18 / 04 / 2024

atmaca inşaat demirtaş evleri

atmaca inşaat demirtaş evleri

Şirketin genel müdürü Mahmut Atmaca, “ Yunuseli'nde tamamlanmış 170 dairemiz var ve 136 daire daha yapmayı planlıyoruz. Minareli Çavuş Mahallesi’nde de planladığımız bir projemiz var. Demirtaş’a da 104 dairelik bir proje hedefliyoruz.” dedi...

Adana Güney Seyhan Devlet Hastanesi inşaatı başladı!

Adana Güney Seyhan Devlet Hastanesi’nin inşaatı başladı. Mahmut Demirtaş, hastanenin faaliyete geçmesi için çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini açıkladı.

İnşaat sektöründe toparlanma başladı!

BTSO Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş’ı ağırladı. Sektör temsilcilerinin sorularını yanıtlandıran Demirtaş, Türk yatırımcıların yurt dışında daha fazla inşaat ve müşavirlik hizmeti üstlenebilmesi için Bakanlık olarak çalışmaları hızlandırdıklarını kaydetti.

İnşaat sektörünü fazla konut üretimi vurdu!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş, inşaat sektöründe yaşanan sorunun müteahhitlerin fazlalığından kaynaklanmadığını belirterek, “Sorun, sektör içinde çok fazla konut üretilmesinden kaynaklanıyor” diye konuştu.

Adana'daki iki devlet hastanesinin inşaatı Ocak'ta başlayacak!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Seyhan ve Yüreğir devlet hastaneleri inşaatının Ocak'ta başlayacağını açıkladı. Vali Demirtaş, yeni sosyal tesislerinin geniş bir alana yayıldığını ifade etti.

Bursa Demirtaş Kaliteli Yaşam Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Bursa'nın Demirtaş ilçesinde inşaat çalışmalarına hızla devam ediliyor. Bölgede yapımı süren Demirtaş Kaliteli Yaşam Merkezi'nin inşaatı yükseliyor.

Adana Şehir Stadı'nın inşaatında son durum!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, inşaatı devam eden Adana Şehir Stadı'nda incelemelerde bulundu. Demirtaş, 33 bin seyirci kapasiteli stadın kentin 50 yıllık tesis sorununu çözeceğini dile getirdi.

Adem Atmaca: İnşaat sektörüne trend olduğu için girdik!

Atmaca Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca, "İnşaat sektörüne trend olduğu için girdik. Tecrübe de edindik ama ana işimiz hiç olmadı. Biz elektronikçiyiz” diyor.

Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi inşaatında sona gelindi!

Osmangazi Belediyesi tarafından Demirtaş’ta 15 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi inşaatında son aşamaya gelindi.

Adana Stadı'nda inşaat sürüyor!

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, yeni stat inşaatında olası aksaklıkların bildirilmesi konusunda müteahhit firma yetkililerine talimatı verdi.

İzmir kadın inşaatçılar birliği kuruluyor!

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, inşaat sektöründe çalışan kadın üyeler arasındaki dayanışma ve işbirliğini arttırmak amacı ile ‘İzmir Kadın İnşaatçılar Birliği’ kuracaklarını dile getirdi. 

Adana Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi inşaatı ne durumda?

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, 200 yataklı Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi ile 50 ünite ve 5 yatak kapasiteli Yüreğir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi inşaatını inceledi...

Mesleki Yeterlilik Belgesi inşaat sektöründe şart!

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Mesleki Yeterlilik Belgesi Zorunluluğu ile özellikle tehlikeli mesleklerde "Ne iş olsa yaparız" döneminin bitiiğini söyledi. Demirtaş, Bu kapsamda öncelikle iş kazalarının çokça yaşandığı inşaat sektöründe belge vermek üzere kolları sıvadı.

Adıyaman yeni hükümet konağı inşaatında çalışmalar sürüyor!

Adıyaman’da tüm kamu hizmetlerini tek çatı altında toplayacak yeni Adıyaman Hükümet Konağı inşaatında çalışmalar hızlanıyor. Adıyaman yeni hükümet konağı çalışmaları Mahmut Demirtaş tarafından incelenerek bilgi alındı.

atmaca inşaat demirtaş evleri Haberi

atmaca inşaat demirtaş evleri


Mahmut Atmaca İnşaat, Bursa’da Demirtaş ve Minareli Çavuş bölgelerinde konut inşa edecek.


Şu aşamada Yunuseli’nde şirketin genel müdürü Mahmut Atmaca, “ Burada tamamlanmış 170 dairemiz var ve 136 daire daha yapmayı planlıyoruz. Minareli Çavuş Mahallesi’nde de planladığımız bir projemiz var. Demirtaş’a da 104 dairelik bir proje hedefliyoruz.” dedi.


“KABA İNŞAAT ÖNEMLİ”


İnşaat sektöründe ayrışmayı önemli gördüklerini belirten Atmaca, şöyle devam etti:


“Örneğin inşaatları güçlü kılan kaba yapılarıdır. Bu anlamda bizim en çok önemli gördüğümüz konu inşaatlarımızın kaba yapılarıdır. İnşaat sektörüne çekirdekten giren bir insan olarak insanlarımızın ev alırken binaların kaba inşaat yapılarını çok iyi araştırmalarını tavsiye ediyorum. Bizler firmamızda özellikle kaba inşaatın dayanıklı yapıldığını iddia ediyoruz. İnsanlarımızın güven ve huzurla yaşamaları için yapılarımızda deprem yönetmeliğine uymaya dikkat ediyoruz.” 


“HER BÜTÇEYE UYGUN DAİRELERİMİZ VAR”


Her bütçeye...