19 / 03 / 2024

ataşehirde krediye uygun daire

ataşehirde krediye uygun daire

Son dönemlerde metro projesi ile gündemde olan Ataşehir'deki satılık daireleri araştırdık. İstanbul'un gözde lokasyonu Ataşehir'deki markalı projelerden 100 bin TL'ye bile ev bulmak mümkün. İşte Ataşehir satılık ev fiyatları 2013...

En uygun krediye erişim 2 aydan 7 güne düşecek! Hem özel hem kamu! Krediye erişimde yeni dönem resmen başlıyor!

Son zamanlarda gündemde yer alan finansmana erişimde yaşanan sorunun giderilmesine yönelik yeni dönem başlıyor. Yeni düzenle birlikte en uygun krediye erişim 2 aydan 7 güne düşecek, işte ayrıntılar...

O şehirde kiralık ev fiyatları resmen fırladı! ‘Öğrenciye uygun’ kiralar 12 bin 500 TL’den başlıyor!

Kiralık konut fiyatlarının kent merkezinde 8 bin TL ila 500 bin TL arasında değiştiği Antalya'da, üniversite öğrencileri bütçelerine uygun konut bulmakta zorlanıyor. Üniversiteye yakın mahallelerde kiraların 30 bin TL’ye ulaştığı şehirde evler, 12 bin 500 TL’den başlıyor.

Yeni Evim kampanyasında kapora dolandırıcılığına dikkat! Siz de mağdur olabilirsiniz!

Ev alacak kişiler tarafından merakla beklenen Yeni Evim Kampanyası’nda dolandırıcılar, krediye uygun olmayan konutları kampanya dahilinde yalanıyla satmaya çalışıyor.

Metrekaresi 3900 lira! İşte ilçe ilçe konut fiyatları

TSKB Gayrimenkul Değerleme tarafından yapılan araştırmaya göre sıfır konutta üç büyük şehirde en uygun fiyat Ankara'da 3 bin 900 liradan başlayan konutlardaki metrekare fiyatı 50 bin lirayı görüyor. İstanbul'da 12 bin lira ile 45 bin lira arasında değişen konut fiyatları İzmir’de ise ilçesine göre 6

200 Bin Liradan Ucuza Ev Almak Mümkün! İşte Krediye Uygun O Konutlar…

Ziraat Bankası tarafından satışa sunulacak olan 120 ay vadeli, krediye uygun banka konutlarının listesi açıklandı...

Son dakika fırsatı! Bu evlerin hepsi satılık ve krediye uygun!

Türkiye'nin çeşitli illerinde birçok daire satışa çıkarıldı. Krediye uygun olan evlerin fiyatları ise 35 bin lira ile 23 lira arasında değişiyor...

Ev almayı düşünenler dikkat edin!

Konut kredisiyle ev almayı düşünlerin evin krediye uygunluk şartlarını öğrenmesi gerekiyor. Peki bir evin krediye uygun olup olmadığı nasıl öğrenilir? İşte tüm merak edilenler...

İmar barışı yapıların yüzde 40’ını krediye uygun hale getirecek!

İmar barışı kanunu ile yaklaşık 13 milyon gayrimenkulün imar affından yararlanması bekleniyor.  Tapu kurucusu ve CEO'su Emre Erşahin, bu yapıların da yüzde 40'ının krediye uygun hale geleceğini söyledi.

İmar affı Meclis’ten geçti!

Türkiye’de 13 milyon gayrimenkule imar affını içeren torba tasarı Meclis’ten geçti. TÜVİMER’e göre İstanbul’da krediye uygun olan evlerin fiyatı olmayan muadillerine göre yüzde 16 daha fazla. 

700 bin konutta ucuz kredi fırsatı!

Konut kredisi faizleri devlet bankaları öncülüğünde yüzde 0.99’a düşürülüyor. Türkiye’de krediye uygun 700 bin konutluk stok mevcut.  Kampanyayla 200 bin TL kredinin geri ödemesinde 60 bin TL tasarruf olacak.

İmar barışı ile ev krediye uygun olacak mı?

Torba Yasası kapsamında getirilen imar barışı ile iskansız ev krediye uygun olacak mı? İmar barışının ne faydası olacak?

Kat irtifakı tapusu krediye uygun mu?

Bir arsa üzerinde inşa edilecek yapı için daha ortada inşaat yok iken bağımsız bölümlerin kat irtifakları kurulabiliyor. Peki, bu şekildeki bir ev için kredi kullanılır mı? Kat irtifakı tapusu krediye uygun mu?

Kat irtifakı daire krediye uygun mu?

Kat irtifakı; bir arsa üzerinde ileride kat mülkiyetine konu olmak üzere yapılacak veya yapılmakta olan yapının bağımsız bölümleri için kurulan hakka deniyor. Peki, kat irtifakı daire krediye uygun mu?

ataşehirde krediye uygun daire Haberi

ataşehirde krediye uygun daire


1993 yılındaki Uydu kent projesi ile temelleri atılan Ataşehir, bugün İstanbul'un gözde lokasyonlarından biri. 25.84 kilometrekarelik yüzölçümüne sahip Ataşehir; kuzeyinde Ümraniye, kuzeydoğusunda Çekmeköy, güneyinde Maltepe, güneybatısında Kadıköy ve doğusunda Sancaktepe ile komşu bir konumda. 


2008 yılında ilçe statüsüne kavuşan bölgedeki gelişim 2000'li yılların başında Varyap, Ağaoğlu ve TOKİ gibi büyük kurumların atılımlarıyla önemli bir sıçrayış yaşadı. Bugün Ataşehir'de konuttan AVM'ye, ofisten karmaya kadar pek çok proje görmek mümkün. 


 


İstanbul Finans Merkezi fiyatları artırıyor 

İstanbul Finans Merkezi'nin Ataşehir'de inşa edileceğinin belli olmasıyla bölgenin cazibesi daha da arttı. İstanbul'u küresel çapta bir finans merkezi haline getirecek proje 4.5 milyar TL'lik yatırım bedeline sahip....