze en uygun ağız tadını sunan Kumtel fırın özellikleri ve fiyatı haberimizde.  Peki Kumtel Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Xiaomi Mi Robot en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 11 Nisan 2023 fiyat listesi

Xiaomi Mi Robot, Maksimum güce taktığınızda bile, gürültü yavaşça arka planda kaybeden özelliğe sahip Robot süpürge ev hanımlarının vaz geçilmezi olacak Peki Xiaomi Mi Robot uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Bosch Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 25 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch çamaşır makineleri, yüksek teknolojili sensörlerle donatılmıştır ve bu sayede yıkama programını, yıkamakta olduğunuz çamaşırların türüne, ağırlığına ve kirlilik düzeyine göre otomatik olarak ayarlar. Bosch Çamaşır Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Karaca Air Pro Konuşan Airfryer en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 09 Mart 2023 fiyat listesi

Doğru fritözü ararken Karaca Konuşan Airfryer'a bakmayı unutmayın. Birçok kişi, yiyecekleri iyi pişirebilen bir havayla kızartma makinesi ister. İşte sizE fırsat!  Peki Karaca Air Pro Konuşan Airfryer en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Vestel Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 01 Mart 2023 fiyat listesi

 Vestel Buzdolabı Hem üstün ve son teknoloji fonksiyonlar hem de temizlik açısından piyasada ön planda tutulan Vestel için fiyat araştırması yapılıyor.  Peki Vestel Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? özellikleri ne? İşte detaylar..

Hairens Fön cihazı Şubat zammı oldu mu? en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?10 Şubat 2023 fiyat listesi

Hairens 3555 Profesyonel Kuaför Fön Makinesi Üretim yeri Türkiye olan ve her saç modelini rahatça yapabileceğiniz Saç kurutma makinesi fiyatlarını araştırdık Peki Hairens 3555 Profesyonel Kuaför Fön Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Siemens Damacanalı Su Sebili en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?08 Şubat 2023 fiyat listesi

Siemens Damacanalı Su Sebili işyerlerinin vazgeçilmezi ögesi olan su sebilleri kullanım açısından da pratik olduğu için tercih ediliyor. Peki Siemens Damacanalı Su Sebili en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Regal CM 58000 Çamaşır Makinesi en makul ücrete nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 07 Şubat 2023 fiyat listesi

Regal CM 58000 Çamaşır Makinesi 2023'ün en çok tutulan ürünleri arasında. Fiyat performans açısından da etkili Regal'e sahip olmak mı istiyorsunuz? Peki Regal CM 58000 devir Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Tefal EY5018 Easy Fry fritöz en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 14 Ocak 2023 fiyat listesi

Bir fritöz ile yapabileceklerinize şaşıracaksınız. Tefal'den hem pratik hem leziz yemekler çıkaran fritöz fiyatları araştırılıyor.  Tefal EY5018 Easy Fry  sizin büyük yardımcınız olacak. Peki Tefal EY5018 Easy Fry  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Spring Water en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?  12 Ocak 2023 fiyat listesi

Şebeke sularına artık güven kalmadı, siz de bi su arıtma cihazı istiyorsanız ''Spring Water 11 Aşamalı 12 lt Tanklı Su Arıtma'' cihazı tam size göre olabilir Peki Spring Water 11 Aşamalı 12 lt Tanklı Su Arıtma cihazı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

En ucuz Maylo 32’li tuvalet kağıdı nerede satılıyor? İşte 4 Kasım 2022 fiyat listesi…

Tuvalet kağıdı fiyatlarının uçuşa geçtiği bu dönemde vatandaşlar bütçelerini korumak için en ucuz nerede satıldığını araştırıyor. Maylo 32’li tuvalet kağıdı en ucuz nerede satılıyor sorusunun cevabı merak ediliyor. İşte 4 Kasım 2022 fiyat listesi…

Kumtel ankastre setler en uygun fiyatla nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte 29 Ekim 2022 fiyat listesi…

Uygun fiyatlarıyla sıkça tercih edilen Kumtel ankastre setler en uygun fiyatla nerede satılıyor? Kumtel ankastre set fiyatları ne kadar? İşte 29 Ekim 2022 fiyat listesi…

En ucuz Regal beyaz eşyalar nerede satılıyor? İşte Regal 11 Ekim 2022 fiyat listesi…

Uygun fiyatlarıyla sıkça tercih edilen Regal beyaz eşyalar en uygun fiyata nerede satılıyor? İşte Regal 11 Ekim 2022 fiyat listesi…

ASMEK nerede açılıyor Haberi

ASMEK nerede açılıyor

Başkan Türel, Alanya'nın marka değerini artıracak projeler gerçekleştirdiklerini vurguladı Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal belediyecilik kapsamında binlerce kişiye eğitim veren ve iş imkanı sağlayan kursları ASMEK'ler ilçelerde de açılıyor. Alanya'da Alanya Sanat ve Meslek Edindirme Kurs Merkezi (ASMEK) binası Büyükşehir Belediye Başkam Menderes Türel tarafından hizmete açıldı. Törene Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Belediye Başkam A" dem Murat Yücel, Alanya Cumhuriyet B aşsa vasi Musa Taşkın, Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, İlçe Koordinatörleri, Oda Başkanları, Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 


1 YILDA 100'ÜN ÜZERİNDE PROJE 

Başkan Türel, törende yaptığı konuşmada, ASMEKlerin ilk şubesini Alanya'da açmamn mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, göreve başladıktan bu yana geçen 1 yılın dolu dolu geçtiğini söyledi. Başkan Türel, 1 yıl içerisinde 100ün üzerinde projenin bir kısmına başladık, temelini...