19 / 04 / 2024

Ata Group Kimin

Ata Group Kimin

Ata Group Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Cahit Gürbüz ve Emran Gürbüz ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Eka Group Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Eka Group Yapı Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Kaya ve savaş Yaşar ortaklığında kuruldu.

Bş Falcon Group İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bş Falcon Group İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hayrettin Şahin tarafından kuruldu.

Qncp Group İnşaat İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Qncp Group İnşaat İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Qncp Group İnşaat İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Mors Group İnşaat Metal Ambalaj Plastik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mors Group İnşaat Metal Ambalaj Plastik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Şafak tarafından kuruldu.

Pegasus Group İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pegasus Group İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Can Doğan tarafından kuruldu.

Ata Group Taahhüt İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Group Taahhüt İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Çetinkaya tarafından kuruldu. 

Lazoğlu Group Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu! 

Lazoğlu Group Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yunus Lazoğlu tarafından kuruldu.

Tali Group Gayrimenkul Aracılık Reklam Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Tali Group Gayrimenkul Aracılık Reklam Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Tali tarafından kuruldu.

Asa Group İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asa Group İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Uğur Uygun, Adem Tırpancı ve Emrah Demirel ortaklığında kuruldu.

Asa Group Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asa Group Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Abdullah Aydaşli, Abdulsamet Aydaşli ve Ahmet Yakışar ortaklığında kuruldu.

Akn Group Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akn Group Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de Tuğçe Demir tarafından kuruldu.

Volin Group İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Volin Group İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de Metin Duman tarafından kuruldu.

İge Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İge Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de Yusuf Demirtaş tarafından kuruldu.

Ata Group Kimin Haberi

Ata Group Kimin


Ata Group Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün  Cahit Gürbüz ve Emran Gürbüz ortaklığında kuruldu. 


Ata Group Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu: a. Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöre ait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...