20 / 04 / 2024

ataşehirde kiralık daireler

ataşehirde kiralık daireler

Markalı konut projelerinin gözdesi Ataşehir'de kiralık daire fiyatları 4 bin 500 TL'ye kadar çıkıyor. Ataşehir kiralık ev fiyatları 2013 araştırmamız haberde yer alıyor...

Ataşehir’de 1+0’lar 250 bin TL’den başlıyor!

İstanbul Finans Merkezi ile konut fiyatlarında büyük artış yaşanan Ataşehir, prim potansiyeli yüksek projeler arasında da başı çekiyor. Bölgede daire fiyatları 250 bin TL’den başlıyor, 1 milyon 200 bin TL’ye kadar çıkıyor.

Kiralık arazi arayanlara büyük müjde! 3 şehirde 6 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla kiralık araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nden kiralık arazi arayanlara büyük müjde geldi. Yayımlanan ihale ilanları kapsamında 6 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla arazi kiralaması yapılacak...

O ilde kiralık sıfır dairelerin fiyatı 6 bin TL’ye kadar düştü!

Ülke genelinde kiralık daireler gündemden düşmüyor. Fiyatların yüksek olması nedeniyle Konya’da ev tutmakta zorlanan vatandaşlara güzel haber geldi. Konya'da kiralık sıfır dairelerin fiyatı 6 bin TL’ye kadar düştü.

O şehirde kiralık ev fiyatları resmen fırladı! ‘Öğrenciye uygun’ kiralar 12 bin 500 TL’den başlıyor!

Kiralık konut fiyatlarının kent merkezinde 8 bin TL ila 500 bin TL arasında değiştiği Antalya'da, üniversite öğrencileri bütçelerine uygun konut bulmakta zorlanıyor. Üniversiteye yakın mahallelerde kiraların 30 bin TL’ye ulaştığı şehirde evler, 12 bin 500 TL’den başlıyor.

İstanbul'da kira ortalaması asgari ücretin üzerine çıktı! Bin liradan ucuz kiralık daire yalnızca o 16 şehirde kaldı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut kiraları son 1 yılda yüzde 100'ün üzerinde artış gösterdi. Tapusorcom tarafından hazırlanan ‘Gayrimenkul Sektörü Piyasa Analizi 2022 1. Çeyrek’ raporuna göre ülke genelinde il bazında 1000 TL altında kiralık konut bulunan şehir sayısı 16’ya indi.

Ankara'da kiralık ev fiyatları yükselişe geçti! 

Başkent Ankara'da konut piyasası hareketli günler yaşıyor. Kent genelinde ucuza kiralık ev bulmak neredeyse imkansız hale geldi. Şehirde ortalama kira ücretleri 2 bin TL'ye ulaştı. 

Kiralık ev kalmadı! Fırsatçılar arttı!

İzmir'de yaşanan yıkıcı depremin ardından büyük korku yaşayan vatandaşlar evlerini değiştirmeyi istiyor. Yaklaşık 4 bin 500 konutun ağır hasar gördüğü şehirde boş kiralık ev bulmak da zorlaştı. Daha güvenli evlerde yaşamak isteyenler günlerce ev aradıktan sonra merkeze uzak yerlere taşınıyor.

Aydın’da öğrencilerin kiralık ev derdi!

Üniversite tercih sonuçlarının açıklanmasıyla birçok şehirde olduğu gibi Aydın’da da öğrencilerin kiralık ev bulma derdi başladı.

O şehirde kiralık ev uyarısı!

Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Çelik, "Eskişehir'deki üniversiteleri tercih eden ya da edeceklerin bir an evvel ev kiralaması gerekiyor. Bu yıl kiralık ev bulmakta sıkıntı yaşayacağız" dedi...

Fatsa'da kiralık ev sıkıntısı yaşanıyor!

Yaklaşık 120 bin nüfusa sahip Ordu’nun Fatsa ilçesinde kiralık ev sıkıntısı yaşanıyor. Şehirde kiralık ev fiyatlarında bu yıl yaklaşık yüzde 10 artış oldu.

Kilis'te kiralık ev sayısında artış!

Kilis Emlakçılar Derneği Başkanı Hasan Arslan, roket saldırılarından önce kiralık ev bulunmayan şehirde, şimdi ise kiralık ev bolluğu yaşandığını söyledi.

İbrahim Şahin günlük kiralık dairelere karşı uyardı!

Vali Şahin, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolaysıyla düzenlenen yemekte yaptığı konuşmada günlük kiralık daireler ile ilgili muhtarları uyararak "Etrafınızda şüpheli, yabancı bir davranış gördüğünüzde mutlak suretle ilgili yerlere bildirmeniz gerekir." dedi.

Nef 12 Merter'de kiralık daireler 1.800 TL'den başlıyor!

Nef 12 Merter'de kiralık daireler 1.800 TL'den başlıyor. Konut, ofis, otel ve ticaret alanlarının yer aldığı Nef 12 Merter projesinde teslimler hemen yapılıyor...

Nef 03 Kağıthane'de kiralık daireler 1.500 TL'den başlıyor!

Nef 03 Kağıthane'de aylık 1.500 TL'den başlayan fiyatlarla kiralık daireler bulunuyor. Hemen teslim edilen Nef 03 Kağıthane'de dairelerin satış fiyatları 360 bin liradan başlıyor...

ataşehirde kiralık daireler Haberi

ataşehirde kiralık daireler


Kuzeyinde Ümraniye, kuzeydoğusunda Çekmeköy, güneyinde Maltepe, güneybatısında Kadıköy ve doğusunda Sancaktepe ile komşu olan Ataşehir, birçok markalı projeye ev sahipliği yapıyor. 25.84 kilometrekarelik yüzölçümüne sahip bölgenin temelleri 1993 yılındaki Uydu Kent projesi ile atıldı. 


Yıllar içinde Varyap, Ağaoğlu ve TOKİ gibi kurumların yatırımlarıyla gelişim ivmesini hızla artıran Ataşehir, İstanbul Finans Merkezi projesi ile cazibesini daha da arttı. İstanbul'u uluslararası platformda bir finans merkezi haline getirmesi amaçlanan projenin 50 bin kişiye istihdam sağlaması bekleniyor. 




Ümraniye – Ataşehir – Göztepe metro hattı 

Ataşehir son dönemlerde yapılacak metro hattı ile de dikkatleri üstüne çekiyor. Bölgede hayat bulacak İstanbul Finans Merkezi'ne ulaşımın Ümraniye – Göztepe...