19 / 04 / 2024

atayıldız Gölde Luxe Konutları

atayıldız Gölde Luxe Konutları

Gölde Luxe Konutları fiyat bilgisi kapsamında minimum fiyat 109 bin lira olarak belirlendi. Proje kapsamında 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 dubleks ve 2+1 dubleks konut tipleri bulunuyor...

Gökhan Yıldız kimdir? Gökhan Yıldız, Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da icra kurulu üyesi oldu!

Gökhan Yıldız kimdir? , Gökhan Yıldız ne iş yapmaktadır? Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra kurulu üyesi olan Gökhan Yıldız hakkında merak edilenler.

Gümüş Yıldız Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüş Yıldız Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedel ile A. Khaleel M. Abuarafah ve Uğur Oruç ortaklığında kuruldu.

Serhan Akyıldız nerede okudu? Hangi görevleri yürüttü? Şu an hangi şirkette çalışıyor?

Serhan Akyıldız kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiten mezun oldu? Hangi bankada üst düzey yönetici olarak çalıştı? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an hangi şirkette görev alıyor? İşte Serhan Akyıldız ile ilgili merak edilenler...

'Gümüşün bir anda yıldızı parlar' diyen İslam Memiş gümüş için yeni rekoru açıkladı!

'Gümüşün bir anda yıldızı parlar' diyen İslam Memiş gümüş için yeni rekoru açıklayarak yatırımcıları uyardı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüşün gramı kaç lira olacak?

Altınyıldız Classics Babalar Gününe özel fırsatlarla babaları şımartıyor!

Babalar Günü'ne özel indirim fırsatlarıyla Altınyıldız Classics, babalarımızı şımartmak için harika bir fırsat sunuyor. Erkek giyimin öncü markası, havalı yeni sezon ürünlerinde %50 indirim ve çok al az öde kampanyasıyla müşterilerini bekliyor.

Altınyıldız Classics'ten Babalar Günü'ne özel 300 TL altı hediyeler!

Babalar Günü yaklaşıyor ve hala hediye fikriniz mi yok? Endişelenmeyin, sizin için harika bir seçki hazırladık. İşte tarz sahibi babalar için Altınyıldız Classics'ten Babalar Gününe özel 300 TL altında hediye seçenekleri...

Anneler Günü’nde en çok Airfryer hediye edildi!  Anneler Günü’nün yıldızı; Airfryer

Anneler Günü'nün yıldızı Airfryer oldu. Bu Anneler Günü'nde hediye olarak en çok Airfryer tercih edildi. İşte detaylar...

Bilal Yıldız kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Bilal Yıldız kimdir? Kaç yaşında? Bilal Yıldız  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Bilal Yıldız 'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Bilal Yıldız'ın hayatına dair merak edilenler.

Kiler GYO Genel Müdürü Gökhan Yıldız istifa etti!

Kiler Gayrimenkul tarafından KAP'a yapılan açıklamada şirketin Genel Müdürü Gökhan Yıldız'ın istifa ettiği bildirildi.

Emekli maaşlarında bu kez 9 şiddetinde deprem! Maaş hesaplamaları peş peşe yapıldı! Rakamı görenlerin ağzı açık kaldı!

Emekli maaşlarında bu kez resmen 9 şiddetinde deprem yaşanıyor. Son zamanlarda gündemden düşmeyen emekli maaşı hesaplamaları peş peşe yapıldı! Rakamı görenlerin ağzı açık kaldı... Hemen siz de bir bakın...

Altında çok büyük deprem! Altının 15 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı, duyanlar mıh gibi çakıldı! Hemen göz atın

Yatırımcıların güvenli limanları arasında yer alan altın fiyatlarındaki dalgalı seyir devam ediyor. Ekonomist İslam Memiş, gram altının 15 gün sonra ne kadar olacağını açıkladı, bu şok rakamı duyanlar mıh gibi çakıldı... Hemen göz atın...

Dolar adım adım o rakama gelecek! Doların Efendisi Selçuk Geçer açıkladı, duyanlar mıh gibi çakıldı! Hemen göz atın!

Dolar adım adım o rakama gelecek! Doların Efendisi Selçuk Geçer açıkladı, duyanlar mıh gibi çakıldı! Hemen göz atın!

Mir Yıldız İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mir Yıldız İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Ayhan Yıldız tarafından kuruldu.

atayıldız Gölde Luxe Konutları Haberi

atayıldız Gölde Luxe Konutları


Ata Yıldız Grup imzası ile yaşama geçirilen Gölde Luxe Konutları 2 blok halinde yükseliyor. Proje 20 dönüm alan üzerine yayılıyor.


Gölde Luxe Konutları fiyat bilgisi haberimizin içinde yer alıyor. Gölde Luxe Konutları fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje hakkında bilgi verelim.


Vade imkanı ile konut sahibi olunabilen Gölde Luxe Konutları 'nda 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 dubleks ve 2+1 dubleks konut seçenekleri bulunuyor.


Gölde Luxe Konutları fiyat:

1+1 daireler 109 bin liradan;

2+1 daireler 189 bin liradan;

3+1 daireler ise 345 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.


Eylül 2015 'te teslim edilecek olan Gölde Luxe Konutları 'nda; fitness salonu, 24 saat güvenlik, kamelya ve oturma alanları, çocuk oyun alanları, sauna, fin hamamı, lobi ve yürüyüş yolları bulunuyor.


Telefon : 0312 280 56 56

Web adresi: