16 / 04 / 2024

Astaş Holding Expo Turkey by Qatar

Astaş Holding Expo Turkey by Qatar

Astaş Holding, Katar'da bugün açılan Expo Turkey by Qatar Fuarı'na katılacak. Şirket, yeni proje ve yatırımlarını tanıtacak.

Vedat Aşçı, Tuncay Aşçı ve Hasan Kaya Aşçı'dan 71.6 milyon TL'lik yeni şirket! Astoria Gayrimenkul kuruldu!

Astoria ve Astoria Alışveriş Merkezi ile gayrimenkul sektörüne giriş yapan Astaş Holding, yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar...

Vedat Aşçı yeni şirket kurdu! Astaş Holding'ten 2 milyon TL'lik yeni yatırım! 

Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı yeni şirket kurdu. Astaş Taahhüt İnşaat Turizm Anonim Şirketi Şişli'de 2 milyon lira sermaye ile kuruldu. Peki Vedat Aşçı kimdir? İşte detaylar...

Kempinski Residence Balmumcu'da yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatı! 2+1'den 9+2'ye farklı seçeneklerle

Kempinski Residence Astaş Holding ve Yapı ve Yapı tarafından Boğaz’ın en değerli bölgelerinden biri olan Beşiktaş, Balmumcu'da hayata geçiriliyor. Kempinski Residence Balmumcu'da yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.  

Yapı ve Yapı A.Ş. ile Astaş Holding, Kempinski Residences Balmumcu için güçlerini birleştirdi!

Yapı ve Yapı A.Ş. ile Astaş Holding, İstanbul’un en değerli ve prestijli projesi olarak dikkat çeken Kempinski Residences Balmumcu için güçlerini birleştirdi...

Vedat Aşçı: Bu yıl gayrimenkul sektörü için güzel geçecek!

Gayrimenkul sektörü özellikle inşaat sektöründeki artan maliyetler nedeniyle arz ve talepte dengelerin değiştiği yeni bir dönem yaşıyor. Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı iyimser. Bu yıl gayrimenkul sektörünün çok iyi bir performans ortaya koyacağını söyledi.

İnşaatın devlerinden 2 yeni şirket!

Peker GYO ve Astaş Holding iki yeni şirket kurdu. Yeni şirket yatırımları rekor sermaye bedelleri ile yapıldı. 

Mandarin Oriental'den 'Uğur Akkuş davalık oldu' haberlerine yalanlama!

The Residences at Mandarin Oriental ve yatırımcısı Astaş Holding basında çıkan ''Uğur Akkuş Bodrum'daki lüks siteyle davalık oldu!'' haberlerini yalanladı ve tekzip metni yayınladı...

Astaş Holding'ten koronavirüsle mücadele desteği!

Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı ile Hong Konglu iş ortağı Mr. Kai Johan Jiang, koronavirüs salgınına karşı, Sağlık Bakanlığı'na 3 milyon TL'lik tıbbi malzeme bağışı gerçekleştirdi.

Astaş Holding gayrimenkul yatırımlarına devam ediyor!

Astaş Holding gayrimenkul yatırımlarına devam ediyor. Astaş Holding'in son projelerinden Mandarin Orientai Bosphorus, İstanbul, yüksek standartları ve elit mekanları tercih edenler için bir buluşma noktası olmaya hazırlanıyor...

İttifak Holding Katar'da markalarını tanıttı!

Doha'da gerçekleşen 2. Expo Turkey by Qatar Fuarı'na katılım sağlayan İttifak Holding, inşaat, makine, gıda sektörlerindeki markalarının tanıtımını yaptı..

Astaş Holding'ten 5 yeni proje!

Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı, 5 yılda 5 yeni proje ile 5 milyar liralık yatırım yapacaklarını söyledi.

Vedat Aşcı’nın kızı Susanne Aşcı dünya evine girdi!

Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşcı’nın kızı Susanne Aşcı ve Samsunlu iş adamı Ahmet Derebey’in oğlu genç iş adamı Sefa Derebey dünya evine girdi.

Tekfen'den Katar’da 5 milyar dolarlık imza!

Tekfen Holding, Expo Turkey by Quatar’a katıldı. 12 yılda toplam 2.4 milyar dolarlık 7 proje tamamlayan firma, Katar'da toplam 5 milyar dolar iş aldı.

Astaş Holding Expo Turkey by Qatar Haberi

Astaş Holding Expo Turkey by Qatar

Astaş Holding, 1921 Nisan 2017 tarihleri arasında Katar'da düzenlenen 'Expo Turkey by Qatar' fuarında yeni proje ve yatırımlarını tanıtıyor. Astaş Holding, Kempinski, Armani ve Mandarin Oriental gibi dünyanın önemli markaları ile birlikte hayata geçirmiş olduğu lüks ve başarılı yatırımlarını ve Türkiye'nin tanıtımına da imza atıyor. 


Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı, Katar-Türkiye işbirliğine ve ilişkilerine büyük önem verdiklerini belirterek, "Katar ve Türkiye'nin vizyonları, hedefleri ve bir çok alandaki faaliyetleri birbiriyle örtüşmektedir ve bu ilişkileri biz de daha da güçlü noktalara taşımak istiyoruz. Katarlı işadamlarının Türkiye'de yapacağı yatırımlarla Türkiye ekonomisinin gelişimine, bunun Körfez ülkelerindeki diğer işadamlarına örnek olmasına ve ülkemizin güçlenmesine çok önem vermekteyiz. Bugüne kadar Türkiye'de dünyanın en önemli markaları ile pekçok yatırım gerçekleştirdik ve aynı vizyonla halen devam...