19 / 04 / 2024

ataç grup antalya fabrikaları

ataç grup antalya fabrikaları

ANTALYA’da varlıkları 1 milyar doları aşan ve bir dönem Türkiye’nin en büyükleri arasındayken iflasına karar verilen Ataç Grubu’nun taşınmazları icradan satışa çıkarıldı.

Ata Global Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Global Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Kartal, İnan Berber ve Serkan Piriştine ortaklığında kuruldu.

O ilde yabancıya konut satışına karşı imza kampanyası başlatıldı! 

Sosyal medya üzerinden organize olan bir grup, Antalya’da yabancılara konut satışının yasaklanması için imza kampanyası başlattı. Başlatılan imza kampanyası 10 bine ulaştı. 

Eylül Grup Yapı Mühendislik Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylül Grup Yapı Mühendislik Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Yüce tarafından kuruldu.

Adensa Grup Deri Ayakkabı Tekstil Kimya İnşaat Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adensa Grup Deri Ayakkabı Tekstil Kimya İnşaat Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL  sermaye bedeli ile İlkhan Çelikbaş tarafından kuruldu.

Seymen Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seymen Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  20 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Seymen tarafından kuruldu.

Ersey Grup İnşaat Plastik Ham Madde Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersey Grup İnşaat Plastik Ham Madde Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Şenay Şengel tarafından kuruldu.

Efiliz Grup Yapı İnşaat Otomobil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efiliz Grup Yapı İnşaat Otomobil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  1 milyon  TL sermaye bedeli  ile Eda Nur Filiz kuruldu.

Rey Grup İnşaat Metal Hırdavat Matbaa Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rey Grup İnşaat Metal Hırdavat Matbaa Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kamışlı tarafından kuruldu.

Dcd Grup İnşaat Turizm Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dcd Grup İnşaat Turizm Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Sülü tarafından kuruldu.

Antalya Nirvana Cosmopolitan Otel açıldı!

Ünlü otel zinciri markası Kilit Grup, 21’inci oteli için Antalya’da açtı. Kilit Grup Yönetim Kurulu üyesi Tolga Kilit, pandemiden sonra otelleri etap şeklinde açmayı düşündüklerini söyledi.

NG Hotels'den Antalya'ya 1.5 milyar TL'lik otel yatırımı!

Sapanca ve Afyon'da toplam 3 otel açılışı yapan NG Hotels yatırımlarına devam ediyor. Grup son olarak Antalya'da 1.5 milyar TL'lik otel yatırımına imza attı. 

Ata Grup Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Grup Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Halime Yıldırım tarafından kuruldu.

Aben Grup Turizm İşletme Limited Şirketi kuruldu!

Aben Grup Turizm İşletme Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Blent Kaya tarafından kuruldu.

ataç grup antalya fabrikaları Haberi

ataç grup antalya fabrikaları

ANTALYA’da varlıkları 1 milyar doları aşan ve bir dönem Türkiye’nin en büyükleri arasındayken iflasına karar verilen Ataç Grubu’nun taşınmazları icradan satışa çıkarıldı. Grubun Anteks’e ait biri Altınova, ikisi OSB’deki toplam üç fabrikası, toplam 113 milyon 592 bin TL muhammen bedel üzerinden ihaleye çıkarıldı. İflasa karşı çıkan Çalık ailesi ise kararı Yargıtay’a temyiz etti.


Anteks İplik Fabrikası icradan satışta!


Ataç İnşaat ve Sanayi A.Ş. ile Anteks Antalya Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş., 1960 yılında Hikmet Ataman ve Hüseyin Çalık tarafından kuruldu. Daha sonra Ataç Grubu altında toplanan iki şirket bünyesinde iplik, boya ve dokuma fabrikaları, enerji firması, özel okul ve otelleri barındırıyordu. Ataç İnşaat, 2011’de cirosunu en çok artıran Türkiye’nin üçüncü şirketi seçildi ve çoğu kez de Türkiye’nin en büyük ilk...